هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم
سرخط خبرها

تصویب مجوز تملکات کهندژ به جلوخان آرامگاه فردوسی در شورا | ایحاد گود کشتی با چوخه در ناحیه توس

  • کد خبر: ۴۰۵۳۱
  • ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۱
تصویب مجوز تملکات کهندژ به جلوخان آرامگاه فردوسی در شورا | ایحاد گود کشتی با چوخه در ناحیه توس
عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: اتصال کهن‌دژ به جلوخان از پروژه‌های در دست احداث در منطقه توس است که با مسائل تملکی روبه‌رو بوده و مجوز این تملک‌ها توسط شورا مصوب شده است.
لیلی رحمانی | شهرآرانیوز؛ «اگر این شورا می‌خواهد کار متفاوتی انجام دهد، باید مردم را به عرصه‌ای برای ساختن فضای مناسب زندگی و نه‌صرفا فضایی برای تردد دعوت کند.» این جمله بخشی از اظهارنظر رئیس کمیسیون ویژه توسعه و بهسازی توس شورای اسلامی شهر مشهد است که در ۳ سال گذشته فعالیت شورای پنجم برای ساماندهی توس دغدغه جدی داشته و گام‌های عملیاتی مختلفی را هم برای تحقق این موضوع که از میانه دهه ۷۰ مورد تأکید رهبر معظم انقلاب نیز بوده، برداشته است؛ از ایجاد کمیسیون ویژه برای تسریع در ثبت جهانی توس بگیرید تا راه‌اندازی پویش‌های مختلف.

مسعود ریاضی پیش‌تر در گفت‌وگویی با شهرآرا دراین‌باره گفته بود: «همیشه از ناآگاهی و نشناختن جایگاه توس توسط مدیران رنج برده‌ایم. برخی مدیران نمی‌دانند توس برای مشهد چه مزایایی دارد و می‌تواند سفره فرهنگی و گردشگری باشکوهی مقابل زائران حضرت رضا (ع) بگشاید. مشکل بعدی بروکراسی پیچیده‌ای است که نمی‌گذارد ثبت جهانی توس به فرجام برسد. هنوز به‌طور مشخص معلوم نیست مدیریت توس با چه دستگاه‌هایی است؟ مدتی است این منطقه وارد محدوده شهری شده. مشکلات میراث فرهنگی هم با این منطقه به قوت خود باقی است. سومین نکته کمبود همت است. درباره هیچ‌یک از آثار ملی و آثاری که ثبت جهانی شده است دستور رهبر معظم انقلاب را نداریم، اما این دستور درباره فردوسی و توس وجود دارد و ایشان دغدغه‌هایشان را مطرح کردند، اما این را که این‌فرمان تاکنون به سرانجام نرسیده است فقط باید به حساب کمبود همت بگذاریم.»

هم‌زمان با ورود به چهارمین سال فعالیت شورای پنجم با ریاضی درباره اولویت‌های شورا در سال آخر و همچنین آخرین وضعیت ساماندهی توس گفتگو کرده‌ایم.

او معتقد است اگر این شورا می‌خواهد کار متفاوتی انجام دهد، باید مردم را به عرصه‌ای برای ساختن فضای مناسب زندگی و نه صرفا فضایی برای تردد دعوت کند.

ریاضی با بیان اینکه چنین تغییر نگاهی است که می‌تواند کاری ماندگار از شورای پنجم به یادگار بگذارد افزود: در زمان کنونی باید از مسائل سخت‌افزاری فاصله بگیریم و به سمت امور مردم‌مدار برویم؛ اموری که مردم در آن مشارکت بیشتری داشته باشند و این در حوزه مسائل عمرانی نیز قابل اجراست.
او ادامه داد: ساختن پل و دیوار و... کاری است که از هرکسی بر می‌آید، اما تفاوت‌ها در جایی ایجاد خواهد شد که نگاه و دیدگاه حاکم شود. امیدوارم در پروژه‌های عمرانی حرکتی به سوی مردم‌مداری صورت بگیرد. ساخت پارکینگ و... خوب و لازم است، اما ساخت مواردی، چون پیاده‌راه‌ها، مسیر‌های دوچرخه و پارک‌ها خواهد توانست مردم را بیشتر به عرصه بکشاند و همچنین ماندگارتر است.

ریاضی در ادامه به اقدامات انجام‌شده در محدوده توس اشاره و بیان کرد: مهم‌ترین موضوع بررسی‌شده در این محدوده طرح راهبردی است. جلساتی در این زمینه شکل گرفته و نهایتا این طرح به مرحله ویرایش نهایی رسیده است و اکنون در انتظار ابلاغ آن هستیم. ابلاغ این نسخه نهایی تأثیر مهمی در پروژه‌های عمرانی و اقتصادی این محدوده خواهد داشت.
به گفته او در زمینه فرهنگی نیز پیگیری‌هایی برای نصب مجسمه‌هایی که وعده نصب آن‌ها داده شده بود در حال انجام است؛ اقدامی که در مشهد کم‌نظیر است.

این عضو شورای اسلامی شهر مشهد در ادامه به بیان چندپروژه در حال احداث منطقه پرداخت و گفت: اتصال کهن‌دژ به جلوخان از پروژه‌های در دست احداث است که با مسائل تملکی روبه‌رو بوده و مجوز این تملک‌ها توسط شورا مصوب شده است. خبر خوب دیگر آن است که طرحی نیز برای انجام پروژه پردیس داده شده است که اگر شروع به کار شود تا پیش از عید نوروز در آن محدوده به منظره خوبی دست پیدا خواهیم کرد.

ریاضی ادامه داد: زمینی نیز برای ایجاد گود چوخه در این منطقه توسط مردم اهدا شده و مشاور در حال کار بر روی آن است. رایزنی‌هایی نیز توسط مشاور برای سه‌راه فردوسی انجام شده است که امیدواریم پیش از اتمام دوره پنجم نهایی شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->