مشهد، میزبان کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی برگزاری شب‌شعر کریمه‌اهل‌بیت(ع) با مشارکت بنیاد بین‌المللی امام‌رضا(ع) در شهر قم سی‌ودومین اجلاس سراسری نماز برگزار می‌شود | فناوری‌های نوین در خدمت ترویج نماز بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ شهید روحانی در دفاع مقدس تقدیم انقلاب کردیم عیادت خادمان امام رضا(ع) از کودکان بیمار + فیلم زائران مکه امکان نزدیک‌شدن به کعبه را ندارند + علت دیدار و گفتگوی قالیباف با آیات عظام جوادی آملی و مکارم شیرازی شهید هاشمی‌نژاد در برابر کوه‌های فتنه و امواج سهمگین فتنه‌گران ایستادگی کرد درگذشت شیخ‌القراء مسجدالنبی(ص) در ۹۰سالگی زیارت‌نامه و اعمال روز وفات حضرت معصومه(س) برگزاری محفل شعر «خواهر خورشید» در شب سالروز رحلت بانوی کرامت در حرم مطهر امام‌رضا(ع) تخصیص ۵ هزار سهمیه حج تمتع به ایثارگران در سال ۱۴۰۵ مشهد، محله عبادی و یادگار ۲ برادر شهیدی که تاریخ را جاودانه کردند آغاز پویش ملی «سلام بر ملیکه ایران» در ایام سالگرد رحلت حضرت فاطمه معصومه(س) رقابت ۴۵۰ شرکت کننده در چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم برادر! شمعِ اشک افروخت خواهر وفات یا شهادت در مسیر یاری امام؟ همکاری ۶۶٠ مسجد در مشهد با مدیریت شهری در اجرایی شدن طرح «ترنم زندگی» از نقش‌آفرینی اجتماعی تا جهاد سیاسی
سرخط خبرها

تخصیص ۵ هزار سهمیه حج تمتع به ایثارگران در سال ۱۴۰۵

  • کد خبر: ۳۶۲۷۳۷
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۷
تخصیص ۵ هزار سهمیه حج تمتع به ایثارگران در سال ۱۴۰۵
طی انعقاد تفاهم‌نامه بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان حج و زیارت، ۵ هزار سهمیه حج تمتع برای سال آینده به ایثارگران تخصیص پیدا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، تفاهم‌نامه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان حج و زیارت  با حضور دکتر یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران و اکبر رضایی معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت و جمعی از مدیران این دو نهاد در سازمان حج و زیارت منعقد شد.

یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست اظهار داشت: امسال تلاش کردیم اعزام ایثارگران با تحولات مثبتی همراه باشد. برای انجام تکالیف و ماموریت‌های خود نسبت به امور زیارتی مربوط به حج ایثارگران آمادگی کامل داریم. امروز زمینه هماهنگی و هم‌افزایی با سازمان حج و زیارت برای ارائه خدمات بهتر و شایسته به جامعه معزز ایثارگری فراهم شده است. این تفاهم‌نامه فرصتی است تا با هم‌افزایی و تعامل بیشتر با سازمان حج و زیارت اتفاقات خوبی برای جامعه ایثارگری رقم بخورد.

اکبر رضایی، معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت در این نشست با اشاره به اهمیت فراهم‌کردن مقدمات لازم سفر حج، گفت: اگر افراد بدون آموزش و در فرصت کوتاه اعزام شوند، با مشکلاتی روبه‌رو خواهند شد. به همین دلیل، برگزاری ۱۲ جلسه آموزشی برای زائران ضروری است.

وی با بیان اینکه آسیب‌های اعزام سال گذشته باید بررسی شود، افزود: مدیریت زمان، تعداد و آمار اعزام‌شدگان باید آگاهانه صورت گیرد تا خدمات‌رسانی با سرعت و نیت خالص به ایثارگران انجام شود.

وی همچنین تأکید کرد: کاروان ویژه جانبازان باید با همین عنوان حفظ شود، چرا که مختص این عزیزان است و برای این امر مهم نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و تصمیم‌گیری‌های اصولی‌تری در زمینه‌هایی مانند برنامه غذایی و امور عملیاتی هستیم تا بتوان با اعتبار بیشتری از کلمه «کاروان ویژه» استفاده کرد.

ناصر علی‌نژاد، مدیرکل ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست به مشکلات ثبت‌نام ایثارگران اشاره کرد و گفت: سال گذشته برخی ایثارگران در استان‌ها برای ثبت‌نام قطعی با دشواری روبه‌رو بودند. بزرگ‌ترین مشکل دسترسی به سامانه ثبت‌نام بود که امیدواریم امسال برطرف شود.

وی بر ضرورت تخصیص سهمیه همراهان ایثارگران و تسهیل روند صدور مجوز تأکید کرد و افزود: اسکان، تغذیه و ترابری متناسب با شرایط جانبازان باید مورد توجه قرار گیرد و نماینده‌ای از بنیاد شهید و امور ایثارگران برای انتخاب هتل کاروان ویژه در نظر گرفته شود.

گفتنی است، طبق مذاکرات به عمل آمده در حج تمتع ۱۴۰۵؛ تعداد ۵ هزار سهمیه به ایثارگران عزیز تخصیص یافته است.

منبع: سازمان حج و زیارت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->