عاقبت مرغ‌های تریاکی چه شد؟ پرداخت ارز ترجیحی ادامه خواهد داشت قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ کارت‌های سوخت جایگاه‌ها جمع‌آوری نشده‌اند (۱۸ آبان ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و مونتاژی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) | تایید تعرفه پلکانی، خریداران را در انتظار نشاند ۹۰ درصد مشترکان گاز در خراسان رضوی، مصرف بهینه و متعارف دارند | اسراف‌کاران سرمایه ملی، نقره‌داغ می‌شوند ویدئو | وارد کردن ۷۴ هزار تن برنج خارجی از اواسط هفته (۱۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت برنج‌های وارداتی چقدر است؟ قیمت گل زعفران در بازار تربت‌حیدریه اعلام شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) | برداشت زعفران تا چه زمانی ادامه دارد؟ مصرف آب در تهران ۲ برابر میانگین جهانی | مشهد، رتبه ۱۲ مصرف آب در کشور یادی از عباسقلی صابر، صاحب بزرگ‌ترین برند فرش ایران | بِرند بَرنده صابر اولتیماتوم استاندار خراسان رضوی به بانک‌های خصوصی مستقر در استان چگونه برای نوزادان سهام بورسی بگیریم؟ کارآفرینی و ثروت ارزش است ریزش سنگین بورس | خروج پول از بازار شدت گرفت (۱۸ آبان ۱۴۰۴) مبلغ ارز تأمین نهاده‌های دامی مشخص شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت دلار بازار آزاد در آرامش (۱۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت جدید محصولات هایما اعلام شد+جدول باورهای کهنه، واقعیت کیفیت تولید ملی را  از دیدگان مردم پنهان کرده است | «ساخت ایران» زخمی بی اعتمادی ترک‌فعل برخی دستگاه‌ها، مشکل فعلی تأمین ارزاق عمومی | دانه‌درشت‌ها در حاشیه امن! کالای ایرانی در عراق گران‌تر از کالای چینی و ترکی | علت چیست؟ چاره عبور از بحران کمبود آب چیست؟ | کاهش فشار آب یا صرفه‌جویی تعدیل کارمندان دارای حداقل ۳ فرزند و بانوان باردار یا دارای فرزند شیرخوار ممنوع شد پیش فروش ۳ محصول سایپا از امروز (یکشنبه، ۱۸ آبان ماه ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول و مشخصات خودروها افزایش ۲برابری واردات برنج طی شش‌ماهه اول سال ۱۴۰۴ ویدئو | نماینده مجلس: احتمال افزایش قیمت بنزین وجود دارد | اعدادی مثل ۵هزار تومان و ۶هزار تومان و ۷هزار و ۵۰۰ تومان را ما هم شنیدیم ویدئو | آغاز دوگانه‌سوزکردن رایگان خودرو‌ها از امروز (۱۸ آبان ۱۴۰۴) پرونده واردات نهاده‌های دامی روی میز شورای تأمین استان | استاندار خراسان رضوی: از همه ابزار‌ها استفاده خواهیم کرد
سرخط خبرها

پیش بینی سقوط قیمت دلار در ایران

  • کد خبر: ۴۶۸۳۳
  • ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۸
پیش بینی سقوط قیمت دلار در ایران
یک کارشناس ارشد بازارهای مالی گفت: در این شرایط، بازار ارز دیگر امکان ادامه دادن به این روند را نداشته و به زودی با تغییر مسیر در حرکت این بازار شاهد فروکش قیمت‌ها خواهیم بود.

به گزارش شهرآرانیوز، کارشناس ارشد بازارهای مالی، عرضه روزانه ۵۰ میلیون دلار در بازار ارز و همچنین افزایش احتمال پیروزی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را باعث کاهش انتظارات تورمی دانست و گفت: در این شرایط، بازار ارز دیگر امکان ادامه دادن به این روند را نداشته و به زودی با تغییر مسیر در حرکت این بازار شاهد فروکش قیمت‌ها خواهیم بود.

 

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در ابتدای هفته با صدور اطلاعیه‌ای از تصمیم خود مبنی بر عرضه روزانه ۵۰ میلیون دلار به صورت اسکناس در بازار ارز پرده برداشت. همچنین در این اطلاعیه سقف خرید کارگزاران بانکی و صرافی‌ها در بازار متشکل ارزی به ۵۰۰ هزار دلار افزایش یافت.

 

این تدابیر بانک مرکزی در حال رخ داد که طی هفته‌های گذشته بازار ارز تحت تاثیر التهابات شدید شاهد گذر قیمت دلار از مرز ۳۰ هزار تومان نیز بود و البته همچنان روندی صعودی آن ادامه دارد. در چنین شرایطی «میثم رادپور» کارشناس حوزه‌های پولی و بانکی ضمن تایید این اقدام بانک مرکزی گفت: این طرح و عرضه نقدی در زمان موثری اجرا شده است. البته شرایط حاکم بر بازار به گونه‌ای است که احتمالا در روزهای ابتدایی انجام این عرضه، شاهد کاهش قابل‌ توجه قیمت‌ها نباشیم و به اصطلاح بازار این اقدام بازارساز را جدی نگیرد. اما پیش‌بینی می‌شود بازار ارز دیگر امکان ادامه دادن به این روند را نداشته باشد و به زودی با تغییر مسیر در حرکت این بازار شاهد فروکش قیمت‌ها خواهیم بود.

 

وی با اشاره ضمن اشاره به ارزش ریالی این عرضه روزانه خاطرنشان کرد: هرچند رقم ۵۰ میلیون دلار عدد بزرگی محسوب نمی شود، اما با توجه به ارزش ریالی دلار در این روزها، میزان عرضه بانک مرکزی در بازار، می‌تواند نقدینگی زیادی را جذب کند و همچنین بخش زیادی از تقاضای موجود در بازار را برطرف سازد.

 

رادپور در ادامه به دیگر عوامل موثر در پیش‌بینی اصلاح قیمت ها در بازار ارز اشاره کرد و گفت: نباید فراموش کنیم که با توجه به نزدیک بودن انتخابات آمریکا و اینکه با توجه به نظرسنجی های انجام شده احتمال پیروزی بایدن بسیار بیشتر از پیروزی ترامپ است، به زودی انتظارات تورمی هم در بازار داخلی کاهش پیدا خواهد کرد. بنابراین در این شرایط که قیمت ارز به قله قیمتی خود رسیده است، بانک مرکزی با انجام این عرضه روزانه می تواند فشار فروش را در بازار ایجاد کند. تجمیع این اقدامات در نهایت منجر به فروکش قیمت ارز خواهد شد.

 

وی تاکید کرد: با کاهش یافتن انتظارات تورمی و در شرایطی که قیمت ارز به شدت افزایش یافته است، پیش‌بینی می شود به صورت خودکار تقاضا برای خرید کاهش پیدا کند. چرا که خریداران دلار در این شرایط که احتمال شکست ترامپ در انتخابات وجود دارد، ریسک خرید ارز با قیمت نجومی را نمی‌پذیرد.

 

این کارشناس ارشد بازارهای مالی تاکید کرد: برای بررسی تاثیر این دخالت بانک مرکزی در بازار، نباید به اطلاعات همین چند روز اکتفا کرد. ما در بازار با عدم تطابق‌هایی مواجه هستیم که شرایط را پیچیده می‌کند. اما در این ایام از سوی بانک مرکزی تصمیم‌های مبارکی اتخاذ شده است که نمایان شدن آثار این اقدامات زمان‌بر است.

 

وی در پایان اضافه کرد: از جمله این اقدامات بانک مرکزی صدور مجوز معاملات ارز در خارج از صرافی‌های معرفی شده است. این اقدام باعث می‌شود تا در افرادی که ارز در اختیار دارند انگیزه برای فروش ایجاد شود.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->