لزوم تطبیق آموزش با تغییرات تکنولوژی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدارا با هیئات سکولار در مشهد پذیرفتنی نیست آخرین وضعیت مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر مشهد | به‌زودی بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز وصل خواهد شد شهردار مشهد مقدس: ایستگاه‌های درحال‌ساخت آتش‌نشانی سریع‌تر پیگیری و به بهره‌برداری برسند ورود حدود ۵ هزار زائر ایرانی حج تمتع به فرودگاه بین‌المللی مشهد | تداوم بازگشت حجاج تا فردا (۸ تیرماه) قیمت نفت امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای سیاه از اوج به زیر آمد نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: نهضت آسفالت شهرداری مشهد در حال ورود به مرحله‌ای پرشتاب و مؤثر است هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۷ تیر ۱۴۰۴) هزینه ۵ میلیون ریالی برای اجرای هر مترمربع آسفالت در مشهد اعتبار نهضت آسفالت ۱۴۰۳ مشهد، معادل پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان است شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد
سرخط خبرها

محدودیت‌های هوشمند کرونا تا پایان سال ادامه دارد

  • کد خبر: ۵۱۵۱۸
  • ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۰
محدودیت‌های هوشمند کرونا تا پایان سال ادامه دارد
براساس اعلام کمیته امنیتی‌اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا، طرح‌های جامع هوشمند محدودیت‌های کرونایی تا پایان سال ادامه دارد.
مهدی عسکری | شهرآرانیوز؛ بر اساس اعلام کمیته امنیتی‌اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا، طرح‌های جامع هوشمند محدودیت‌های کرونایی تا پایان سال ادامه دارد. در این طرح که از اول آذر و در راستای قطع زنجیره انتشار و انتقال ویروس کرونا اجرایی شده است، مدیریت هوشمند محدودیت‌ها متناسب با روند و وضعیت بیماری کووید۱۹ در شهر‌ها درحال اجراست و این یعنی اینکه اهالی هر شهر و منطقه قرمز اگر خواهان تغییر وضعیت هستند، باید نهایت همراهی را در رعایت پروتکل‌ها داشته باشند.

در همین باره معاون سیاسی‌اجتماعی فرماندار مشهد در گفتگو با خبرنگار ما، اظهار کرد: هر دوشنبه وضعیت شهر‌های کشور در نرم‌افزار «ماسک» اعلام خواهد شد؛ ضمن اینکه در طرح اولیه که از ابتدای آذر در کل کشور آغاز شد نیز مشخص شد که این طرح با توجه به وضعیت شیوع بیماری در سطح شهر‌های کشور اجرایی می‌شود.

احمد ریواده افزود: اجرای این طرح تا پایان سال به‌معنای تداوم این روند برای کاهش شیوع بیماری است و تغییری در نوع و میزان محدودیت‌ها ایجاد نمی‌شود؛ بنابراین امیدواریم در دوشنبه هفته آینده با تبدیل وضعیت مشهد به نارنجی و سپس زرد، امکان ادامه فعالیت گروه‌های شغلی دیگر نیز فراهم شود.

وی ادامه داد: زمان پایان این طرح در کشور نیز متناسب با وضعیت بیماری است؛ یعنی اگر شیوع رو به‌کاهش برود و بیماری تحت کنترل قرار گیرد، محدودیت‌های هوشمند نیز لغو خواهد شد. وی تصریح کرد: در اجرای این محدودیت‌ها، ماندن در شرایط نارنجی و زرد و ادامه فعالیت گروه‌های شغلی فقط با همراهی و رفتار اجتماعی مردم همان شهر و منطقه خواهد بود؛ این نتایج هر دوشنبه اعلام می‌شود و ممکن است با همراهی یا همراهی‌نکردن مردم، وضعیت یک منطقه یا شهر از قرمز به زرد یا از زرد به قرمز، تغییر کند.

به‌بیان ساده‌تر، معنای محدودیت‌های هوشمند این است که در وضعیت قرمز، همچنان محدودیت‌های آمدوشد از ساعت ۲۱ تا ساعت ۴ بامداد برقرار است و گروه‌های شغلی تجاری، بازرگانی و خدماتی در مشاغل گروه ۲ و ۳ و ۴ اجازه فعالیت نخواهند داشت؛ نمازجمعه، مراسم مذهبی و دینی نیز تعطیل خواهد بود، اما در وضعیت زرد گروه‌های شغلی ۲ و ۳ ادامه فعالیت خواهند داشت.


کاهش ۱۹ درصدی بستری‌های کرونایی

بعد از همراهی نسبی مردم در رعایت پروتکل‌ها، شاپور بدیعی، جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا در خراسان‌رضوی نیز اعلام کرد: در آخرین آمار ۱۴۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های مشهد بستری بودند که اکنون این عدد با کاهش ۱۹درصدی به ۱۱۰۰نفر رسیده است و در موارد سرپایی هم کاهش ۲۴درصدی را شاهد بودیم.

مسعود مردانی، عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا نیز اعلام کرد: تأثیر محدودیت‌های کرونایی در میزان مرگ‌ومیر در ابتدای دی مشخص می‌شود و کاهش میزان مرگ‌ومیر که در چند روز اخیر شاهد آن هستیم، ارتباط چندانی به این محدودیت‌ها ندارد.
مینو محرز، عضو ستاد ملی مقابله با کرونا نیز گفت: زنجیره انتقال ویروس کرونا اکنون قطع شده است، اما این به‌معنای پایان این بیماری نیست.
طبق اعلام وزارت بهداشت، ۳۶۲ نفر دیگر به‌علت ابتلا به‌کرونا جان خود را از دست دادند و ۱۳ هزارو ۶۲۱ نفر دیگر نیز به جمع مبتلایان کرونا پیوستند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->