آمار‌های اعتیاد در کشور مربوط به دهه ۹۰ است قتل شرور غرب تهران به دست یک مجرم سابقه دار اعترافات تکان دهنده قاتل چاقوکش کارهای مهمی که باید پس از سرقت گوشی انجام دهید قتل پسر همسایه به خاطر یک دختر ربودن زن جوان از خودروی همسرش +جزییات خودکشی متهم به سرقت از صندوق امانات بانک ملی ۱۲ هزار تماس مزاحمتی با آتش‌نشانی مشهد طی یک ماه! دستگیری پسری که مادرش را به خاطر سرزنش دیگران به قتل رساند + عکس موبایل‌قاپ حرفه‌ای در مشهد به دام افتاد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) دستگیری ۱۱ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد ۱۰ فایده گریه کردن | تا چه حد مجازیم که گریه کنیم؟ انجام مشاوره‌ ژنتیک در مرحله‌ پیش‌ از ازدواج، به همه‌ زوجین توصیه می‌شود درباره لطفعلی خان زند از تاج گذاری تا مرگ | یک تراژدی خون بار در چهار پرده یکی از راه‌های سوء استفاده از قانون معافیت سربازی سد شد آیا ضعف در برقراری ارتباط با دیگران سبب جذب همزیستی با حیوانات می­ شود؟ آداب سفر در فصل گرما جزئیات شهریه مدارس؛ شروع از ۱۰ میلیون تومان | شهریه ۲۵ درصد مدارس بالای ۳۰ میلیون تومان ابتلا به کیست مویی در بین مردان شیوع بیشتری دارد  روایت سرزده از اورژانس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد | رد خون
سرخط خبرها

بیسکوییت کرم‌دار را با روش خانگی، سالم و خوشمزه تهیه کنید

  • کد خبر: ۴۸۳۶۲
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۱
بیسکوییت کرم‌دار را با روش خانگی، سالم و خوشمزه تهیه کنید
بیسکوییت کرم‌دار یکی از بیسکویت‌های پرطرفدار در سراسر دنیا می‌باشد که در مزه‌ها و طعم‌های مختلف به صورت ساده و یا کاکائویی با انواع فیلینگ‌ها و کرم‌ها تهیه می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ در این عصر‌های سرد زمستانی هیچ چیز به اندازه یک چای یا دمنوش داغ نمی‌چسبد. به ویژه اگر قدری بیسکویت یا کیک و کلوچه خانگی هم همراه آن باشد. برای همین، این هفته می‌خواهم دستورالعمل تهیه یک بیسکویت خانگی خوشمزه آموزش بدهم. امیدوارم آن را بپزید و از خوردنش درکنار اعضای خانواده لذت ببرید.

مناسب برای: ۵ نفر
زمان تهیه: ۱۶۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه بیسکوییت کرم دار:

آرد سفید:  ۲۸۰ گرم
نشاسته ذرت:  ۲۰ گرم
پودر قند: ۸۰ گرم
روغن مایع:  ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
شکلات تخته‌ای: ۵۰ گرم
عسل:  یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک هشتم قاشق چای خوری
وانیل و نمک:  اندک

طرز تهیه

1.درون ظرفی تخم مرغ، وانیل و پودرقند را خوب مخلوط کنید. سپس روغن مایع، شکلات ذوب شده خنک و عسل را به مخلوط اضافه کنید و دوباره آن‌ها را هم بزنید.
 
بیسکویت کرم دار
 
2.آرد، نشاسته ذرت، بکینگ پودر و به اندازه یک نوک انگشت نمک را با هم الک و به مخلوط اضافه و آن را خوب ترکیب کنید تا خمیری یکدست ایجاد شود.
 
بیسکویت کرم دار
 
3.خمیر آماده را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند. خمیر را بیرون بیاورید و آن را با وردنه به قطر ۳ سانتی متر پهن کنید و قالب بزنید. خمیر‌های قالب زده را داخل سینی‌ای بچینید که ازقبل کف آن کاغذ پهن کرده اید. سینی را ١٥ تا ٢٠ دقیقه با درجه ١٨٠ درون فر بگذارید تا بیسکویت‌ها بپزد. وقتی بیسکویت‌ها از کاغذ راحت جدا شوند، به معنای پخته بودن آن هاست.
 
بیسکویت کرم دار
 
 
4.برای درست کردن کرم، ۲۰۰ گرم پودرقند و ۸۰ گرم کره‌ای را که هم دمای محیط است با مقداری وانیل یا هراسانس دیگری خوب هم بزنید تا پفکی و سفید شود. کرم را پهن کنید و ٥ دقیقه داخل فریزر بگذارید. بعد با همان قالب بیسکوییت، کرم را قالب بزنید و بین بیسکویت‌ها بگذارید.
 
بیسکویت کرم دار
 
 
نکته: می‌توانید بعد از اینکه بیسکویت‌ها خنک شد، کرم را بین آن‌ها بگذارید.
نکته: شکلات را به روش بنماری یعنی روی بخار آب ذوب کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->