تولید خرما در شهریور و مهر ۱۴۰۴ به بیش از ۱.۶ میلیون تن خواهد رسید خودروی ایرانی، قیمت جهانی! | مردم هزینه ارز آزاد را می‌پردازند برنامه دولت برای تحول در کرانه جنوبی کشور | نرخ ارز ترجیحی برای رعایت مصالح مردم افزایشی نشد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ شهریور ۱۴۰۴) | دلار ۹۸ هزار و طلا ۸ میلیونی شد بانک مرکزی اعلام کرد: تشریح تمهیدات ویژه برای حمایت از صنایع آسیب دیده از جنگ قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) ارسال پیامک حذف یارانه برای برخی کارگران آغاز حراج سکه طلا از ظهر امروز (۵ شهریور ۱۴۰۴) + جزئیات خط پرواز مستقیم مشهد- قشم راه افتاد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ شهریور ۱۴۰۴) | مواد موردنیاز ترشی چقدر درمی‌آید؟ انباشت قوانین، عامل رسوب کالاها در گمرک ۵ خدمت بانکی مهم مشروط به ثبت نشانی در سامانه املاک شد ۸۳۶ هزار تن برنج وارد کشور شد | ارز ترجیحی ناکام در تنظیم بازار مصرف کدام شرکت‌ها سود سهام عدالت را واریز نکردند؟ رونمایی از محصول جدید ایران‌خودرو در نمایشگاه مشهد | «شِوال ۲» شاسی‌بلند جدید خودروساز ایرانی + قیمت و عکس معافیت‌های مالیاتی اصناف و مشاغل ۲ برابر شد | صفر شدن حساب مالیاتی بیش از ۹ میلیون مؤدی مالیاتی ۴۴ کیلوگرم شمش طلا در حراج مرکز مبادله ایران معامله شد پیش‌ بینی قیمت دلار در روز چهارشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۴ | پایداری دلار در کانال ۹۶ هزار تومانی پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز چهارشنبه (۵ شهریور ۱۴۰۴) | طلا در آستانه ورود به کانال ۸ میلیونی قرار گرفت قلب صنعت خودرو در مشهد می‌تپد | بیست‌وپنجمین نمایشگاه تخصصی خودرو در مشهد آغاز شد + ویدئو مدیرعامل بانک مسکن: برای افزایش مبلغ وام مسکن آمادگی داریم | تسهیلات فعلی مسکن اثربخش نیست+ فیلم رشد یکپارچه قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۴ شهریور ۱۴۰۴) |‌ام وی‌ام X۵۵ پرو ۷۰ میلیون تومان گران‌تر شد‌ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ شهریور ۱۴۰۴) | تارا ۲۰ میلیون تومان گران شد درآمد سرانه در خراسان رضوی دوسوم میانگین کشوری است | سهم اندک خراسان رضوی از کیک اقتصاد چرا تعداد یارانه‌بگیران کم شدند؟ جزئیات وام‌های قرض‌الحسنه اعلام شد | تسهیلات ساخت مسکن دارای فرزند سوم و بیشتر ریزش سریالی بازار سهام | گزارش وضعیت بورس (۴ شهریور ۱۴۰۴) بیست‌وپنجمین نمایشگاه خودرو مشهد امروز آغاز می‌شود (۴ شهریور ۱۴۰۴) مدیرکل ارتباطات خراسان رضوی: اختلال اینترنت در زمان قطعی برق اجتناب‌ناپذیر است + فیلم
سرخط خبرها

هشت گزینه‌‌ی احتمالی مدیرعاملی ایران‌خودرو

  • کد خبر: ۳۷۸۶
  • ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۶
  • ۴
هشت گزینه‌‌ی احتمالی مدیرعاملی ایران‌خودرو
با گذشت دو روز از برکناری و بازداشت مدیرعامل ایران‌خودرو، هنوز مدیری برای این شرکت خودروساز منصوب نشده و ظاهراً مدیران دولتی هنوز بر سر انتخاب فرد جایگزین به توافق نرسیده‌اند.

به گزارش شهرآرا نیوز به نقل از فارس، با گذشت 2 روز از برکناری و بازداشت هاشم یکه زارع مدیرعامل ایران خودرو، هنوز فردی جایگزین وی نشده و علی رغم اعلام ربیعی سخنگوی دولت مبنی بر انتخاب علی آبادی مدیرعامل مپنا به عنوان مدیرعامل جدید ایران خودرو، هنوز مراسم معارفه‌ای برای وی برگزار نشده و وی در ایران خودرو مستقر نشده است.

ربیعی روز دوشنبه هفته جاری اعلام کرد که علی آبادی جایگزین یکه زارع در ایران خودرو می‌شود ولی ظاهراً مدیران دولتی بر سر این مسئله به توافق نهایی نرسیده‌اند و به همین دلیل در حال حاضر این شرکت بزرگ خودروسازی بدون داشتن مدیرعامل به کار خود ادامه می‌دهد.

در این شرایط اخباری در مورد گزینه‌های دیگر برای جایگزینی مدیرعامل ایران خودرو مطرح است که این بحث‌ها در مورد 8 نفر جدی‌تر شده است. 

عباس علی آبادی، مدیرعامل مپنا گزینه‌ اصلی مدیرعاملی ایران خودرو است که هرچند طبق اعلام دولت، انتصابش نهایی شده، ولی هنوز در این پست منصوب نشده است.

منوچهر منطقی، مدیرعامل اسبق ایران خودرو و دبیر فعلی ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از جمله افرادی است که برای مدیرعاملی ایران خودرو با وی مذاکره شده است. هرچند گفته می‌شود که پاسخ وی در این مورد منفی است ولی طی روزهای اخیر جریاناتی را در مورد هزینه طراحی صندوق پژو 206 در مورد وی مطرح شده‌است که شاید بر این انتخاب اثرگذار باشد.

حسن وفادار ینگجه، نماینده شرکت تعاونی کارکنان سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در هیات مدیره ایران خودرو یکی دیگر از گزینه‌های مطرح برای مدیرعاملی ایران خودرو است. وی مدیریت شرکت چرخشگر را نیز در کارنامه خود دارد.

بهزاد اعتمادی، معاونت صنایع ریلی سازمان گسترش و صنایع نوسازی نیز از جمله افرادی است که به عنوان گزینه احتمالی مدیرعامل ایران خودرو از وی نام برده می‌شود.

همچنین عادل پیرمحمدی، معاون تحقیقات و مهندسی ایران‌خودرو از دیگر افرادی است که برای تکیه زدن بر سکان ایران خودرو مطرح است.

علاوه بر این افراد، از برخی مدیران سایپا نیز به عنوان گزینه جایگزین یکه زارع نام برده می‌شود. یکی از این افراد،علی شیخ‌زاده قائم‌مقام مدیرعامل سایپا در امور تولید است.

در عین حال پیش‌تر با برخی افراد دیگر از جمله نجم الدین، مدیرعامل اسبق ایران خودرو و پورمجیب، مدیرعامل اسبق مگاموتور نیز برای مدیریت ایران خودرو مذاکره شده بود. 

ایران خودرو در حالی هنوز مدیرعامل ندارد که طبق اساسنامه این گروه خودروسازی، مدیرعامل باید با رأی اعضای هیأت مدیره انتخاب شود و در این میان، اعلام نام مدیرعامل جدید از سوی سخنگوی دولت قابل توجه است.

در عین حال، مدیرعامل جدید ایران خودرو با شرایط سختی برای ساماندهی این گروه خودروسازی و حل مشکلاتی مانند کمبود سرمایه در گردش، بدهی بانکی، زیان انباشته، تعهدات معوق و خودروهای انباشت شده کف کارخانه ناشی از نقص قطعات روبرو است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۸
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۳۱
0
4
اين بركناري وبرخوردبايكه زارع سياسي است اگرايران خودرو سهامي عام هست به دولت چه مربوطه كه عزل كنه وبعد در انتخاب جايگزين توگل بمونه
مصيبت اينجاست كه در ايران همه چيز حتي اقتصاد در خدمت سیايت است نه سياست در خدمت اقتصاد ورفاه ودين مردم باشد
جواد
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۳
0
5
ای کاش در انتخاب مدیریتها ی حساسی همچون ایران خودرو و سایپا نگاهی به عملکردهای واقعی گذشته مدیران می شدو تنها نام و شهرت کذایی و احیانا ساپورت افراد ملاک قرار نمی گرفت.
علی شیخ زاده فردی که در سابقه مدیریتی خود, با بی تجربگی و عدم لیاقت و کفایت مدیریتی شرکت صنایع آذرآب را در پرتگاه رها کرد و به سایپا گریخت.
آذرآب
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۳
متاسفانه در انتخاب مدیران فقط رزومه بلند بالا در نظر گرفته میشود و کسی در مورد عملکرد شخص تحقیق نمیکند. البته که بسیاری از این انتخاب ها با رابطه و باندبازی صورت میگیرد.
ابراهیم
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۳
کاملا نظر شما درست است
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->