آب کدام مناطق مشهد، فردا (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) قطع خواهد بود؟ لزوم تطبیق آموزش با تغییرات تکنولوژی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدارا با هیئات سکولار در مشهد پذیرفتنی نیست آخرین وضعیت مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر مشهد | به‌زودی بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز وصل خواهد شد شهردار مشهد مقدس: ایستگاه‌های درحال‌ساخت آتش‌نشانی سریع‌تر پیگیری و به بهره‌برداری برسند ورود حدود ۵ هزار زائر ایرانی حج تمتع به فرودگاه بین‌المللی مشهد | تداوم بازگشت حجاج تا فردا (۸ تیرماه) قیمت نفت امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای سیاه از اوج به زیر آمد نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: نهضت آسفالت شهرداری مشهد در حال ورود به مرحله‌ای پرشتاب و مؤثر است هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۷ تیر ۱۴۰۴) هزینه ۵ میلیون ریالی برای اجرای هر مترمربع آسفالت در مشهد اعتبار نهضت آسفالت ۱۴۰۳ مشهد، معادل پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان است شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد
سرخط خبرها

تزریق ۲۰ دستگاه تاکسی تویوتا به ناوگان تاکسی‌رانی فرودگاه مشهد

  • کد خبر: ۴۵۸۹۸
  • ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۴
تزریق ۲۰ دستگاه تاکسی تویوتا به ناوگان تاکسی‌رانی فرودگاه مشهد
عضو شورای شهر مشهد گفت: میزان ثبت شکایات در اطراف حرم مطهر رضوی و مبادی ورودی ۸۵ درصد کاهش یافته است.
به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی بهاروند در حاشیه بازدید از سازمان تاکسیرانی شهرداری مشهد با بیان اینکه پس از تغییرات مدیریتی در این سازمان شاهد اقدامات رو به جلویی هستیم، اظهارکرد: بسیار خرسندیم که این فعالیت‌ها و تصمیمات موجب بهبود و تسهیل شرایط برای تاکسی‌رانان و رفاه حال شهروندان و زائران شده است.

وی با بیان اینکه در ابتدای فعالیت شورای پنجم با چالش فعالیت تاکسی‌های اینترنتی روبرو بودیم، گفت: ما باورمند به رسمیت شناختن این نوع سرویس‌دهی بودیم؛ به جای تعطیل‌کردن فعالیت تاکسی‌های اینترنتی، سازمان تاکسی‌رانی باید سال‌ها قبل به این عرصه ورود می‌کرد و مطابق با شرایط روز، به نیاز‌های شهروندان پاسخ‌گویی می‌نمود.

بهاروند در ادامه افزود: براساس همین رویکرد و نگاه، فعالیت و همکاری تاکسی‌های تحت پوشش سازمان تاکسی‌رانی را بلامانع اعلام کردیم و این عزیزان می‌توانند با مجموعه‌هایی، چون اسنپ، تپسی، ۱۸۸۰ و ... همکاری نمایند.

وی در حاشیه بازدید از تاکسی‌های فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد نیز تصریح کرد: موضوع سامان‌دهی تاکسی‌ها در مبادی ورودی شهر مشهد همچون فرودگاه، راه‌آهن و پایانه مسافربری از ابتدای فعالیت شورای پنجم تاکنون مورد توجه قرار گرفته و خوشبختانه گام‌های عملی هم در این راستا انجام شده که رضایت عمومی را به‌همراه داشته است.

عضو شورای شهر مشهد با اشاره به صدور قبض سفر برای راننده تاکسی و مسافر در فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد، گفت: در این قبض علاوه بر هزینه سفر، مسیر تردد و رسیدن به مقصد نیز قید شده که با راهنمایی راننده برای استفاده از کوتاه‌ترین مسیر، موجب رضایت مسافر نیز می‌شود.

بهاروند افزود: با صدور این قبوض، میزان ثبت شکایات در اطراف حرم مطهر رضوی و مبادی ورودی ۸۵ درصد کاهش یافته است.

وی در پایان از طی شدن فرایند‌های اداری برای ورود ۲۰ دستگاه تاکسی تویوتا به ناوگان تاکسی‌رانی فرودگاه خبرداد و تصریح کرد: پس از نهایی‌شدن و ورود این دستگاه‌ها، تعرفه نیز به تصویب شورای شهر خواهد رسید تا بتوان از سرویس‌دهی آن‌ها برای مسافران استفاده کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->