دستگیری شکارچیان آهو قبل از شکار در سمنان (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ثبت‌نام کارشناسی‌ارشد ناپیوسته دانشگاه پیام‌نور آغاز شد + جزئیات روند نزولی ولادت‌ها در خراسان رضوی ادامه دارد خروج موفقیت‌آمیز جنین مومیایی‌شده پس از ۳۵ سال از بدن مادر ۷۱ساله در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۹ مهر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها تا اواسط هفته، نفس عمیق نکشند  اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد، به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وضعیت شیر خشک در بازدید خبرنگار شهرآرا از داروخانه های مشهد | وضعیت عادی شیرخشک‌های معمولی مشارکت ۶۱ درصدی خانم‌ها در آزمون مشاوران خانواده قوه قضائیه | نتایج آزمون در نیمه اول آذر ۱۴۰۴ اعلام می‌شود دفاع سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی از پیش دبستانی اجباری | الگوی «۳-۳-۵-۱» بهتر از «۳-۳-۶» سامانه «سو» مسیر مطالبه‌گری مردمی را شفاف، امن و قابل‌پیگیری می‌کند | ۸۶ درصد گزارش‌های مردمی در یک سال اخیر به نتیجه رسیده است توضیحات نماینده مجلس درباره کاهش سن بازنشستگی مادران شاغل توضیحاتی درباره پرداخت مطالبات تأمین اجتماعی از سوی دولت (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) ایجاد مزاحمت و  درخواست‌های نامشروع  با گرفتن عکس‌های خصوصی | دستگیری عمه خانم آموزش و پرورش شایعات کمبود کتب درسی را تکذیب کرد | تحویل همه سفارشات ثبت شده در سایت پیگیری آموزش و پرورش برای اجباری‌کردن پیش‌دبستانی ۲ | دریافت ابلاغیه شهریه به معنی مجوز فعالیت مرکز است تنها ۱۵ درصد دانشجویان از طریق کنکور وارد دانشگاه می‌شوند سامانه «سو» زبان مردم در بیان دغدغه‌ها و دیده‌بان رفع مشکلات شهری است ظرفیت ۲ برابری کاروان عمره دانشگاهیان در سال ۱۴۰۴ | مهلت ثبت‌نام فردا (یکشنبه، ۲۰ مهر) به پایان می‌رسد اعلام نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ به تعویق افتاد | زمان جدید انتشار نتایج اقداماتی برای کاهش آمار طلاق در مجتمع قضایی شهید مطهری مشهد | میانجیگری برای حفظ خانواده معجزه هنردرمانی در مراکز توانبخشی | ۱۰۶۱ «خانه هنر» در مراکز بهزیستی کشور برگزار می‌شود آغاز تورهای گردشگری در تربت‌حیدریه با آغاز فصل برداشت زعفران سرنوشت توله خرس گمشده پارک پردیسان در هاله‌ای از ابهام قامتی: مشکلات اقتصادی خراسان رضوی با راهکارهای تسهیلگرانه برطرف می‌شود درمان آب مروارید در مشهد، هم‌سطح کشور‌های پیشرفته پرونده «شهید سلامت» دکتر رهام مهدوی‌نیا در مشهد پس از پیگیری‌های مداوم تأیید شد ۳ رکن اساسی سلامت کودکان را بشناسید ۴ دلیل شیوع سرطان در استان‌های شمالی | مراقب ماهی شور باشید پرداخت معوقات حقوق فروردین‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از دوشنبه (۲۱ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف لابراتوار شیشه در «هاشمیه»

  • کد خبر: ۵۲۹۰
  • ۲۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۷:۲۶
کشف لابراتوار شیشه در «هاشمیه»
باند تهیه و توزیع مواد مخدر صنعتی در کشور طی عملیاتی ضربتی در مشهد متلاشی شد

مهدی قرآنی - بنا بر کار اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) و همکاری مأموران اداره عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی در بولوار هاشمیه مشهد خبری به دست آمد که نشان می داد فردی به هویت «مجید.ب» چند وقتی است در یک خانه مسکونی دو طبقه اقدام به راه اندازی لابراتوار شیشه و توزیع آن در مشهد و دیگر شهرهای شمالی کشور کرده است. از همین رو موضوع به جانشین دادسرای انقلاب مرکز خراسان رضوی اعلام شد و با دستور قاضی دشتی‌فدکی دستگیری متهم و دیگر همدستانش در دستورکار تیم بررسی کننده این پرونده قرار گرفت.
عقربه های ساعت حدود 17 روز سه شنبه بیست و ششم شهریور را نشان می داد که عملیات دستگیری متهمان این پرونده آغاز شد و مأموران ابتدا به محل شناسایی شده مراجعت کردند و در اطراف این خانه مسکونی سیصدوپنجاه متری واقع در هاشمیه 28 مستقر شدند.
با توجه به اینکه معلوم نبود متهمان داخل خانه هستند عملیات رصد میدانی این پرونده تا ساعت یک بامداد چهارشنبه بیست و هفتم شهریور ادامه یافت و با پیدا شدن سر و کله سوژه مورد نظر مرحله دوم این عملیات وارد فاز اجرایی شد.


دستگیری مجید و فامیل هایش
مجریان قانون که بیم امحا شدن مواد مخدر از سوی متهم و همدستانش را داشتند بدون فوت وقت و ایجاد حساسیت با مجوز قضایی و رعایت موازین شرعی وارد محل شدند. در مقابل، متهم غافل از اینکه دستش برای قانون روشده و این آخر تجارت سیاهش است در زیر زمین این خانه مسکونی مشغول تولید شیشه بود که حضور ضابطان قضایی در مخفیگاهش او را غافل گیر کرد و این فرد قبل از اینکه موفق به امحا مدارک جرم علیه خود شود، دستگیر شد.
مأموران در این عملیات موفق شدند 3همدست دیگر «مجید.ب» که دو زن و مردی جوان بودند و با او نسبت فامیلی داشتند را دستگیر کنند.


کشف 16کیلو آبکار
ساعت حوالی دو بامداد روز چهارشنبه را نشان می داد که متهمان به صورت تحت الحفظ به مقر فرماندهی پلیس مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی منتقل شدند. در ادامه این عملیات نیز مجریان قانون با دستور قاضی دشتی‌فدکی محل را که خانه ویلایی دو طبقه ای بود مورد بازرسی دقیق قرار دادند که از قسمت زیر زمین تعداد زیادی ادوات تولید مواد مخدر صنعتی شیشه کشف شد.
علاوه بر این مأموران اداره عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان در بخش دیگری از جست وجوهای خود در محل مقدار 16کیلو گرم مایع پیش ساز شیشه معروف به «آبکار» ( مایعی که یک مرحله قبل از تبدیل شدن به شیشه استفاده می‌شود) را کشف و ضمیمه پرونده متهم کردند.
همچنان مجریان قانون توانستند در این عملیات مقدار یک کیلو و 144گرم شیشه که به تازگی توسط متهم و همدستانش تولید و در بسته های کوچک بسته بندی شده بود را از داخل این خانه مسکونی کشف و توقیف کنند.ساعت سه بامداد را نشان می داد که مأموران طی هماهنگی با جانشین دادسرای انقلاب مرکز استان خراسان‌رضوی محل را ترک و طبق دستور این خانه مسکونی پلمب شد.


متهمان راهی زندان شدند
بعد از گذشت ساعتی از پایان این عملیات ضربتی برای اطلاع از دیگر ابعاد این پرونده مواد مخدری به سراغ جانشین دادسرای انقلاب مرکز استان خراسان رضوی رفتیم که قاضی دشتی فدکی در این باره گفت: متهمان دستگیر شده اهل یکی از شهرستان های جنوب شرقی کشور هستند که از چندی پیش به مشهد آمده و با دراختیار گرفتن یک خانه مسکونی محل را به لابراتوار شیشه یا اصطلاحا «آشپزخانه» تبدیل کرده و مواد مخدر تولیدی خود را در مشهد و دیگر شهرهای کشور به فروش می رسانده اند. «مجید.ب» سردسته این باند تهیه، تولید و توزیع شیشه فردی حدودا سی وشش ساله است که با همدستی خواهر چهل وسه ساله اش و زنی چهل ساله و مردی سی وچهار ساله مبادرت به تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی داشته است که همه آن ها دستگیر و پس از تشکیل پرونده با قرار متناسب قضایی راهی زندان شدند.
این مقام قضایی ادامه داد: با احتمال اینکه متهم اصلی پرونده همدستان دیگری دارد، تحقیقات ضابطان قضایی از او و دیگر همدستانش ادامه دارد.
قاضی دشتی فدکی تأکید کرد: متهمان و مجرمان بدانند که هیچ یک از اقدامات آن ها از چشم مجریان قانون مخفی نمی ماند و چنانچه افرادی در این زمینه فعالیت دارند بدانند که به زودی در چنگ قانون گرفتار خواهند شد. جانشین دادسرای انقلاب مرکز استان خراسان رضوی در پایان از شهروندان مشهدی خواست در صورت مشاهده رفتار مشکوک از سوی برخی افراد و یا رفت و آمد مشکوک در بعضی از منازل مسکونی موضوع را به پلیس یا مرجع قضایی اعلام کنند تا در زمان مناسب اقدامات لازم و قانونی انجام شود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->