صعود قاطع پسران بسکتبال ایران به یک چهارم نهایی کاپ آسیا | مالزی ۱۰۰‌تایی شد فهرست تیم ملی والیبال برای رقابت‌های قهرمانی جهان ۲۰۲۵ اعلام شد + برنامه مسابقات براجعه نزد درویش می‌رود اوریه بازی با فولاد را از دست داد مهاجم معروف در راه پرسپولیس استیلی هم فخریان را گردن نگرفت!| در پرسپولیس چه خبر است؟ مذاکره استقلال با هافبک سابق یوونتوس و بارسلونا حبس تعلیقی برای مهاجم سابق سپاهان درباره شرایط این روز‌های کاپیتان تیم ملی | جهان جهانبخش طلا و نقره سوغات بوچیاکاران خراسان رضوی از قزاقستان ماشاریپوف بلاتکلیف برای جراحی | اختلاف میان پزشکان ایران و ازبک پرونده فخریان و پرسپولیس در کمیته اخلاق سعید مهری در لیست ساپینتو نیست حمایت تمام قد هاشمیان از بازیکنان پرسپولیس مشهد گزینه میزبانی بازی‌های آسیایی استقلال شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) ارزشمندترین تیم‌های فوتبال جهان پس از نقل و انتقالات تابستان ۲۰۲۵ مشخص شدند | رئال در صدر ویدئو | تمامی گل‌های ایساک، مهاجم جدید لیورپول در لیگ انگلیس قلعه‌حسن‌خان؛ معبد بیچارگی فوتبال ایران بنیادی فر در راه مالزی
سرخط خبرها

ورود استقلال با دفاع چهارنفره|فکری با روش استراماچونی بازی نمی‌کند

  • کد خبر: ۴۹۰۴۸
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۴
ورود استقلال با دفاع چهارنفره|فکری با روش استراماچونی بازی نمی‌کند
درحالی که تصور می‌شد فکری تیمش را با دفاع ۳ نفره وارد لیگ کند، اما ترکیب اولیه استقلال مقابل مس رفسنجان نشان می‌دهد که او هرگز قصد ندارد با روش استراماچونی بازی کند.

گروه ورزش|شهرآرا نیوز، محمود فکری درحالی وارد لیگ بیستم شد که شاید به واسطه بازی های تدارکاتی تصور می شد تیمش را با دفاع 3 نفره چیدمان کند اما او برخلاف تصورات تیمش را با چهار دفاع وارد میدان کرد. فکری از ترکیب عارف غلامی وسیاوش یزدانی در دفاع میانی و وریا غفوری و هرویه میلیچ در دفاع راست و چپ بهره گرفت و خط میانی را هم با چهار بازیکن چیدمان کرد. در روزهایی که استقلال درگیر آماده سازی خود بود گفته می شد محمود فکری قصد دارد با آرایشی که پیش تر استراماچونی به کار می گرفت تیمش را وارد لیگ کند اما هرگز چنین اتفاقی رخ نداد و سرمربی استقلال از همان روشی استفاده کرد که پیش تر نیز در نساجی به کار گرفته بود. احتمالا فکری از این روش در ادامه لیگ هم استفاده خواهد کرد. یکی از دلایلی که سبب شد فکری رو به این روش بیاورد استفاده از وریا غفوری و میلیچ در دفاع کناری است. سرمربی استقلال می داند که اگر تیمش را با 3 دفاع آرایش کند دیگر نمی تواند از وریا و میلیچ درخط دفاع بهره بگیرد و باید این دو بازیکن را به خط میانی منتقل کند که نتیجه حضور این دو بازیکن در خط میانی کاهش توان هجومی استقلال خواهد بود اما حضور آن ها در دفاع کناری تعداد بازیکنان هجوم برنده استقلال را بیشتر می کند و سبب افزایش بار هجومی آبی ها خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->