اقبالی چطور چلسی را قهرمان جهان کرد؟ میرزایی‌راد موافقت مرمت سالن مهران را از دنیامالی گرفت ویدئو| واکنش یک کاربر به رفتار علیرضا فغانی در همراهی با ترامپ بهداد اقبالی مالک جدید چلسی کیست؟+ بیوگرافی| گزارش عجیب فوربس در خصوص ثروت مرد ایرانی! تمدید قرارداد محمدی با سپاهان زائر کاظمینی، خرید جدید تراکتور + عکس مهاجم استقلال، یاغی می‌شود؟ باشگاه‌های حاضر در جام جهانی ۲۰۲۵ چقدر درآمد کسب کردند؟ + عکس سخنگوی باشگاه پرسپولیس: ۲ بازیکن خارجی به زودی جذب می‌شوند زمان بازی‌های تیم ملی در هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال + برنامه کامل تمام مسابقات آموریم برای سومین خرید یونایتد ضرب‌الاجل تعیین کرد اسماعیلی‌فر به پرسپولیس باز‌می‌گردد؟ وزیر ورزش: مجموعه ورزشی مهران مشهد باید به یک نمونه فاخر تبدیل شود کاپیتان استقلال تنها به یک شرط می‌ماند قمار دوباره آرسنال روی ستاره‌های مازاد چلسی رسانه ایتالیایی مقصد بعدی طارمی را فاش کرد | سفر مهدی به انگلیس یا ترکیه؟ آرش رضاوند سپاهانی شد اسلوت: لیورپول در غم و اندوه فرو رفته است | باید هرچه زودتر به خود بیاییم انزونزی تمایلی برای بازگشت به ایران ندارد رسانه‌های ازبک: یوآخیم‌لوو سرمربی ازبکستان در جام جهانی است
سرخط خبرها

غایبان پرسپولیس در فینال لیگ قهرمانان آسیا| ۳+۳ پرسپولیسی در فینال نیستند

  • کد خبر: ۴۷۰۳۸
  • ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۹
غایبان پرسپولیس در فینال لیگ قهرمانان آسیا| ۳+۳ پرسپولیسی در فینال نیستند
با وجود صعود پرسپولیس به فینال لیگ قهرمانان آسیا اما شرایط سرخپوشان مناسب نیست و به نظر می رسد این تیم با لشگری غایب باید در فینال حضور یابد.
به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس ایران که با ثبت نتایج کم نظیر در لیگ قهرمانان آسیا به فینال این مسابقات صعود کرد، حالا درحالی خود را باید برای بازی نهایی آماده کند که به دلیل محرومیت احتمالا نمی‌تواند از ٣ بازیکنش استفاده کند.

وحید امیری که به عنوان مهاجم در خط حمله پرسپولیس عملکرد قابل تحسین در لیگ قهرمانان آسیا به نمایش گذاشت، با دریافت کارت زرد در دیدار برابر السد و تک کارته بود، اما در دیدار برابر النصر عربستان هم برای دومین بار کارت زرد داور را مقابل چشمانش دید تا به این ترتیب فینال لیگ قهرمانان آسیا را از دست بدهد. البته امیری این شانس را دارد که در صورت موافقت AFC کارت‌های زرد مراحل قبلی بخشیده شود که البته هنوز این موضوع مورد بررسی قرار نگرفته است.

بازیکن دیگری که با عملکرد خوبش در خط هافبک پرسپولیس تأثیر زیادی در موقعیت پرسپولیس داشت، احسان پهلوان بود. این بازیکن که با پاس‌های گل خود نقش بی بدیلی در صعود تیمش به فینال داشت، به خاطر دریافت کارت قرمز برابر النصر، از حضور در بازی فینال محروم است.

شاید بتوان گفت مهم‌ترین بازیکنی که دیدار فینال لیگ قهرمانان آسیا را از دست داده، عیسی آل‌کثیر است. مهاجم خوزستانی پرسپولیس که با چهار گل عملکرد فوق‌العاده‌ای از خود نشان داد، به خاطر خوشحالی پس از گلش در دیدار برابر پاختاکور ازبکستان ۶ ماه از هرگونه فعالیت فوتبالی محروم شده است. البته باشگاه پرسپولیس از AFC مشروح رای را درخواست کرده تا با بررسی دقیق رای، نسبت به آن اعتراض شود. پرسپولیس امید زیادی دارد تا با پیگیری پرونده آل‌کثیر در کمیته استیناف، این مهاجم بخشیده شود و بتواند تیمش را همراهی کند.

در کنار این سه بازیکن محروم، وضعیت ماندن شجاع خلیل‌زاده که قراردادش را یک طرفه فسخ کرده، در حال ابهام است. مدافع پرسپولیس اصرار دارد باشگاه به مبلغ قراردادش اضافه کند و از این رو با مدیران این باشگاه دچار اختلاف نظر شده است. البته پرسپولیس اصرار زیادی دارد این بازیکن را حفظ کند و با توجه به صحبت‌های انجام شده احتمال ماندن خلیل‌زاده زیاد است.

بشار رسن هم بازیکنی است که ساز جدایی کوک کرده است. هافبک عراقی سرخ‌ها که سه فصلی است پرسپولیس را همراهی می‌کند، حالا با یک پیشنهاد چشمگیر از سوی یک باشگاه قطری روبه‌رو شده و می‌خواهد پرسپولیس را ترک کند. البته به واسطه قراردادی که با پرسپولیس دارد، مدیران این باشگاه اعلام کرده‌اند که اجازه جدایی این هافبک را نمی‌دهند. با این حال باید دید در آینده چه اتفاقی درباره بشار رسن رخ می‌دهد.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->