انفجار کانکس در یک مرکز نظامی سپاه در تهران| یک نفر شهید و ۱۰ نفر مصدوم شدند دستگیری ۴ متهم به کلاهبرداری‌های سایبری با ۵۲ شاکی در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) میان‌وعده‌ای که ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد بیش از یک کیلوگرم طلای قاچاق در مرز تایباد خراسان رضوی کشف شد مواد ارزیابی و تاریخ آزمون جامع دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد فروش دارو‌های سرطانی کمیاب و فاسد با بسته‌بندی جدید در بازار آزاد ۵ ماده غذایی مفید برای افزایش قد امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های بهداشت و فرهنگ‌وارشاداسلامی درراستای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد اجرای پروژه نوسازی روشنایی شهر مشهد نویدبخش صرفه‌جویی انرژی است
سرخط خبرها

تقدیر رئیس قوه قضاییه از معاون دادستان خراسان رضوی در امور اجتماعی

  • کد خبر: ۳۹۱۵۵
  • ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۷
تقدیر رئیس قوه قضاییه از معاون دادستان خراسان رضوی در امور اجتماعی
رئیس قوه قضاییه در مراسم بزرگداشت حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی از اقدامات جانشین معاون دادستان خراسان رضوی در امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و حفظ حقوق عامه تقدیر کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، از مهمترین اقدامات فرزاد بهشتی، جانشین معاون دادستان خراسان رضوی در امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و حفظ حقوق عامه که در حوزه مدافعان حقوق عامه از وی تقدیر شد؛ می‌توان به پیگیری حل موضوع وضعیت جذامیان در آسایشگاه محراب‌خان و پیگیری ساخت واحد‌های مناسب این افراد جهت حل مشکل ۴۰ساله شهر و پایان مازوت سوزی نیروگاه طوس مشهد اشاره کرد. 
 
ماحصل پیگیری موضوع جذامیان این است که ساکنان تحت پوشش بهزیستی قرار گرفتند و تعمیرات واحد‌های محل سکونت‌شان انجام و روزانه دو وعده غذای گرم برای افرادی که توان پخت و پز ندارند، تهیه می‌شود.
همچنین پایان مازوت سوزی نیروگاه طوس مشهد واقع در ۱۵ کیلومتری این شهر از مهرماه سال ۱۳۹۸ با پیگیری و برگزاری جلسات در تهران و با حضور معاونین وزارتین نفت و نیرو انجام شد. 
 
تشکیل کارگروه ویژه جرایم آموزشی استان در راستای پیشگیری از جرایم در حوزه آموزش استان و جلوگیری از جعل مدرک و ساماندهی پسماند‌های پزشکی مشهد؛ به نحوی که در حال حاضر ۱۲۳۱ مطب و ۱۳۰ درمانگاه و ۸۲ آزمایشگاه نسبت به بی خطر سازی و مدیریت پسماند خود از طریق انعقاد قرارداد با شرکت‌های بخش خصوصی اقدام کرده‌اند. 

لازم به ذکر است؛در این مراسم از هفت نفر از شخصیت‌های داخلی و بین المللی که در احیای حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی نقش داشته‌اند تقدیر شد. خانواده شهید دکتر طهماسبی رئیس بیمارستان امام خمینی آمل، دکتر احمد‌المنظری مدیر منطقه‌ای سازمان بهداشت جهانی، محمدجواد حشمتی مهدی رئیس کل دادگستری استان تهران، فرزاد بهشتی توندری جانشین معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم و حفظ حقوق عامه دادسرای مشهد و خدیجه صدیقی جهاد گرنمونه استان خراسان رضوی تقدیر شد.
 
همچنین از همسران حمیدرضا یحیی زاده، علیرضا رهنورد، رضا وزیری، علی دانایی و محسن گوهری، ناخدا‌های نفتکشی که با وجود تحریم‌های آمریکا عازم ونزوئلا شدند و رشوه ۱۲۵میلیون دلاری آمریکایی‌ها برای امتناع از این مأموریت را ردکردند و ادریس الجزایری، گزارشگرفقید حقوق بشر به پاس افشاگری هایش درباره اقدامات قهری یکجانبه آمریکا علیه حقوق ملت‌ها، قدردانی و تقدیر شد. 

گفتنی است؛ در این مراسم نشان ویژه مقاومت(یادمان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی) به سید عبدالملک الحوثی، رهبر انصارالله یمن، شهید ابومهدی المهندس از فرماندهان ارشد بسیج مردمی عراق(حشدالشعبی) و رمضان عبدالله، دبیرکل فقید جنبش جهاد اسلامی فلسطین تعلق گرفت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->