شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید تزریق واکسن آنفلوانزا را فراموش کنیم؟
سرخط خبرها

فعالیت همه دانشگاه‌های مشهد به‌صورت مجازی

  • کد خبر: ۵۰۲۴۲
  • ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۳
فعالیت همه دانشگاه‌های مشهد به‌صورت مجازی
دانشگاه‌های مشهد باتوجه‌به تعطیلی دوهفته‌ای، به‌صورت مجازی و کلاس‌های آنلاین به فعالیت خواهند پرداخت.
گروه حوزه و دانشگاه شهرآرانیوز | دانشگاه‌های مشهد باتوجه‌به تعطیلی دوهفته‌ای، به‌صورت مجازی و کلاس‌های آنلاین به فعالیت خواهند پرداخت.

بر این اساس، ۳ دانشگاه بزرگ فردوسی، آزاد اسلامی و پیام نور مرکز مشهد که بیشترین تعداد دانشجو در بین واحد‌های آموزشی سراسر خراسان رضوی را دارند، اعلام کردند که به‌صورت مجازی و کلاس‌های آنلاین در ۲ هفته آینده فعالیت خواهند کرد.

دکتر سپهر، مدیر روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، درباره فعالیت این دانشگاه با اشاره به بخش‌نامه شماره ۳۷۴۸۹۹ مورخ ۲۷ آبان ۱۳۹۹ سازمان اداری و استخدامی کشور، ادامه فعالیت‌های این واحد آموزشی را این‌گونه اعلام کرد: همه دروس عملی این دانشگاه از اول آذرماه ۱۳۹۹ به‌شکل حضوری تا اطلاع ثانوی تعطیل است و از استادان دانشگاه خواسته شده است تا با استفاده از ظرفیت آموزش مجازی کلاس‌های خود را برگزار کنند.

وی ادامه داد: از آنجایی که سایر دروس این دانشگاه از ابتدای سال تحصیلی جدید به‌صورت مجازی برگزار می‌شد، فعالیت آموزشی همچون گذشته و به‌صورت مجازی و کامل ادامه خواهد یافت.

سپهر خاطرنشان کرد: اقدامات ضروری پشتیبانی به‌نحوی برنامه‌ریزی شده است که خللی در انجام فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه ایجاد نشود.

وی فقط حضور کارکنان برای انجام امور مربوط به حفاظت فیزیکی، حفاظت تأسیسات و سامانه‌های الکترونیکی را به‌صورت حضوری بیان کرد.

خالقی، روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، نیز به تعطیلی دوهفته‌ای این دانشگاه اشاره کرد و گفت: همه فعالیت‌های حضوری در واحد‌های آموزشی استان خراسان رضوی موقت لغو شده است، ولی کلاس‌ها و فعالیت‌های آموزشی تئوری و عملی ما به‌صورت مجازی ادامه خواهد داشت.

وی همچنین اعلام کرد: دانشجویان و ارباب‌رجوع محترم برای سؤالاتشان می‌توانند از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۳:۳۰ به‌صورت تلفنی با واحد‌های مختلف اداری تماس بگیرند که فهرست شماره تماس‌ها در سایت رسمی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ثبت شده است.

اکبری، مدیر روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی، با اشاره به تعطیلی ۲ هفته آینده گفت: به‌جز حضور کارکنان حفاظت فیزیکی و پشتیبانی کلاس‌های آنلاین، سایر بخش‌های اداری و آموزشی دانشگاه پیام نور تعطیل خواهد بود و پاسخگویی صرفا به‌صورت تلفنی انجام خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های جدید برای برگزاری کلاس‌های آنلاین خاطرنشان کرد: در این ترم هیچ‌کدام از واحد‌های درسی این دانشگاه به‌صورت خودخوان ارائه نشده است و همه دروس با حضور استاد تشکیل و آموزش داده خواهد شد، بنابراین خللی در برنامه آموزشی خود در ۲ هفته پیش رو نخواهیم داشت.

اکبری به وضعیت آموزشی دانشجویان تازه‌وارد اشاره کرد و افزود: در سال تحصیلی جدید بیش از ۵۰۰۰ نفر در دانشگاه‌های پیام نور خراسان رضوی پذیرش شدند که از این تعداد ۲۰۰۰ نفرشان دانشجوی مرکز مشهد هستند و همه خدمات آموزشی آنلاین برای این ورودی نیز در نظر گرفته شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->