ماجرای نیترات زیاد در هندوانه‌های ایرانی چیست؟ + پاسخ کارشناسی قاتل فراری قبل از خروج از کشور دستگیر شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی رئیس پلیس راهور فراجا از واردات خودروهای بی کیفیت و تردد آنها در جاده‎‌ها طرح رتبه‌بندی برای کادر اداری مدارس هم اجرا می‌شود| به‌روز‌رسانی پاداش بازنشستگی معلمان از سال ۱۴۰۴ نجات خراسان رضوی از معضل کمبود مدرسه تا یک‌سال دیگر| مدرسه‌سازی، نقطه آغاز توسعه آموزش و پرورش است رئیس سازمان بهزیستی: تاب‌آوری مهمترین عامل در مقابله با آسیب‌های اجتماعی است بحران آب در ایران | واردات آب یا انتقال آب، کدام به‌صرفه‌تر است؟ زلزله نسبتا شدید قم را لرزاند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات آیا واکسن کرونا در بروز برخی بیماری‌ها تأثیر داشته است؟ هوش مصنوعی جای معلم را نمی‌گیرد | معلم پرورش‌دهنده امید در دانش‌آموزان است المپیاد‌های ورزشی درون مدرسه‌ای از اول مهر ۱۴۰۴ تقویت می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از فردا شایعات و واقعیت‌های واکسن HPV و بیماری زگیل تناسلی در فضای مجازی | تب مجازی گارداسیل به احترام بزرگ تر‌ها خطر آلودگی روغن‌های سنتی فاقد نشان سیب سلامت انجام ۴۰ عمل جراحی قلب باز در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ظرفیت دفن در بهشت‌زهرا(س) رو به اتمام است | اموات تهرانی‌ها از مِهر ۱۴۰۴ روی زمین می‌مانند کاهش ۷ درصدی زادوولد‌ها در  خراسان رضوی | جوانی جمعیت رو به زوال خطر پوکی استخوان در کمین این افراد است هشدار متخصصان درباره مصرف زیاد دارچین مراقب توت خوری در خیابان باشید ویتامینی مهم برای سوخت و ساز بدن افزایش تعرفه زایمان بدون درد لاغری سریع، مرگ آرام! تصویب ۹ رشته هنری جدید برای هنرستانی‌ها بحران آب در ۴۴ سد کشور | وضعیت اسف‌بار سفره آب‌های زیرزمینی به دلیل برداشت‌های بی‌رویه تولد سالانه ۳ تا ۴ هزار نوزاد کم شنوا در کشور طرح محیط‌یار در مدارس اجرا می‌شود | باید دانش‌آموزان را با مفاهیم محیط زیست آشنا کنیم انتظار بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای صدور احکام حقوقی بر مبنای متناسب‌سازی ۷۰ درصدی | بازنشستگان: واریز حقوق را به تعویق نیندازید قتل دایی بر سر ارث و میراث | فرزندان مقتول خواستار قصاص پسر عمه‌شان شدند شربت مرگبار و سرقت ۱۰ میلیاردی در مشهد؛ افشای شگرد شیطانی سارقان خارجی در پوشش نظافتچی منزل!
سرخط خبرها

مرگ تلخ دو کودک در پی به آتش کشیدن خانه توسط مرد طلبکار

  • کد خبر: ۵۰۸۵۴
  • ۰۶ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۷
مرگ تلخ دو کودک در پی به آتش کشیدن خانه توسط مرد طلبکار
مرد طلبکاری در یکی از روستاهای شیراز وقتی نتوانست پولش را پس بگیرد با آتش زدن خانه مرد بدهکار باعث مرگ دو کودک این خانواده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، یکشنبه گذشته ساکنان روستای بیدزرد شیراز با آتش‌نشانی تماس گرفتند و خبر از آتش‌سوزی در یکی از خانه‌های روستا دادند. پس از اطفای حریق مشخص شد که ۵عضو یک خانواده که در این خانه ساکن بودند دچار سوختگی شده‌اند.

 

یکی از آنها که پسربچه‌ای ۹ساله بود در همان لحظه حادثه جانش را از دست داده بود و بقیه که شامل پدر و مادر و فرزند یکساله خانواده بودند، به بیمارستان منتقل شدند. آتش‌سوزی در خانه مردی قصاب رخ داده بود که طبق گفته شاهدان و اهالی روستا، از مدتی قبل دچار مشکلات مالی فراوان شده بود.

 

روز حادثه، یکی از طلبکاران این مرد که به او گوسفند فروخته بود برای گرفتن طلبش به مقابل خانه او رفته بود. اما بین آنها درگیری رخ داده و در این میان مرد قصاب برای ترساندن طلبکار اقدام به پاشیدن بنزین و آتش زدن خود و خانواده‌اش کرده بود که به‌دلیل روشن بودن بخاری، خانه دچار آتش‌سوزی و انفجار شده بود.

 

همین آتش‌سوزی و انفجار باعث شد که پسر ۹ساله مرد قصاب در دم جانش را از دست بدهد و بقیه اعضای خانواده‌اش نیز دچار سوختگی شوند.

 

براساس این گزارش، درحالی‌که تلاش پزشکان برای نجات مصدومان این حادثه ادامه داشت، کودک یکساله مرد قصاب نیز بر اثر شدت سوختگی جانش را از دست داد تا قربانیان این حادثه دردناک به ۲نفر برسند.

 

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->