نفت گران شد (پنجشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۰۹۰۳۴
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۹
نفت گران شد (پنجشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۵)
رویترز در خبری نوشت که افزایش قیمت نفت به دلیل عدم پیشرفت در مذاکرات ایران و آمریکا و تداوم محدودیت در کشتیرانی تنگه هرمز، همچنان ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، قیمت نفت در روز پنجشنبه افزایش یافت و با گذشت بیش از ۱ دلار، ناشی از توقف مذاکرات صلح بین ایران و ایالات متحده و همچنین حفظ محدودیت‌های اعمال شده توسط هر دو کشور بر جریان تجارت از طریق تنگه هرمز، به رشد خود ادامه داد.

قرارداد‌های آتی نفت برنت با ۱.۲۶ دلار (۱.۲٪) افزایش به ۱۰۳.۱۷ دلار در هر بشکه در ساعت ۰۶:۳۰ به وقت گرینویچ رسیدند. این قرارداد‌ها روز چهارشنبه نیز با قیمتی بالاتر از ۱۰۰ دلار (اولین بار در بیش از دو هفته گذشته) بسته شده بودند. قرارداد‌های آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت نیز با ۱.۲۰ دلار (۱.۳٪) افزایش به ۹۴.۱۶ دلار رسیدند.

روز چهارشنبه، هر دو شاخص نفتی با افزایش بیش از ۳ دلار مواجه شدند. این رشد قیمت پس از انتشار گزارش کاهش بیش از حد انتظار ذخایر بنزین و فرآورده‌های نفتی در ایالات متحده و همچنین توقف مذاکرات صلح بین ایران و آمریکا رخ داد.

تحلیلگران «آی ان جی» اعلام کردند که بازار نفت با توجه به نشانه‌های اندک پیشرفت در یافتن راه‌حل در خلیج فارس، انتظارات خود را تعدیل می‌کند چرا که امید‌ها برای دستیابی به یک راه‌حل دیپلماتیک با توقف مذاکرات صلح در حال کمرنگ شدن است.

علاوه بر این، توقیف دو کشتی توسط ایران که قصد عبور از تنگه هرمز را داشتند، نشان‌دهنده ادامه محدودیت در حمل و نقل دریایی است و این موضوع نیز بر افزایش قیمت نفت تأثیر گذاشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.