قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی تاتنهام و منچستریونایتد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | هیجان بعد از دقیقه ۹۰ میلان و اینتر، سن سیرو را خریدند! وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد؛ شانس بالای اراک برای میزبانی از دربی + ویدیو شمسایی: نیمه نهایی از فینال مهمتر است طیبی: آماده نیمه‌نهایی هستیم | نتیجه بازی با افغانستان یک اتفاق بود + فیلم برگزاری رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی خراسان رضوی مهدی رحمتی از خیبر می‌رود؟ قهر باقری با پیروانی صحت دارد؟ برگزاری دیدار تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی با حضور هواداران نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | صعودی که شیرین نبود بدشانسی در پرسپولیس، مصدومیت دوباره مارکو باکیچ شیراز در آستانه میزبانی دربی ۱۰۶ معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس تهران: مشهد می‌تواند میزبان دربی باشد رسانه‌های رسمی بی‌مسئولیت | دربی‌ای که از رسانه‌ها آغاز شد شروع امیدبخش اوسمار | پرسپولیس دوباره نفسِ حمله گرفت پخش زنده بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

موفقیت تیم حقوقی شهرخودرو در پرونده های داخلی و بین المللی

  • کد خبر: ۴۶۳۰۷
  • ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۱
موفقیت تیم حقوقی شهرخودرو در پرونده های داخلی و بین المللی
تیم حقوقی شهرخودرو در روزهایی که فوتبال ایران و باشگاه‌های بزرگ پایتخت با پرونده‌های ریز و درشت بین‌المللی روبه‌رو هستند، به پیروزی‌های مهمی دست یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که این روزها اخبار متعددی از شکست باشگاه های ایرانی در پرونده های مفتوح در ایران و فیفا به گوش می رسد، تیم حقوقی باشگاه شهر خودرو خراسان با مدیریت آقای دکتر محمد رضا بختیاری ، یکی از وکلای حرفه ای کشورمان ، توانسته با مکاتبات و دفاعیات صحیح، پنجره بسته باشگاه شهر خودرو خراسان را در فیفا باز نماید و همچنین دفاعیه کامل از باشگاه شهر خودرو خراسان در کمیته استیناف نسبت به رفع محرومیت نقل و انتقالات داخلی اقدام نماید و از خروج ارز کشور به بهانه جرایم مختلف جلوگیری نماید.

 

در یکی از پرونده ها کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال، باشگاه شهر خودرو خراسان را در رابطه با جذب دو بازیکن، با غرامت مالی سنگین و محرومیت از دو پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرده بود که با تلاش های بی شائبه آقای دکتر بختیاری، به دور از هرگونه هیجانات رسانه‌ای و در آرامش با استناد به مدارک موجود و اشاره به قوانین بین‌المللی این محرومیت سنگین لغو گردید و باشگاه شهر خودرو می تواند از حضور بازیکنان جدید خود در فصل جدید بهره ببرد.

 

در پرونده دیگری نیز که مربوط به یک بازیکن خارجی می شد و در زمان مدیریت قبلی باشگاه و پیش از آغاز مالکیت دکتر حمیداوی بر باشگاه مشهدی مربوط می‌شد، این بازیکن بدون اینکه دقیقه‌ای برای تیم به میدان برود، طلب ۱۰ هزار دلاری‌اش را با لایحه‌ای که به فیفا ارائه کرده‌بود، به ۱۵۰ هزار دلار افزایش داد، اما با دفاعیه‌ای که دکتر بختیاری به فیفا ارائه کرد، پرونده این بدهی را برای همیشه بست تا مهدی رحمتی، با خیال راحت به انتخاب بازیکن و بستن تیم خود برای حضوری قدرتمندانه در لیگ برتر بیست و یکم بپردازد. این در شرایطی بود که در همان زمان مدیران باشگاه می توانستند با پرداخت 10 هزار دلار به راحتی آن پرونده را ببندند اما آن قدر شرایط را پیچیده کردند که پرونده به سختی به جریان افتاد و در حالی که کمتر کسی تصور می کرد ، باشگاه در این پرونده پیروز باشد ، اما با لایحه قوی دکتر بختیاری در فیفا این اقدام به نفع باشگاه شهر خودرو رقم خورد تا نگرانی های هواداران نیز از محرومیت ها کاسته شود.

 

در شرایطی که تیم‌های ایرانی به ویژه تیم هایی که به بودجه های دولتی وابسته هستند ،درگیر پرونده های ریز و درشت حقوقی هستند و از بیت‌المال، ارز فراوانی را به بازیکنان و مربیان خارجی سابق خود می‌پردازند، اقدامات حرفه‌ای و به دور از هیجان‌ دکتر بختیاری، قطعا شایسته تقدیر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->