به گزارش شهرآرانیوز؛ در این عصرهای سرد زمستانی هیچ چیز به اندازه یک چای یا دمنوش داغ نمیچسبد. به ویژه اگر قدری بیسکویت یا کیک و کلوچه خانگی هم همراه آن باشد. برای همین، این هفته میخواهم دستورالعمل تهیه یک بیسکویت خانگی خوشمزه آموزش بدهم. امیدوارم آن را بپزید و از خوردنش درکنار اعضای خانواده لذت ببرید.
مناسب برای: ۵ نفر
زمان تهیه: ۱۶۵ دقیقه
مواد لازم برای تهیه بیسکوییت کرم دار:
آرد سفید: ۲۸۰ گرم
نشاسته ذرت: ۲۰ گرم
پودر قند: ۸۰ گرم
روغن مایع: ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
شکلات تختهای: ۵۰ گرم
عسل: یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک هشتم قاشق چای خوری
وانیل و نمک: اندک
طرز تهیه
1.درون ظرفی تخم مرغ، وانیل و پودرقند را خوب مخلوط کنید. سپس روغن مایع، شکلات ذوب شده خنک و عسل را به مخلوط اضافه کنید و دوباره آنها را هم بزنید.
2.آرد، نشاسته ذرت، بکینگ پودر و به اندازه یک نوک انگشت نمک را با هم الک و به مخلوط اضافه و آن را خوب ترکیب کنید تا خمیری یکدست ایجاد شود.
3.خمیر آماده را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند. خمیر را بیرون بیاورید و آن را با وردنه به قطر ۳ سانتی متر پهن کنید و قالب بزنید. خمیرهای قالب زده را داخل سینیای بچینید که ازقبل کف آن کاغذ پهن کرده اید. سینی را ١٥ تا ٢٠ دقیقه با درجه ١٨٠ درون فر بگذارید تا بیسکویتها بپزد. وقتی بیسکویتها از کاغذ راحت جدا شوند، به معنای پخته بودن آن هاست.
4.برای درست کردن کرم، ۲۰۰ گرم پودرقند و ۸۰ گرم کرهای را که هم دمای محیط است با مقداری وانیل یا هراسانس دیگری خوب هم بزنید تا پفکی و سفید شود. کرم را پهن کنید و ٥ دقیقه داخل فریزر بگذارید. بعد با همان قالب بیسکوییت، کرم را قالب بزنید و بین بیسکویتها بگذارید.
نکته: میتوانید بعد از اینکه بیسکویتها خنک شد، کرم را بین آنها بگذارید.
نکته: شکلات را به روش بنماری یعنی روی بخار آب ذوب کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.