دیپلماسی استانی، پلی به سوی توسعه رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: طلای آب شده، صنعت طلا را  آب کرد!   پیش‌بینی بورس سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار سه‌‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ اختصاص ۵۱ درصد تسهیلات بانک مسکن به پروژه نهضت ملی مسکن در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ تکلیف متقاضیان وام‌های بانک آینده چه می‌شود؟ بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۵ آبان ۱۴۰۴) | موتور معاملات بازار خودرو خاموش شد بررسی قیمت امروز انواع سکه پارسیان (۵ آبان ۱۴۰۴) بازار طلا و دلار در روز‌های آینده به کدام سمت کشیده می‌شود؟ (۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت جدید انواع وانت نیسان زامیاد اعلام شد (۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول عشایر خراسان رضوی ۱۳.۵ درصد گوشت قرمز استان را تأمین می‌کنند هدف از افزایش سرمایه ۴۱۲ هزار میلیارد تومانی بانک ملی و ملت چه بود؟ صعود بورس به کانال ۳.۱ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۵ آبان ۱۴۰۴) اطلاعیه صندوق ضمانت سپرده‌ها درباره خرید سهام از سهامداران بانک آینده قیمت امروز گل زعفران چقدر است؟ (۵ آبان ۱۴۰۴) طلا را امروز در بازار مشهد گرمی چند بخریم؟ (۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت دلار در مشهد اعلام شد (۵ آبان ۱۴۰۴) نام تجاری زعفران خراسان رضوی، ثبت جهانی می‌شود | صادرات ۲۱۴ تن زعفران به ۷۱ کشور دنیا در سال ۱۴۰۴ دومین همایش نکوداشت روز ملی زعفران برگزار شد | تولید ۲۶۰ تن زعفران طی سال زراعی ۱۴۰۴ در خراسان رضوی هشدار بانک مرکزی به بانک‌های متخلف | بانک‌های ناتراز منحل می‌شوند باوجود ورود بخشی از تقاضای سرمایه‌ای به بازار ملک، بازار مسکن همچنان در رکود است پیش‌بینی قیمت طلا تا پایان سال آینده میلادی (۵ آبان ۱۴۰۴) | بازار طلا در ایران درگیر رکود و کاهش تولید شده است تنش‌زدایی میان آمریکا و چین قیمت بیت‌کوین را افزایش داد (۵ آبان ۱۴۰۴) افزایش قیمت خودروها، رکود بازار را به پایان رساند؟ تعرفه قبوض گاز اصلاح می‌شود (۵ آبان ۱۴۰۴) خبری جدید از میزان سهمیه‌بندی بنزین برای هر خودرو | سوخت بر اساس پیمایش اختصاص می‌یابد
سرخط خبرها

خودرو شاهین سایپا زمستان امسال به مشتریان تحویل داده می‌شود

  • کد خبر: ۵۳۲۴۹
  • ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۹
خودرو شاهین سایپا زمستان امسال به مشتریان تحویل داده می‌شود
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: شاهین سایپا زمستان امسال تحویل مشتریان خواهد شد. علاوه بر این در ۳ سال آینده، ۱۰ محصول جدید به بازار عرضه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجواد سلیمانی همزمان با بازدید وزیر صنعت، معدن و تجارت از گروه خودروسازی سایپا، با بیان اینکه تلاش می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم رضایت بیشتر مردم را جلب کنیم، افزود: خودرو شاهین که امروز مورد تائید وزیر صمت نیز قرار گرفت، در داخل کشور طراحی شده و حاصل تلاش مهندسان گروه سایپاست.

 

سلیمانی ادامه داد: همه اجزا و المان های خودرو شاهین در داخل کشور طراحی شده و برای کاهش ارزبری آن نیز برنامه ریزی شده است.

 

وی با بیان اینکه محصول جدید سایپا در زمستان امسال تحویل مشتریان خواهد شد، افزود: شاهین سایپا از لحاظ استاندارد در سطح مطلوب و بالایی قرار دارد و می‌تواند ۳ ستاره کیفی استاندارد‌های اروپا را دریافت کند.

 

سلیمانی میزان ساخت داخل خودرو شاهین در فاز نخست تولید را حدود ۸۵ درصد اعلام کرد و گفت: این محصول ۱۵ درصد هم ارزبری دارد که برنامه ریزی کردیم در مدت زمانی اندک، ارزبری آن به کمترین میزان ممکن برسد.

 

گفتنی است، وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز -شنبه- از مرکز تحقیقات و نوآوری سایپا و خط تولید محصول جدید این گروه خودروسازی بازدید به عمل آورد.

 

علیرضا رزم حسینی همچنین از جدیدترین خودرو‌های طراحی شده سایپا در این مرکز بازدید کرد و در جریان روند تولید در این گروه خودروسازی قرار گرفت. وی در ادامه از سالن‌های بدنه سازی و مونتاژ خودرو شاهین نیز دیدن کرد.

 

اگر صنعت خودرو رقابتی شود، قطعا وضعیت خودروسازان داخلی بهتر خواهد شد

علاوه بر این علیرضا رزم حسینی هم همزمان با بازدید از گروه خودروسازی سایپا با اشاره به افزایش نرخ ارز در سال‌های اخیر گفت: این افزایش موجب شد که صنعت خودرو کشور دچار بحران شود، اما در شرایط فعلی که شاهد ثبات نرخ ارز هستیم، احتمال اینکه وضعیت سایپا بهتر شود، وجود دارد.

 

رزم حسینی با بیان اینکه سایپا به تعهداتش به خوبی عمل کرده است، ادامه داد: خوشبختانه سایپا محصول جدیدی به نام شاهین آماده عرضه در بازار دارد که با طراحی ایرانی تولید شده و برای بازار ایران مناسب است.

 

وی به برنامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه صنعت خودرو نیز اشاره کرد و افزود: اگر ما به سمت رقابتی کردن صنعت خودرو حرکت کنیم، قطعا وضعیت خودروسازان داخلی بهتر خواهد شد و آن‌ها افزایش تولید خواهند داشت.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص اقدامات سایپا در دو سال اخیر مبنی بر خروج پراید از خط تولید، آغاز تولید انبوه شاهین و طراحی نخستین کراس‌اوور ایرانی در شرایط تحریم و شیوع کرونا نیز گفت: وزارت صمت به ادامه این روند کمک خواهد کرد و در این زمینه با اقداماتی از جمله تامین ارزی و مالی، بسته بسیار خوبی در دو ماه گذشته تهیه شد، تا با کمک بانک مرکزی و رقابتی کردن فضای صنعت خودرو شاهد افزایش کمیت و کیفیت خودرو‌های تولیدی باشیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->