قوه قضاییه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در مسابقه اتومبیلرانی ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتابخوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف جسد «حمید کاظمی رودبالی»، نخبه ایرانی در آلمان

  • کد خبر: ۵۲۱۸۲
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۵
کشف جسد «حمید کاظمی رودبالی»، نخبه ایرانی در آلمان
برادر حمید کاظمی رودبالی: برادرم استاد دانشگاه بود و ١٤٠ دانشجو داشت. پلیس آلمان درب خانه‌ای که برادرم در آنجا ساکن بوده را پلمب کرده و منتظر اقدام ما از طریق سفارت آلمان در ایران هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حمید کاظمی رودبالی، دانشجوی دوره دکترا که بنا به ادعای خانواده‌ی اوبه طرز مشکوکی در آلمان فوت کرده است، در شیراز تشییع و به خاک سپرده شد.

 

جسد مرحوم حمید کاظمی رودبالی، جوان ۳۰ ساله ایرانی که در دوره دکترای رشته چگال مغز و اعصاب در دانشگاه "اسنابروک" کشور آلمان مشغول به تحصیل بود، با پیگیری خانواده و دوستانش، توسط پلیس در خانه‌اش کشف شده است.

 

کشف جسد این دانشمند جوان ایرانی که خانواده‌اش ساکن شهر جدید صدرا در شهرستان شیراز هستند، بعد از آن انجام شد که او به مدت ۲ روز تماس‌های خانواده را بی پاسخ گذاشت.

 

برادر حمید کاظمی گفت: روزی که برادرم دیگر به تلفنش پاسخ نداد، با خواهرم تلفنی گفت و گوی کوتاهی داشته و قرار بوده ساعتی بعد با یکدیگر مکالمه داشته باشند.

 

احمد کاظمی رودبالی با بیان اینکه جسد برادرش به شیراز انتقال داده شده است، گفت: برادرم استاد دانشگاه بود و ١٤٠ دانشجو داشت. او خوش برخورد بود و تمام وقت خود را به پژوهش کرده بود و با هیچ کسی اختلافی نداشت.

 

او افزود: پیش از مهاجرت به آلمان مدتی در استانبول ترکیه ساکن بود. مقالاتی نوشته بود که انگلیس و آمریکا آن‌ها را تایید کرده بودند.

 

احمد کاظمی ادامه داد: شکایت مان را تقدیم دادگاه شیراز کرده‌ایم. سفارت هم اعلام کرده که مرگ مشکوک است. پزشکی قانونی تهران هم کالبد شکافی کرده، اما هنوز نتیجه را اعلام نکرده است.

 

او خاطرنشان کرد: برادرم در آخرین تماس تصویری با خواهرم گفته بود که شام می‌خورم و مجددا تماس می‌گیرم، اما تا دو روز بعد خبری از او نشد و به واسطه دوستانش متوجه شدیم که فوت کرده است.

 

کاظمی گفت: پلیس آلمان درب خانه‌ای که برادرم در آنجا ساکن بوده را پلمب کرده و منتظر اقدام ما از طریق سفارت آلمان در ایران هستند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->