سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز - یکی از رسمهای مردم افغانستان در شب یلدا بردن «یلدایی» توسط تازه دامادها برای عروس است. در میان هدایای مختلفی که داماد همراه خود به خانه عروس میبرد، شیرینیهای متنوع افغانستانی هم تدارک دیده میشود.
«گوش فیل» یکی از آن شیرینیها است، گوش فیل یک شیرینی خوشمزه است که طرفداران زیادی در افغانستان دارد.
مواد لازم برای تهیه گوش فیل:
ابتدا ماست، تخم مرغ و بيكينگ پودر را در یک ظرف ریخته و با هم مخلوط میکنیم. سپس روغن را به آن اضافه کرده و آرد را به آنها اضافه میكنيم تا خمير درست شود.
سپس خمیر را به ابعاد کوچکتر تقسیم میکنیم و میگذاریم تا خمیر استراحت کند و برسد. پس از آنکه خمیر جا افتاد، آن را پهن میکنیم تا نازک شود. باید مراقب باشیم خمیر خشک نشود.
برای نازککردن خمیر میتوانیم از ماشینهای آش دستی یا وردنه استفاده کنیم. بهترین ضخامت برای خمیر قطر 2 ميلیمتر است. سپس خمیر نازک را به اشکال مختلف در میآوریم و سپس گوش فیلها را در روغن داغ سرخ میاندازیم. اگر روغن گوش فيل سرد باشد، خمير پف نخواهد كرد.
ویدئوی طرز تهیه گوش فیل را اینجا ببینید