«همستر کامبت» به دنبال رکورد «بزرگترین ایردراپ» تاریخ ارزهای دیجیتال | چنددرصد از ایردراپ به کاربران می‌رسد؟ درگیری اسنپ و سازمان امور مالیاتی بر سر مالیات بر ارزش افزوده معرفی بازی «ماز: پازل آرامش‌بخش» + دانلود اندروید و IOS کارت‌های امروز راکی ربیت + پاسخ انیگما جدید (سه‌شنبه، ۹ مرداد ۱۴۰۳) کاربران ایرانی در سال ۱۴۰۲ بیشتر از اینترنت کدام اپراتور استفاده کردند؟ پلیس به ماجرای «گشت رجیستری تلفن همراه در مترو» واکنش نشان داد محققان به روشی دست یافتند که با دقت ۹۰ درصد آلزایمر را آزمایش خون تشخیص می‌دهد کدمورس جدید همسترکامبت (سه‌شنبه ۹ مرداد) + راهنمای مینی‌گیم کلید طلایی و کارت‌های امروز همستر معرفی بازی موبایلی «دیوینکو: گربه جادویی» + دانلود اندروید و IOS کارت‌های امروز راکی ربیت + پاسخ معمای کیف پول جدید (دوشنبه، ۸ مرداد ۱۴۰۳) کد مورس جدید همسترکامبت (دوشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۳) + راهنمای مینی‌گیم کلید و کارت‌های امروز همستر هوش مصنوعی احتمالا تا ۶ سال دیگر باعث تغییرشغل ۱۲ میلیون نفر می‌شود اشعه فرابنفش چیست و چه مضراتی دارد؟ کارت‌های امروز راکی ربیت + پاسخ معمای کیف پول جدید (یکشنبه، ۷ مرداد ۱۴۰۳) پخش زنده مراسم تنفیذ حکم مسعود پزشکیان + تماشای آنلاین (۷ مرداد ۱۴۰۳) رمز کیف پول امروز راکی ربیت (شنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۳) کد مورس جدید همسترکامبت (یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳) + راهنمای مینی‌گیم کلید و کارت‌های امروز همستر آخرین اخبار از توسعه صنعت ماهواره‌ای ایران | اینترنت ماهواره‌ای بومی به زودی راه‌اندازی می‌شود راهنمای دریافت کلید در بخش جدید دوچرخه سواری (Bike Ride) همسترکامبت پست‌های کاربران «ایکس»، منبع آموزشی هوش مصنوعی «گراک»!
سرخط خبرها

دستیابی به فناوری تولید نبات رژیمی کم کالری در مشهد

  • کد خبر: ۴۵۰۶۷
  • ۰۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۱
دستیابی به فناوری تولید نبات رژیمی کم کالری در مشهد
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد از دستیابی به فناوری تولید نبات رژیمی کم کالری برای نخستین بار در جهان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی روز سه‌شنبه به نقل از دکتر قدیر رجب زاده گزارش داد: این فناوری حاصل اجرای پروژه مشترک این موسسه با بخش خصوصی است.

وی افزود: به دلیل پیچیدگی فرایند کریستالیزاسیون قند‌های کم کالری و تفاوت آن با ساکاروز، در این پروژه بعد از جایگزینی کامل ساکاروز با قند‌های کم کالری و اصلاح فرمولاسیون، فرآیند کریستالیزاسیون با قند‌های انتخابی طراحی و بهینه‌سازی شد.

رییس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ادامه داد: در این پروژه برای اولین بار در جهان کریستال بزرگ رشد یافته به هم پیوسته از قند‌هایی غیر از ساکاروز و با کالری کاهش یافته به شکل نبات تولید شد.

وی گفت: محصول نهایی تولید شده در این پروژه قابل مصرف برای همه افراد جامعه به ویژه افراد حساس به مصرف ساکاروز و قند‌های پرکالری می‌باشد.

مدیر گروه فرآوری مواد غذایی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و مجری این طرح پژوهشی نیز با بیان اینکه نبات علاوه بر ایران در آمریکا و برخی دیگر از کشور‌ها تولید می‌شود، گفت: یکی از محصولات پرمصرف که امروزه به صورت صنعتی تولید می‌گردد و در جهان و به ویژه در ایران به میزان بسیار به عنوان شیرین کننده نوشیدنی‌هایی نظیر چای استفاده می‌شود، نبات است.

دکتر  سمیرا یگانه زاد  افزود: نبات کریستال رشد یافته ساکاروز می‌باشد که مکان اولیه تولید آن ایران و هندوستان ذکر شده است، در فرآیند تولید نبات کریستال‌های درشت ساکاروز در اثر سردشدن محلول فوق اشباع شکر تولید می‌گردند.

وی ادامه داد: عوامل مختلفی نظیر دما، درجه فوق اشباعی و تلاطم در زمان فرآیند، بر شکل، اندازه و ظاهر کریستال نهایی موثر است.

عضو هیأت علمی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: از آنجا که ساکاروز قند اصلی تشکیل دهنده این محصول می‌باشد، مصرف آن برای بسیاری از افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و افراد مبتلا به عارضه چاقی و اضافه وزن مضر می‌باشد. این درحالی است که می‌توان با تولید نبات حاوی قند‌های کم کالری این مشکل را برطرف نمود.

منبع: صدا و سیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->