سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد
سرخط خبرها

مراسم تودیع و معارفه شهردار منطقه شش با حضور رییس شورای شهر مشهد برگزار گردید

  • کد خبر: ۵۰۴۱۵
  • ۰۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۵
مراسم تودیع و معارفه شهردار منطقه شش با حضور رییس شورای شهر مشهد برگزار گردید
محمدرضا حیدری اظهار کرد: یکی از شعار‌های محوری و برنامه‌های شورای پنجم، توسعه متوازن و عدالت‌محور بوده است و برهمین‌اساس کمیسیون مناطق کم‌برخوردار با کارآمدترین و باانگیزه‌ترین اعضای شورا ایجاد شد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ «در این‌شرایط ویژه توصیه من به شهردارسابق منطقه ۶ این است که مشکلات را تحمل کند، زیرا ما به‌عنوان فرزندان انقلاب زحمات زیادی کشیده‌ایم و به‌دلیل نوع رویکرد و برخورد ناصواب برخی که نیت آنان را نمی‌دانم، باید برای خدمت به مردم ناملایمات را بپذیریم و صبر کنیم.» این جملات بخشی از سخنان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در مراسم تودیع حجت‌ا... حیدری، شهردار سابق منطقه ۶ و معرفی سیدعلی حسین‌پور به‌عنوان سرپرست شهرداری این منطقه است.

به گزارش خبرنگار ما به‌نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، محمدرضا حیدری در این مراسم که با حضور جمعی از اعضای شورای اسلامی و مدیران شهری برگزار شد، اظهار کرد: یکی از شعار‌های محوری و برنامه‌های شورای پنجم، توسعه متوازن و عدالت‌محور بوده است و برهمین‌اساس کمیسیون مناطق کم‌برخوردار با کارآمدترین و باانگیزه‌ترین اعضای شورا ایجاد شد. وی افزود: برای ارتقای شاخص‌های سرانه خدمات شهری و زیرساخت شهری منطقه ۶ در برنامه عملیاتی، برش منطقه‌ای و بودجه سالانه نگاه ویژه‌ای به منطقه ۶ شده است و از نگاه ویژه شهردار سابق منطقه ۶ برای اجرایی‌شدن این برنامه‌ها تشکر می‌کنم.


ارتقای ۸۰ درصدی درآمد‌های شهرداری منطقه ۶

حیدری خاطرنشان کرد: اتصال جاده بسکابادی به طرق یک مطالبه ده‌ساله بود که در این‌دوره اتفاق افتاد و لازم به‌ذکر است در بحث درآمدی نیز در سال ۱۳۹۶ میزان تحقق درآمد‌های شهرداری این منطقه ۲۰ درصد بود، اما این‌میزان در سال‌های ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ صددرصد و در سال ۱۳۹۹ حدود ۹۶ درصد محقق شده است که این‌موضوع نشان‌دهنده دغدغه‌مندی مدیران این‌منطقه است.


فروریختن دیوار نامهربانی در کارنامه شهردار سابق

در بخش دیگری از این‌جلسه نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد، اظهار کرد: لذت کارکردن برای مردم بسیار زیاد است و تمامی اقدامات در منطقه ۶ نتیجه یک کار جمعی بوده است.
احمد نوروزی افزود: خوشبختانه دیوار نامهربانی در منطقه ۶ فروریخت و اگرچه با آقای حیدری مهربانی نشد، اما نتیجه این‌کار خیر برای ایشان باقی می‌ماند.

حجت‌ا... حیدری، شهردار سابق منطقه ۶ نیز گفت: در این منطقه مشکلاتی همچون وجود دیوار آستان‌قدس، نداشتن فضای سبز، اتصال شهرک شیرین به رجایی، دسترسی نداشتن به مصلا، حرم مطهر رضوی و صدمتری و... وجود داشت که خوشبختانه در این‌مدت توانستیم پارک‌باغ ۵ هزارهکتاری را کلنگ بزنیم؛ همچنین شرایطی که بعد از احداث بازوی چهارم و اتصال به حر به وجود می‌آید، باعث کاهش ترافیک، ایجاد سرمایه‌گذاری و ارزش افزوده در منطقه می‌شود.

وی گفت: فروریختن دیوار نامهربانی بین شهرک شهید بهشتی و پردیس نیز اقدام مهمی بود که بالاخره به‌سرانجام رسید.
حیدری خاطرنشان کرد: از جمله اقدامات دیگری که تاکنون در منطقه انجام شده است، می‌توان به ایجاد ۷ پارک محلی، بیش از ۳۵۰هزار مترمربع آسفالت، بیش از ۷۰هزار مترمربع پیاده‌سازی، بیش از ۱۱کیلومتر کانال و بیش از ۶۰هزار طول جدول اشاره کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->