تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران (۶ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ پزشکیان: «جشنواره کتاب رشد»، گامی برای هم‌افزایی فرهنگی و تعالی آموزش است مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر شهید «سیدهاشم صفی‌الدین» برگزار شد+ فیلم پزشکیان: برای تسهیل شرایط فرزندآوری منتظر تصویب یا اصلاح قانون نیستیم عراقچی: در دهه‌های اخیر، ایران با تروریسم و تحریم‌های غیرقانونی رو‌برو بوده است نمایندگان رهبر انقلاب در مراسم تشییع پیکر شهید سیدهاشم صفی‌الدین حضور یافتند عراقچی: تهدید امروز جهان بیش از ۱۲ هزار کلاهک هسته‌ای است پزشکیان بر طرح جمع‌آوری فاضلاب شهر‌های ساحلی تاکید کرد رژیم صهیونیستی برای آزاد کردن گروه هفتم اسرای فلسطینی شرط گذاشت (۶ اسفند ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها عامل توسعه شهری است | سازمان همیاری حلقه اتصال دولت و شهرداری‌هاست دعوت به تظاهرات ضدصهیونیستی در سوریه در واکنش به اظهارات نتانیاهو مشخصات و قابلیت‌های جنگنده یاک ۱۳۰ + فیلم و عکس تنش بین زلنسکی و ترامپ بر سر ذخایر معدنی بالاگرفت همکاری‌های امنیتی، محور مذاکرات رهبران سومالی و لیبی کره شمالی: هیچ‌گاه برای لغو تحریم‌ها التماس نخواهیم کرد هیئت بلندپایه طالبان عازم ایران شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرباز‌های دارای مهارت تخصصی، از یک ماه کسری‌خدمت تا بخشش اضافه‌خدمت دریافت می‌کنند ابراز نگرانی شدید سازمان ملل درباره افزایش حملات در کرانه باختری (۶ اسفند ۱۴۰۳) بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس در دو نوبت صبح و عصر از فردا (۷ اسفند ۱۴۰۳) دیدارهای دیپلماتیک عراقچی در ژنو (۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | شهید سید هاشم صفی‌الدین: کلید هر موفقیتی در مقاومت لبنان به دست رهبر انقلاب اسلامی است رئیس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت خارجه ایران احضار شد نتایج یک نظرسنجی جدید فاش کرد: نارضایتی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ یک مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی در دولت ترامپ شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

عادی‌سازی روابط بحرین و رژیم صهیونیستی ناتمام ماند

  • کد خبر: ۴۷۳۷۸
  • ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۵
عادی‌سازی روابط بحرین و رژیم صهیونیستی ناتمام ماند
بحرین و رژیم صهیونیستی در مراسمی که در منامه برگزار شد، بیانیه‌های مشترکی را برای رسمی‌کردن روابط جدید خود امضا کردند.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ بحرین و رژیم صهیونیستی در مراسمی که در منامه برگزار شد، بیانیه‌های مشترکی را برای رسمی‌کردن روابط جدید خود امضا کردند. به گزارش «فرانس ۲۴»، یک هیئت اسرائیلی به رهبری میر بن شبات، رئیس شورای امنیت ملی رژیم صهیونیستی، در سفری یک‌روزه به منامه رفت تا توافق‌نامه عادی‌سازی روابط میان این دو کشور را که در تاریخ ۱۵ سپتامبر در کاخ سفید امضا شده بود، رسمیت ببخشد. به گزارش «الجزیره»، در این دیدار استیو منوچین، وزیر خزانه‌داری ایالات‌متحده نیز حضور داشت.
 
در این مراسم ۷ تفاهم‌نامه میان بحرین و رژیم صهیونیستی به امضا رسید. به نقل از یک مقام بحرینی مطلع، توافقات این دو کشور، حوزه‌های تجارت، خدمات هوایی، ارتباطات، امور مالی، بانکی و کشاورزی را پوشش می‌دهد. همچنین در این دیدار گابی اشکنازی، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی، درخواست رسمی افتتاح سفارت در منامه را به عبداللطیف الزیانی، همتای بحرینی خود، ارائه کرد.

سفر مقامات رژیم صهیونیستی به بحرین برای رسمی‌کردن روابط دو کشور، اعتراضاتی را به همراه داشت. به گزارش «اسپوتنیک»، محمدعلی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی جنبش انصارا... یمن، در توئیتی، عادی‌سازی روابط میان بحرین و رژیم صهیونیستی را محکوم کرد. علاوه‌بر‌این، در هنگامه آماده‌باش امنیتی و اقدامات سرکوبگرانه دولت بحرین، مردم این کشور در اعتراض به سفر هیئت اسرائیلی به منامه تظاهراتی به راه انداختند.

به گزارش «میدل ایست آی»، براساس گزارش رسانه‌های داخلی بحرین، ادامه مخالفت‌ها در این کشور برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، برنامه‌های عادی‌سازی کامل روابط را به تأخیر انداخت. مقامات رژیم صهیونیستی تأیید کردند که اعتراضات مردمی در بحرین، امضای توافقی شبیه به آ‌نچه رژیم صهیونیستی با امارات متحده عربی انجام داده بود، را میسر نکرده است و دو کشور، تنها بیانیه‌هایی را برای آغاز روابط دیپلماتیک امضا کرده‌اند. این نوع بیانیه‌ها به تأیید سازمان ملل نمی‌رسند؛ زیرا آن‌ها از قدرت قانونی یک توافق کامل بهره‌مند نیستند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->