تولید قراردادی مرغ در خراسان رضوی به ۱.۵ میلیون قطعه رسید

  • کد خبر: ۳۸۸۷۸۷
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۱
تولید قراردادی مرغ در خراسان رضوی به ۱.۵ میلیون قطعه رسید
مدیرکل پشتیبانی امور دام خراسان رضوی، از انعقاد قرارداد تولید قراردادی مرغ در استان خبر داد و گفت: با هدف تأمین نقدینگی مرغداران پس از حذف ارز ترجیحی نهاده‌ها و آزادسازی قیمت‌ها، طرح «تولید قراردادی» برای حمایت از تولید و پایداری بازار آغاز شده است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

سعادت‌ علی‌نیا در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اعلام این خبر اظهار کرد: مرغداران به دلیل محدودیت نقدینگی، امکان جوجه‌ریزی و افزایش تولید را ندارند.

وی افزود: در این طرح، نهاده‌های ذرت و کنجاله سویای موردنیاز تولید در قالب قرارداد ۸۹روزه و با نرخ مصوب سامانه بازارگاه، یعنی هر کیلو ذرت ۴۳ هزار تومان و سویا ۶۸ هزار تومان، تأمین می‌شود که از بازار ارزان‌تر است و بدون دریافت کارمزد ارائه می‌شود.

مدیرکل پشتیبانی امور دام خراسان رضوی در ادامه گفت: در صورتی که بازار کشش خرید نداشته باشد، پشتیبانی امور دام محصول مرغ تولیدی را بر اساس قیمت مصوب، از مرغدار خریداری می‌کند و به‌صورت منجمد ذخیره خواهد کرد تا زیان تولیدکننده به حداقل برسد.

علی‌نیا خاطرنشان کرد: تاکنون برای حدود یک‌ونیم میلیون قطعه مرغ، قراردادی با مرغداران استان منعقد شده است که برآورد می‌شود حدود ۲ هزار و ۶۰۰ تن گوشت سفید از این تولید به دست آید. سامانه طرح برای ثبت قرارداد‌ها باز است و هیچ محدودیتی در تعداد وجود ندارد.

وی در پایان تأکید کرد: محصول حاصل از این قرارداد‌ها ظرف ۴۵ روز تا دو ماه آینده وارد بازار خواهد شد که نقش مهمی در تأمین مرغ موردنیاز ماه مبارک رمضان و شب عید ۱۴۰۵ ایفا می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.