پیش‌بینی هواشناسی مشهد مقدس در ایام تشییع و وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب

  • کد خبر: ۴۲۷۶۱۱
  • ۱۳ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۴
پیش‌بینی هواشناسی مشهد مقدس در ایام تشییع و وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب
«شهرآرانیوز-گروه جامعه»، کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: همزمان با هفته برگزاری مراسم تشییع رهبر انقلاب، هوای مشهد عمدتاً صاف تا کمی ابری خواهد بود، اما افزایش سرعت باد و وقوع گردوغبار محلی در بیشتر روز‌ها پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آذر رضایی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص وضعیت جوی مشهد در ایام تشییع و وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب، اظهار کرد: از یکشنبه ۱۴ تیر تا جمعه ۱۹ تیر آسمان مشهد اغلب صاف تا قسمتی ابری خواهد بود، اما در ساعات بعدازظهر افزایش سرعت باد و بروز گردوغبار محلی در بیشتر روزها انتظار می‌رود.

وی افزود: همچنین برای روزهای سه‌شنبه و جمعه وزش باد نسبتاً شدید همراه با گردوغبار محلی پیش‌بینی شده است. بیشینه دمای هوا در این بازه زمانی بین ۳۶ تا ۳۸ درجه سانتی‌گراد و کمینه دما بین ۲۲ تا ۲۳ درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.