تامین اجتماعی خراسان رضوی در طول جنگ رمضان ۷۵ هزار میلیارد ریال تعهدات پرداخت کرد

  • کد خبر: ۴۱۳۴۳۲
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۲
تامین اجتماعی خراسان رضوی در طول جنگ رمضان ۷۵ هزار میلیارد ریال تعهدات پرداخت کرد
سرپرست اداره کل تامین‌اجتماعی خراسان رضوی از پرداخت نزدیک به ۷۵ هزار میلیارد ریال تعهدات بلندمدت و کوتاه‌مدت در ایام جنگ تحمیلی خبر داد و گفت: این اقدام در راستای حمایت از تولید، کارگر، کارفرما و آرامش مستمری‌بگیران رقم خورده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید حسین ساداتی اظهار کرد: این اداره کل در اوج فشار‌های اقتصادی طی جنگ تحمیلی سوم تمام تلاش خود را برای حفظ اشتغال و پایداریِ تولید در استان انجام داده است.

وی افزود: فقط در اسفندماه ۷۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تعهدات بلندمدت شامل؛ ۴۸ هزار و ۸۵۷ میلیارد ریال مستمری بازنشستگان، ازکارافتادگان و بازماندگان و مبلغ ۲۳ هزار و ۷۴۳ میلیارد ریال عیدی پایان سال مستمری بگیران، ۷۲۲ میلیارد ریال تعهدات کوتاه‌مدت از محل غرامت دستمزد ایام بیماری، بارداری و سایر خدمات و یک هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال مقرری بیمه بیکاری به حساب ذینفعان واریز شد.

وی عنوان کرد: با وجود شرایط جنگی و محدودیت‌های اقتصادی، تامین‌اجتماعی با همراهی کارفرمایان خوش‌حساب و همکاری دولت توانست تعهدات را بدون وقفه ایفا کند؛ همچنین بیش از ۷۰ خدمت غیرحضوری در بستر دیجیتال فعال ماند و عملیات سازمان هیچ‌گونه اختلالی نداشت.

وی کاهش فشار بر بخش تولید را از دیگر تصمیمات مهم این ایام دانست و افزود: در جنگ تحمیلی برای حمایت از کارفرمایان و واحد‌های تولیدی، اجرای بخش زیادی از بازرسی‌های میدانی متوقف شد تا تمرکز تولیدکنندگان بر استمرار فعالیت و حفظ نیروی کار باشد.

سرپرست اداره کل تامین‌اجتماعی خراسان رضوی در پایان اعلام کرد: اکنون جمعیت تحت پوشش تأمین‌اجتماعی استان سه میلیون و ۲۸۵ هزار و ۹۹ نفر است که از این تعداد ۲ میلیون و ۷۱۶ هزار و ۷۷۳ نفر بیمه‌شده اصلی و تبعی و ۵۶۸ هزار و ۳۲۶ نفر مستمری‌بگیر اصلی و تبعی هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.