راهیابی فیلم کوتاه «گوسفند» به سه جشنواره مورد تایید اسکار برنامه‌های آموزش هنر در سال ۱۴۰۴ بیوگرافی بازیگران تاجیکستانی سریال پایتخت ۷ + عکس | با دولت، شمشیر، لطافت و چمن بیشتر آشنا شوید فیلم کوتاه سامپو در راه یک جشنواره آمریکایی معرفی برندگان جوایز تئاتری اولیویه ۲۰۲۵ سریال لمندگان روی آنتن تلویزیون + زمان پخش سریال ناریا جای پایتخت ۷ را می‌گیرد + زمان پخش رقابت فیلم‌های «از یاد رفته» و «قوی طلایی» در روسیه راهیابی ۴ فیلم ایرانی به جشنواره آسیا- اقیانوسیه لس آنجلس ویدئو | پست عاشقانه غزل رجبیان، به مناسبت تولد مهران مدیری + عکس ورود به یک دنیای قضاوت شده | نگاهی به سریال رمضانی «مرهم»، ساخته محمدرضا آهنج مشهد؛ شهر اول کشور در فضاسازی هنری محله های شهرْ قصه می گویند مواجهه مسکوب با حماسه فردوسی | «شاهنامه در دو بازخوانی» پس از سال‌ها تجدیدچاپ شد آلبوم موسیقی در این شب‌ها منتشر شد ماجرای پخش غیرمجاز فیلم روایت ناتمام سیما
سرخط خبرها

درباره توصیه مادر شهیدان کارکوب‌زاده، به یک مداح | الان وقت شهادت نیست!

  • کد خبر: ۴۰۵۴۵
  • ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۶
درباره توصیه مادر شهیدان کارکوب‌زاده، به یک مداح | الان وقت شهادت نیست!
«الان فرق می‌کنه، الان باید بگی خدایا شهید نشیم» این توصیه جالب مادری بود که ۲ فرزندش شهید و یک فرزندش مفقود‌الاثر بوده‌اند. در فیلمی که در شبکه‌های اجتماعی دست ‌به‌ دست می‌چرخد، نشان می‌دهد که در یکی از همین عزاداری‌های جدید که محفل محرم را به خارج از خانه و در کوچه آورده است، مداح کنار مادر شهید می‌نشیند و صحبت‌های جالبی را می‌شنود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ «الان فرق می‌کنه، الان باید بگی خدایا شهید نشیم» این توصیه جالب مادری بود که ۲ فرزندش شهید و یک فرزندش مفقود‌الاثر بوده‌اند. در فیلمی که در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست می‌چرخد، نشان می‌دهد که در یکی از همین عزاداری‌های جدید که محفل محرم را به خارج از خانه و در کوچه آورده است، مداح کنار مادر شهید می‌نشیند و صحبت‌های جالبی را می‌شنود. مادر شهیدان خلیل و عبدالجلیل و مفقودالاثر منصور کارکوب‌زاده در این ویدئو می‌گوید: «باید باشین که آقا رو حمایت کنین».
 
مهدی سلحشور، مداح اهل‌بیت (ع)، هم در پاسخ آرزو می‌کند مانند پسران او شهید شود، اما مادر شهیدان کارکوب‌زاده ادامه می‌دهد: «اون موقعیت دیگه‌ای بود، ولی الان فرق می‌کنه! الان باید بگی خدایا شهید نشیم». او که با لهجه و با طمأنینه صحبت می‌کند، می‌گوید: «الان باید بگیم خدایا کاری کنیم که ثواب شهید گیرمون بیاد. الان شما باید فکر کنین که آقا تنهان. برای چی شهید بشین؟»
 
حالا این طرز تفکر و این حرف‌ها در فضای مجازی در قالب یک ویدئوی ۵۰ ثانیه‌ای دست‌به‌دست می‌شود و درس می‌دهد. یکی از کاربران فضای مجازی نوشته بود: «صحبت‌های این مادر بزرگوار آخر همه سواد‌های سیاسی‌اجتماعی بود».
 
کاربر دیگری کامنت گذاشت: «از دامن چنین مادری بوده است که این فرزندان بزرگ تربیت شدند». علاقه و ارادت این مادر شهید به رهبر معظم انقلاب پیش از این هم باعث شده بود تا رهبر معظم انقلاب سفرشان را در قم طولانی‌تر کنند. این مادر شهید در سفر سال ۸۹ رهبری به قم، در نامه‌ای خواستار دیدار با رهبر معظم انقلاب شده بود و حضرت آیت‌ا... خامنه‌ای پس از دیدن این نامه، سفر خود را یک شب دیگر تمدید کردند.
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران‌جوان ایشان در دیدار با این خانواده شهید فرمودند: «این رو به شما بگم. من امشب بنا نبود قم بمونم. فقط برای شما موندم. البته خونه ۲ شهید دیگه هم رفتیم. اما من برای شما موندم. برای اینکه بتونم شما رو ببینم». خانواده معظم شهیدان کارکوب‌زاده، ۲ شهید به‌نام‌های عبدالجلیل و خلیل و یک مفقودالاثر به‌نام منصور و نیز یک جانباز و یک آزاده در دوران سکونت در شهر آبادان، تقدیم اسلام و انقلاب کرده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->