پردرآمدترین شغل‌های آزاد ایران کدامند؟ پیش‌بینی قیمت دلار دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ خانوار‌ها برای مصرف اعتبار مرحله چهارم کالابرگ تا چه زمانی مهلت دارند؟ رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی: استان باید در حوزه نشان‌دار کردن مالیات‌ها پیشگام و پیشرو باشد رئیس اتاق اصناف مشهد: در چند سال اخیر به شهرک‌های صنفی توجه نشده است آغاز واردات روغن خام با ارز ترجیحی از ۲۲ شهریور تکمیل ۱۳۲۳ پروژه کشوری در طرح نشان‌دارکردن مالیات در سال ۱۴۰۳ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت قیمت خانواده پژو افزایش ۱۹ درصدی پرداخت مالیات توسط مردم در خراسان رضوی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی اعلام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هایما ۸S کاهش رضایت فعالان اقتصادی از عملکرد دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی فردا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)؛ چهارمین مرحله پیش فروش سکه رونمایی از پویش مالیاتی «من انتخاب می‌کنم» | تکمیل ۴۱ پروژه استان خراسان رضوی با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان + فیلم قیمت حبوبات از ابتدای مهر ماه کاهش خواهد یافت خسارت ۱۰ همتی قطع برق در ۵ ماه گذشته از سال‌ ۱۴۰۴ برای کشاورزان خراسان رضوی سبقت تقاضا از عرضه در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی وضعیت بلیت هواپیما تهران به مشهد در آستانه ولادت پیامبر اکرم (ص) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان اندک در کانال ۱۰۲ هزار تومان مدیر پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد سرخس: در ذخیره‌سازی گاز جلوتر از برنامه هستیم بی‌ثباتی، این بار در بازار گوشت قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد کانال عوض کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی ظرفیت های همکاری اقتصادی خراسان رضوی با چین | فرصت چینی برای اقتصاد خراسان واریز مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک دهک‌های اول تا سوم چهارشنبه ۱۹ شهریور | دهک‌های ۴ تا ۷ چه زمانی واریز می‌شود؟ مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ به شبکه فیبر نوری متصل می‌شود | ۵ همت اعتبار جدید برای تکمیل پروژه مشهد
سرخط خبرها

خودرو شاهین سایپا زمستان امسال به مشتریان تحویل داده می‌شود

  • کد خبر: ۵۳۲۴۹
  • ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۹
خودرو شاهین سایپا زمستان امسال به مشتریان تحویل داده می‌شود
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: شاهین سایپا زمستان امسال تحویل مشتریان خواهد شد. علاوه بر این در ۳ سال آینده، ۱۰ محصول جدید به بازار عرضه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجواد سلیمانی همزمان با بازدید وزیر صنعت، معدن و تجارت از گروه خودروسازی سایپا، با بیان اینکه تلاش می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم رضایت بیشتر مردم را جلب کنیم، افزود: خودرو شاهین که امروز مورد تائید وزیر صمت نیز قرار گرفت، در داخل کشور طراحی شده و حاصل تلاش مهندسان گروه سایپاست.

 

سلیمانی ادامه داد: همه اجزا و المان های خودرو شاهین در داخل کشور طراحی شده و برای کاهش ارزبری آن نیز برنامه ریزی شده است.

 

وی با بیان اینکه محصول جدید سایپا در زمستان امسال تحویل مشتریان خواهد شد، افزود: شاهین سایپا از لحاظ استاندارد در سطح مطلوب و بالایی قرار دارد و می‌تواند ۳ ستاره کیفی استاندارد‌های اروپا را دریافت کند.

 

سلیمانی میزان ساخت داخل خودرو شاهین در فاز نخست تولید را حدود ۸۵ درصد اعلام کرد و گفت: این محصول ۱۵ درصد هم ارزبری دارد که برنامه ریزی کردیم در مدت زمانی اندک، ارزبری آن به کمترین میزان ممکن برسد.

 

گفتنی است، وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز -شنبه- از مرکز تحقیقات و نوآوری سایپا و خط تولید محصول جدید این گروه خودروسازی بازدید به عمل آورد.

 

علیرضا رزم حسینی همچنین از جدیدترین خودرو‌های طراحی شده سایپا در این مرکز بازدید کرد و در جریان روند تولید در این گروه خودروسازی قرار گرفت. وی در ادامه از سالن‌های بدنه سازی و مونتاژ خودرو شاهین نیز دیدن کرد.

 

اگر صنعت خودرو رقابتی شود، قطعا وضعیت خودروسازان داخلی بهتر خواهد شد

علاوه بر این علیرضا رزم حسینی هم همزمان با بازدید از گروه خودروسازی سایپا با اشاره به افزایش نرخ ارز در سال‌های اخیر گفت: این افزایش موجب شد که صنعت خودرو کشور دچار بحران شود، اما در شرایط فعلی که شاهد ثبات نرخ ارز هستیم، احتمال اینکه وضعیت سایپا بهتر شود، وجود دارد.

 

رزم حسینی با بیان اینکه سایپا به تعهداتش به خوبی عمل کرده است، ادامه داد: خوشبختانه سایپا محصول جدیدی به نام شاهین آماده عرضه در بازار دارد که با طراحی ایرانی تولید شده و برای بازار ایران مناسب است.

 

وی به برنامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه صنعت خودرو نیز اشاره کرد و افزود: اگر ما به سمت رقابتی کردن صنعت خودرو حرکت کنیم، قطعا وضعیت خودروسازان داخلی بهتر خواهد شد و آن‌ها افزایش تولید خواهند داشت.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص اقدامات سایپا در دو سال اخیر مبنی بر خروج پراید از خط تولید، آغاز تولید انبوه شاهین و طراحی نخستین کراس‌اوور ایرانی در شرایط تحریم و شیوع کرونا نیز گفت: وزارت صمت به ادامه این روند کمک خواهد کرد و در این زمینه با اقداماتی از جمله تامین ارزی و مالی، بسته بسیار خوبی در دو ماه گذشته تهیه شد، تا با کمک بانک مرکزی و رقابتی کردن فضای صنعت خودرو شاهد افزایش کمیت و کیفیت خودرو‌های تولیدی باشیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->