۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

چکار کنیم به ویروس کرونا انگلیسی مبتلا نشویم؟

  • کد خبر: ۵۳۴۸۹
  • ۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۶
چکار کنیم به ویروس کرونا انگلیسی مبتلا نشویم؟
چندین کشور پروازهای انگلیس را به دلیل ترس از نوع جدید ویروس کرونا که به گفته کارشناسان ۷۰ درصد بیشتر از سویه‌های قبلی قابلیت سرایت دارد، ممنوع کرده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز، ماریا ون کرکوف در گفتگو با خبرگزاری سی‌ان‌ان در مورد شیوع عفونت جدید در انگلیس اظهار کرد که این جهش کروناویروس موجب سرایت بیشتر ویروس شده است. وی گفت که میزان تکثیر نوع جدید از ۱.۱ به ۱.۵ رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: نوع جدید هیچ تاثیری بر واکسن یا روند واکسیناسیون ندارد و هیچ تاثیری بر واکسن و واکسیناسیون پیش‌بینی نمی‌کنیم.

ون کرکوف گفت: «سازمان بهداشت جهانی و پزشکان در انگلستان یک سیستم نظارت برای مطالعه نوع جدید ایجاد کرده‌اند. تاکنون شاهد افزایش شدت بیماری و موارد بالینی نبودیم. ما همچنین در حال بررسی توانایی بدن برای تولید آنتی‌بادی هستیم.»

وی تاکید کرد: این مطالعات ادامه دارد و با گسترش نسخه جدید کووید-۱۹ باید کمی سخت‌تر کارکنیم. ویروس جدید در سراسر انگلیس گسترش‌یافته است. ویروس‌ها جهش می‌یابند و همیشه تغییر می‌کنند.

وی توصیه کرد: مداخلات موثر کنونی در جلوگیری از شیوع ویروس تاثیر دارند، بنابراین، رعایت فاصله فیزیکی لازم است و از حضور در فضا‌های شلوغ اجتناب کنید.
 
متخصص اپیدمیولوژی سازمان بهداشت جهانی (WHO) اعلام کرد افراد می‌توانند با رعایت قوانین فاصله‌گذاری اجتماعی و حفظ روش‌هایی مانند شستن منظم دست‌ها و استفاده از ماسک در برابر کروناویروس جهش یافته از خود محافظت کنند.

کشف سویه جدید B ۱۱۷ Covid-۱۹ منجر به خانه‌نشینی کریسمس در لندن و جنوب انگلیس شده است.
 
نخست‌وزیر انگلیس، بوریس جانسون روز یکشنبه اجرای طرح خانه‌نشینی جدید را اعلام کرد و از مردم خواست تا در طول کریسمس و شب سال نو در خانه بمانند.

چندین کشور نیز پرواز‌های انگلیس را به دلیل ترس از کروناویروس جدید که به گفته کارشناسان ۷۰ درصد بیشتر از سویه‌های قبلی قابلیت سرایت دارد را ممنوع کرده‌اند.

سازمان بهداشت جهانی گفته است که کروناویروس جدید کشف‌شده در انگلیس با سرعت انتقال بالاتر، هنوز از کنترل خارج نشده است.

مایکل رایان، رئیس بخش اورژانس سازمان جهانی بهداشت در کنفرانس مطبوعاتی گفت: «ما در زمان‌های مختلف این همه‌گیری میزان آلودگی بسیار بالاتری را تجربه و آن را کنترل کرده‌ایم؛ بنابراین این وضعیت از این نظر خارج از کنترل نیست. اما نمی‌توان آن را به حال خود رها کرد.»
 
منبع: ایسنا

بیشتر بخوانید:
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->