دلخوری شدید گندوز از تصمیم کارتال چراغ‌سبز کارتال برای ماندن عالیشاه؟ خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایت‌نامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک‌میلیون‌دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی
سرخط خبرها
شایعه عجیب حوالی اردوگاه آبی‌پوشان

واکنش محمود فکری به سرمربیگری در استقلال

  • کد خبر: ۳۵۹۳۳
  • ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۳
واکنش محمود فکری به سرمربیگری در استقلال
شنیده می‌شود عملکرد خوب محمود فکری باعث شده تا برخی اعضای هیئت‌مدیره استقلال به دنبال حضور او به جای فرهاد مجیدی باشند.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، محمود فکری را باید به واقع برنده بازی با استقلال دانست. گرچه او نتوانست استقلال را در تهران شکست دهد، اما به واقع تساوی نساجی با آبی‌های تا دندان مسلح چیزی کمتر از قهرمانی نبود.
 
فکری درباره اتفاقات بازی با استقلال حرف‌های تازه‌ای به زبان آورده است. او درباره شوت میری که شوت‌های خودش را درذهن تداعی کرد گفت: «بله، من هم از این شوت‌ها می‌زدم. شوت زدن جسارت می‌خواهد که این جوان داشت و جرات کرد از آن فاصله به استقلال گل بزند. واقعا دستش درد نکند. امیدوارم در بازی‌های بعد هم تکرار کند.»
 
فکری درباره آن پنالتی که به سود استقلال گرفته شد نیز این حرف‌ها را می‌زند: «اینکه پنالتی بود یا نبود را من نمی‌دانم، چون بعد از بازی نظرات متفاوتی درباره آن پنالتی شنیده شد. عده‌ای می‌گویند پنالتی است و عده‌ای هم می‌گویند داور نباید پنالتی می‌گرفت. به هرحال من اهل صحبت درباره داور نیستم. نمی‌خواهم چیزی بگویم که مشکل ساز شود.»
 
از فکری درباره اینکه آیا دوست دارد سرمربی استقلال شود نیز پرسیدیم که این پاسخ را داد: «در آینده همه چیز مشخص می‌شود. فعلا تمرکزم روی نتیجه گیری با نساجی است. باید ماموریتم را با این تیم تمام کنم.»
 
شنیده می‌شود برخی اعضای هیئت‌مدیره استقلال بدشان نمی‌آید از فکری به عنوان آلترناتیو فرهاد مجیدی استفاده کنند و در صورت عدم کسب سهمیه آسیایی، هدایت استقلال را به کاپیتان سابق بسپارند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->