تمرین پرسپولیس تعطیل شد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) حمدالله - پرسپولیس، دوباره جدی شد بازتاب جهانی حضور منیرالحدادی در استقلال میزبانی مشهد از بازی‌های آسیایی استقلال در هاله‌ای از ابهام استقلال بازهم بازیکن خارجی می‌خواهد! تاریخ و ساعت بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا | دل‌خوشی امیر خبرخوش برای پرسپولیسی‌ها | صحرایی رباط نداد پایان مسابقات قهرمانی لیگ پرس‌سینه و لیفت بانوان خراسان رضوی برترین‌های مسابقات تک‌حرکت پرس‌سینه خراسان رضوی مشخص شدند رودریگو در برزخ رئال و برزیل ماشاریپوف از لیست استقلال خارج می‌شود| جراحی اجباری است مجلس حق پخش تلویزیونی را به باشگاه‌ها داد |سرخابی‌ها پولدارتر می‌شوند رئیس هیئت تنیس خراسان رضوی: انتظار داریم اداره‌کل ورزش نقش پررنگ‌تری در توسعه تنیس استان ایفا کند آغاز دوباره ابومسلم برای حضور در لیگ دسته‌سه کشور از منیر حدادی تا آدان و آسانی | ستاره‌ها در آسمان آبی؛ فرصت یا تله؟ شرط اصلی میزبانی مشهد برای رقابت‌های آسیایی استقلال چیست؟ اینیستا پست باشگاه استقلال را لایک کرد| ورود رسمی الحدادی + عکس علیرضا دبیر: اگر برای پول بخواهید کشتی بگیرید قطعا به مدال المپیک نخواهید رسید | مگر تختی برای پول کشتی گرفت؟ + فیلم
سرخط خبرها

زیر پوست ورزش استان

  • کد خبر: ۳۸۸۹۴
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۳
زیر پوست ورزش استان
حمیدرضا معصومیان - دبیر سرویس ورزش روزنامه شهرآرا
اول/ ورزش خراسان رضوی روز‌های چندان‌خوشی را سپری نمی‌کند. اگر از تیم شهر‌خودرو و ماجراهایش در لیگ برتر بگذریم، احوالات ورزش خراسان بزرگ چندان چنگی به دل نمی‌زند و بیشتر رشته‌های ورزشی در کما و بلاتکلیفی هستند. البته بخشی از این فضا، مرهون میهمان ناخوانده کروناست! ولی سوای این برایند آنچه در پهنه ورزش این خطه دیده می‌شود، فقط کمی بیشتر از هیچ است. درحالی‌که سهمیه والیبال خراسان رضوی در لیگ برتر سوخته و از هندبال، کشتی و بسکتبال خبری نیست، بسیاری از رشته‌های ورزشی نیز به محاق فراموشی رفته‌اند و در‌های خیلی از هیئت‌های ورزشی، مدت‌هاست باز نشده است! اما در‌این‌میان نکته جالب اینجاست که این ایستایی نه‌تن‌ها چیزی از حاشیه‌های مترتب بر ورزش کم نکرده، بلکه حتی بر آن افزوده و انگار اهالی ورزش از سر بیکاری و شاید بی‌مسابقه‌ای، دوز حاشیه‌سازی‌شان صدچندان شده است!

دوم/ از اداره کل ورزش و جوانان خبر‌های خوبی به گوش نمی‌رسد. بعد از اتفاقاتی که هفته گذشته حول‌و‌حوش پرونده قضایی مدیر‌کل افتاد، این اداره به جاده خاکی زده و از روز‌های بی‌حاشیه خود در حال فاصله‌گرفتن است. اداره‌ای که در دوسه‌سال اخیر مسیر با‌ثباتی را طی می‌کرد، انگار نمی‌خواهد دست از ذات حاشیه‌پسند خود بردارد و شاید نیمه‌تعطیل‌بودن ورزش، آن‌ها را دو‌باره به صرافت ماجرا‌هایی انداخته است که چند سال پیش دردسر‌های زیادی برای مدیرکل وقت ورزش و جوانان استان ایجاد کرد و درنهایت مأموریت او را در این سازمان مهم زودتر از چیزی که تصور می‌شد، به نقطه ناکارآمدی و کناره گیری کشاند. سناریویی که با توزیع شب‌نامه و فرستادن محرمانه لیست حقوق کارکنان اداره کل ورزش و جوانان به رسانه‌ها، هاشمی‌جواهری را از ماندن در بدنه مدیریتی ورزش خسته و بی‌انگیزه کرد، ظاهرا دوباره‌نویسی شده و این‌بار مدیری را نشانه گرفته که فارغ از همه ضعف‌و‌قوت‌هایش، فضای ورزش استان را از زمان روی‌کار‌آمدنش آرام و کم‌حاشیه کرده است.

سوم/ آنچه گفته شد، اشاره‌ای کوتاه و موجز به جریانی است در زیر پوست ورزشمان که از شدت و ضعف آن بی‌خبریم؛ ولی می‌دانیم که هست و می‌خواهد از آب گل‌آلود ماهی بگیرد. اینکه این جریان به چه کسانی وصل می‌شود و چه کار‌هایی قرار است بکند، بماند؛ اما روشن و مبرهن است که این داستان به سود ورزش خراسان رضوی نیست. آن‌گونه که گفتیم، حال این ورزش خوب نیست و درحالی‌که کار زمین‌مانده و مشکل حل‌نشده بسیار دارد، راه‌افتادن جنگ ریاست که فقط منافع چند نفر را تأمین می‌کند و نفع کل ورزش استان را به خطر می‌اندازد، اتفاق خوشایندی نیست. این تکرار خطای آزموده‌ها و این برگشت به حاشیه‌ها که پیش‌تر کمر ورزش استان را خم کرده بود، هراسی ست که امیدواریم به واقعیت تبدیل نشود؛ چراکه در غیر این صورت ویروسی بدتر از کرونا به جان ورزشمان خواهد افتاد که درمانش قطعا آسان نیست.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->