با رأی قضات دادگاه کیفری، عاملان قتل زن مسافر محکوم شدند | حبس و چوبه دار در انتظار ۲ برادر راز جنایت در شهر گلبهار خراسان رضوی فاش شد | همسرکشی با گرز به خاطر تحقیر و سند ۱۰ میلیاردی آتش‌سوزی مهیب در نظرآباد کرج مهار شد + فیلم (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) طوفان برق مناطق استان البرز را قطع کرد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) آماده باش پایگاه‌های امداد و نجات تهران و البرز در پی زلزله کرج (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدارس کدام شهر‌های خوزستان فردا (یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ هجوم طوفان تندری به تهران + فیلم (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) هویت ۱۰ جان‌باخته دیگر حادثه انفجار بندر رجایی مشخص شد + اسامی زلزله نسبتا شدید کرج را لرزاند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) آزادسازی ۴ هکتار از اراضی کشاورزی در مشهد (۱۳ اردیبهشت ۱۴٠۴) افزایش نگران کننده گردن درد در کشور قتل جوان ۳۶ ساله در میدان تره‌بار (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تشکیل قرارگاه مدیریت امنیت روانی در جامعه یک ایرانی در شلیک مرزبانی آذربایجان کشته شد زمان انتشار کلید اولیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد | متقاضیان سؤالاتشان را از طریق سیستم پاسخگویی الکترونیکی بپرسند لیست ۱۴ تایی دارو‌های ممنوعه سفر حج (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویزیت رایگان کودکان دارای ناهنجاری مادرزادی در بجنورد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرایداران مدارس هم رتبه‌بندی می‌شوند | صدور احکام و امتیازات از اول مهر ۱۴۰۴ جزئیات ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ اعلام شد + زمان‌بندی سارقان گوشی دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی تهران دستگیر شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) حدود ۵۲ هزار نفر با طرح مهرآموز، حامی ایتام شدند شکارچیان غیرمجاز در بند قانون افتادند | دستگیری عاملان شهادت محیط‌بان گلستانی پیش‌بینی هوای مکه و مدینه هنگام سفر ایرانی‌ها | گرمای شدید در مسیر عربستان همه آنچه که باید درباره رژیم میوه خواری بدانید علت طولانی‌شدن فرایند دریافت وام ازدواج چیست؟ اجلاس مدیران گروه بهبود تغذیه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مشهد برگزار شد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: سکوی پرتاب کشور، رسیدگی به امور آموزش و پرورش است سامانه دریافت شکایات از کنکور کلید خورد ممنوع‌الخروجی حجاج پیش از سفر اعلام می‌شود | سربازان هم به حج تمتع ۱۴۰۴ می‌روند گلایه‌ معلمان در روز معلم | از ساعات طولانی تا حجم زیاد کتاب‌ها!
سرخط خبرها

محرم امسال نذر اهدای خون کنیم

  • کد خبر: ۴۰۳۳۴
  • ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۸
محرم امسال نذر اهدای خون کنیم
دکتر مجید عبداللهی- مدیرکل انتقال‌خون خراسان رضوی

محرم ماه پیروزی خون بر شمشیر نزدیک می‌شود و گویا با بحرانی که نظام سلامت این روزها با آن دست به گریبان است، امسال باید محرمی متفاوت را تجربه کنیم.


پایگاه‌های انتقال خون برای اهداف و رسالت‌های ذاتی سازمانی خود هر سال پذیرای داوطلبان اهدای خون بوده‌‌اند و امسال نیز همچنان خواهند بود. در تمام این سال‌ها بسیاری از مردم شریف استان و مشهد مقدس عزا‌داری را با ایثار‌گری به هم‌نوعان خود در هم می‌آمیختند و علاوه بر مشارکت در امر خداپسندانه اهدای خون با روش‌های مختلفی حمایت و در‌کناری خود را با این ارگان عام‌المنفعه اعلام می‌کردند.


در این محرم اما وضع عزاداری تفاوت‌هایی به خود خواهد گرفت. از جمله آنکه نذر‌های عاشقان به سمت سلامت و بهروزی دیگر هم‌میهنان و همشهریان هدایت خواهد شد که یکی از اهداف این خیر‌خواهی و نیک‌اندیشی می‌تواند پایگاه‌های اهدای خون باشد. ارگانی که در میانه بحران کرونا بی‌حاشیه و جدا از همه مشکلات پیش‌رو نگذاشت که بیماران نیازمند به خون و فراورده‌های خونی نا‌امید بمانند و خون در رگ‌های سلامت از جریان بیفتد.


مشکلات، کمبودها و نیازمندی‌های پایگاه‌های انتقال خون اما کم نیستند. تجهیزاتی که باید نو‌سازی شود، آن‌هایی که باید تهیه و به واحد‌های فنی اضافه شود و بسیاری موارد دیگر که بی‌تردید به ارتقای سطح کمی و کیفی ارائه خدمات حیاتی به نظام بهداشت و درمان کمک خواهد کرد.


پس بر خود فرض دانستیم به‌عنوان متولیان تأمین خون و فراورده‌های خونی سالم، به عاشقان سالار شهیدان و هیئت‌های مذهبی در این آستانه پیشنهادی ارائه کنیم:


بزرگواران می‌توانند با ارائه پیشنهاد و بررسی جنبه‌های مختلف آن، نذرهای خود را برای بهینه‌سازی و ارتقای کمی و کیفی پایگاه‌های اهدای خون از جمله موارد مصرفی ( پذیرایی اهداکنندگان و تأمین اقلام فرهنگی تا موارد و ملزومات بهداشتی) که متعلق به خود آنان است، اختصاص دهند. چه بسا اگر این مشارکت همگانی و فراگیر شود بتوانیم کاری بزرگ انجام دهیم. معتمدان، مدیران، فعالان مذهبی و مدنی و اصحاب رسانه می‌توانند در این امر و هدایت اذهان به سرویس انتقال خون نقشی حیاتی ایفا کنند و یقین دارم که کوتاهی نخواهند کرد.
سخن کوتاه می‌کنم. هر روز در اداره کل انتقال خون استان منتظر حضور یا تماس تلفنی و مشورت با خیر‌خواهان خواهیم بود تا پیشنهادهای شما را به گفت‌وگو بگذاریم و نتیجه‌ای حاصل شود.


شماره تماس پایگاه برای هماهنگی هیئت‌امنا برای دسته‌های عزاداری و عزیزانی که تمایل دارند در زیر اعلام می‌‌شود.
شماره تلفن: 38516300
نشانی: احمداباد، خیابان عدالت، نبش عدالت 10.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->