جزئیاتی درباره رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی سال گذشته ۰.۵ میلیارد دلار آیفون در ۲ ماه ترخیص شد فضیلت دعای کمیل اجرای توافقنامه تجارت ایران با کشور‌های اوراسیا از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ جهش قیمت جهانی طلا اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم | کارشکنی‌های دشمنان و تبلیغات منفی علیه برنامه هسته‌ای ایران قانون ته‌لنجی به رسمیت شناخته شد افزایش قیمت‌ها در بازار مسکن و خروج خریداران | آینده مسکن به کجا می‌رود؟ (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) افت قیمت خودرو‌های خارجی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۵۰ میلیونی لاماری هیبرید تلاطم بازار خودرو‌های داخلی فروکش کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) + جدول قیمت مذاکرات؛ اقتصاد ایران شرطی نشود پرواز دوباره نرخ طلا در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) سناریو‌های پیش روی قیمت طلا بر اساس نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا زمان برگزاری حراج شمش طلا مشخص شد + جزئیات نقش تعاونی‌ها در تحقق شعار سال | سرمایه‌های کوچک در خدمت تولید صنعت خراسان رضوی در صف انتظار تسهیلات بانکی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | دلار به ۱۰۱ هزار تومان رسید رئیس کمیسیون اصل نود در نامه‌ای به رئیس‌جمهور: افزایش حقوق در سال جدید از فروردین‌ماه اعمال شود دو روز مهم هفته آینده برای بازار طلا و ارز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) کف قیمتی دلار چه عددی است؟ | پیش‌بینی سرنوشت‌ساز از نرخ ارز در بازار با پالس شروع مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی صعودی شد پیش‌بینی تورم اجاره مسکن در ۱۴۰۴ | نیاز کشور ساخت سالانه یک میلیون مسکن است رالی بیت‌کوین هم‌زمان با رشد تاریخی بازار‌های سهام آمریکا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | گریپ فروت کیلویی چند؟ جهش ۵۵ درصدی هزینه‌های تولید خودرو | چرا شورای رقابت باید فرمول قیمت‌گذاری را به روز کند؟ مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت ترانزیت ریلی در مسیر راه آهن ایران و بلاروس پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ایرلاین یا بیسکویت فروشی!

  • کد خبر: ۳۸۸۱۶
  • ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸
ایرلاین یا بیسکویت فروشی!
شیوع ویروس کرونا و زمین گیر شدن ایرلاینها، اوضاع را به قدری دشوار کرده که شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس ایرویز اکنون بیسکویتها و چای کیسه ای مورد استفاده برای پذیرایی از مسافران در پروازها را به مردم در خانه شان می فروشد.

به گزارش شهرآرانیوز، شیوع ویروس کرونا و زمین گیر شدن ایرلاینها، اوضاع را به قدری دشوار کرده که شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس ایرویز اکنون بیسکویتها و چای کیسه ای مورد استفاده برای پذیرایی از مسافران در پروازها را به مردم در خانه شان می فروشد.

اکنون که سفرهای داخلی و خارجی به دلیل شیوع ویروس کرونا متوقف شده اند، هزاران لباس خواب ویژه مسافران لوکس، مرطوب کننده ها و اسنکهایی که در طول پرواز به مسافران عرضه می شد، روی دست این شرکت هواپیمایی استرالیایی بلااستفاده مانده است.

کانتاس بسته هایی شامل ۱۲ بیسکویت شکلاتی، لباس خواب و بادام بو داده ای که تنها به مسافران فرست کلاس عرضه می شد را به قیمت ۲۵ دلار استرالیا معادل ۱۸ دلار آمریکا برای فروش عرضه کرد.

سخنگوی کانتاس ایرویز اظهار کرد که این بسته ها که برای تحویل به در خانه در فروشگاه آنلاین کانتاس عرضه شده بود، ظرف مدت چند ساعت به فروش رسیدند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، کانتاس در ژوئن اعلام کرد قصد دارد حداکثر ۱.۹ میلیارد دلار استرالیا از سرمایه گذاران جذب کند و حداکثر ۶۰۰۰ هزار شغل را حذف خواهد کرد تا بدترین بحران تاریخ صنعت هواپیمایی را پشت سر بگذارد. فروش این بسته ها با هدف جبران بخشی از هزینه های این شرکت انجام شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->