تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است
سرخط خبرها

خراسان رضوی سالانه ۷۰ هزار تن تخم مرغ مازاد دارد

  • کد خبر: ۴۸۰۷۷
  • ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۳
خراسان رضوی سالانه ۷۰ هزار تن تخم مرغ مازاد دارد
رئیس اداره کل امور پشتیبانی امور دام خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی سالانه ۷۰ هزار تن تخم مرغ مازاد دارد، کمبودی در آینده نخواهیم داشت.
طنین همتی|شهرآرانیوز، علی نیا در این باره اظهارکرد: استان خراسان یگانه استانی است که حتی سالانه ۷۰ هزار تن تخم‌مرغ مازاد دارد. ضمن اینکه قیمت تخم‌مرغ افزایش داشت، ولی اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار استان، تخم‌مرغ را با نرخ مصوب در استان توزیع کرد. یعنی اتحادیه بیش از ۳۵۰ تن تخم‌مرغ با نرخ مصوب در استان توزیع کرد و اکنون نیز آمادگی دارد که هر میزان نیاز استان باشد، با نرخ مصوب توزیع کند.

وی در پاسخ به این سوال که مرغداران از افزایش قیمت نهاده و نبود آن به میزان کافی و عرضه آن به قیمت آزاد در بازار که منجر به کشتار مرغ تخم گزار گلایه داشتند، تصریح کرد:  اکنون در سامانه بازارگاه امکان ثبت میزان نیاز مرغداران مرغ تخم‌گذار ایجاد شده و خود مرغدار به میزان جوجه‌ریزی‌ای که انجام شده است، مجاز به خرید مستقیم است. با این شرایط، فکر نمی‌کنم مشکلی در تأمین تخم‌مرغ استان داشته باشیم. ضمن اینکه آماری که خود اتحادیه اعلام کرد، تولید روزانه بیش از ۳۰۰ تن تخم‌مرغ است که این عدد چشمگیر است و ان‌شاءاللّه در آینده کمبودی نخواهیم داشت.

به‌گفته وی: امسال تاکنون بیش از حدود ۱۷۰ هزار تن نهاده مثل ذرت، سویا و جو بین دامداران توزیع کردیم که این میزان امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته که حدود ۱۰۰ هزار تن بود، ۷۰ هزار تن افزایش یافت. در حوزه تأمین گوشت مرغ، سال گذشته تا اوایل تیرماه حدود ۳۸۰۰ تن مرغ از مرغداران استان خریدیم و باتوجه‌به اینکه قیمت دام سنگین پایین آمده بود، قرارداد‌هایی با دامداران بسته شد که تقریبا ۵۳۰ تن گوشت قرمز خریده شد.

علی نیا یادآورشد: از اول امسال هم توزیع مرغ منجمد تا پایان مهرماه چیزی حدود ۲۰۰۰ تن در استان بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۵۸۰ تن بود، رشد چشمگیری داشت. تاکنون ۸۰۰ تن نیز گوشت قرمز توزیع شده است و نسبت به مدت مشابه سال گذشته جلو هستیم که در مجموع ۲۸۰۰ تن گوشت قرمز مرغ توزیع شده بود.

وی با بیان اینکه ذخایر ما در استان به میزان کافی است و جایی برای نگرانی نیست، افزود: افزایش قیمت براساس تصمیم ستاد تنظیم بازار است و آمادگی توزیع داریم. الان هم حدود ۱۶۰۰ تن سهمیه مرغ استان درحال توزیع است که قیمت مرغ توزیع‌شده در سردخانه پشتیبانی ۱۴ هزار تومان و قیمتی که به مصرف‌کننده می‌رسد، ۱۴ هزار و ۹۰۰ تومان است.

مدیرکل پشتیبانی امور دام خراسان رضوی در ادامه تصریح کرد: تا آخر سال نیز بحث تأمین نهاده‌ها را در حوزه ذخایر استراتژیک داریم. اکنون هم پشتیبانی امور دام کشور نهاده خریده است که به حوزه استان حمل و ذخیره‌سازی می‌شود. مشکلی در تأمین جو نداریم؛ مشکل در تأمین کنجاله سویا و ذرت است و قولش داده شده و درحال حمل است که در انبار‌ها توزیع می‌شود.

وی درباره اعلام گرانی نهاده دام از سوی دامداران گفت: برای حل این مشکل اعلام آمادگی می‌کنیم که با دامداران دام سنگین قرارداد پیش‌خرید ببندیم، به‌این‌صورت که به اندازه ۲۵ درصد قراردادشان پول نقد و نهاده در اختیارشان قرار دهیم تا ۶ ماه بعد به پشتیبانی امور دام گوشت تحویل دهند و کمک خوبی برای فروش دام باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->