۱۰ مورد از حادثه سازترین تخلفات رانندگی| رانندگی با عینک برای چه کسانی اجباری است؟ پسر جوان به جنایتش اعتراف کرد| خفه کردن پدر با کمربند و چاقو زدن به او جزئیات قتل هولناک زن صیغه‌ای به دست نگهبان شب در مشهد سرنوشت باورنکردنی جوان کارتن خواب مشهدی| پدر و مادرم پزشک هستند برخورد ۲ خودرو در جاده مشهد - نیشابور یک فوتی و پنج مصدوم در پی داشت (۱۳ تیر ۱۴۰۳) هشدار: مرگ‌ومیر بیماری هاری به مرز خطر رسیده است انتقال پیکر ۹ نفر از حجاج فوت‌شده به ایران (۱۳ تیر ۱۴۰۳) خروج حدود ۶۰ درصد حجاج ایرانی از مکه (۱۳ تیر ۱۴۰۳) سازمان غذا و دارو هشدار داد: خطر ابتلا به سرطان به علت برنزه کردن پوست یک فوتی و چهار مصدوم بر اثر برخورد دو خودرو در مشهد+تصاویر (۱۳ تیرماه ۱۴۰۳) آیا مصرف مکمل‌های غذایی تاثیری در پیشگیری یا بهبود علائم تب دانگی دارد؟ احکام رتبه‌بندی بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ صادر شد جمع‌آوری ۱۶۲ معتاد متجاهر در مشهد (۱۳ تیر ۱۴۰۳) واریز علی الحساب ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | بازنشستگان حساب خود را چک کنند (۱۳ تیر ۱۴۰۳) تب دنگی در مشهد سیر افزایشی ندارد | احتمال آلودگی بالا پشه آئدس از شهریور ۱۴۰۳ به سلامتی خود در دهه ۳۰ زندگی اهمیت بیشتری دهید گردشگری شهری ابزاری برای نیل توسعه پایدار دستگیری ۴ شرور در بولوار رسالت مشهد چرا دستکاری جوش‌های «مثلث خطر» صورت ممکن است به قیمت جانمان تمام شود؟
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

همه چیز درباره فواید و مضرات مصرف دوغ

  • کد خبر: ۵۵۲۳۱
  • ۱۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۱
همه چیز درباره فواید و مضرات مصرف دوغ
محققان می‌گویند دوغ یکی از بهترین منابع کلسیم، فسفر و ویتامین D است.
به گزارش شهرآرانیوز، دوغ یکی از نوشیدنی‌های تخمیری دلچسب است که از محصولات جانبی در فرآیند تولید کره حاصل می‌شود. دوغ‌های مدرن امروزی را با افزودن باکتری‌های مفید تولید می‌کنند.

یک لیوان دوغ (معادل ۲۴۵ میلی لیتر) دارای ۹۸ کالری انرژی، ۸ گرم پروتئین، ۱۲ گرم کربوهیدرات، و ۳ گرم چربی است. این نوشیدنی ۲۲ درصد نیاز روزانه بدن به کلیسم، ۱۶ درصد سدیم، ۲۹ درصد ریبوفلاوین، ۲۲ درصد ویتامین B ۱۲، و ۱۳ درصد پانتوتیک اسید را تامین می‌کند.

تحقیقات نشان داده است دوغ به نسبت سایر لبنیات بسیار راحت‌تر هضم می‌شود. لاکتیک اسید موجود در دوغ، منجر به هضم آسان لاکتوز می‌شود. لاکتوز در واقع یک قند طبیعی در محصولات لبنی است. بدن بسیاری از مردم تحمل لاکتوز را ندارد. این بدان معناست که آن‌ها آنزیم مورد نیاز برای شکستن لاکتوز و تبدیل آن به قند را ندارند. برآورد می‌شود دستکم ۶۵ درصد مردم جهان پس از دوره نوزادی به درجاتی از عدم تحمل لاکتوز دچار می‌شوند.

محققان می‌گویند دوغ یکی از منابع غنی کلسیم، فسفر و ویتامین D است. به همین دلیل این نوشیدنی لبنی می‌تواند باعث تقویت و استحکام استخوان‌ها شود. همچنین دوغ دارای خواص ضد التهابی است که می‌تواند در مبارزه با التهابات به وجود آمده از سوی باکتری‌ها در دهان و دندان مفید باشد.

تحقیقات بر روی افراد بزرگسال نشان داده است افرادی که به میزان کم (۴۵ گرم در روز) دوغ مصرف می‌کنند، دچار کاهش کلسترول و تری گلیسرید خون شده اند. همچنین برخی تحقیقات حاکی از آن است که دوغ (بدون نمک) می‌تواند سطح فشار خون افراد را کاهش دهد.
 
با این وجود، نمی‌توان در کنار فواید بی شمار دوغ، از مضرات این نوشیدنی لبنی سخنی نگفت. سطح سدیم موجود در دوغ بالاست و برخی افراد به این نوشیدنی نمک می‌افزایند. از این رو، کسانی که به دنبال کاهش فشار خون هستند نباید در مصرف دوغ نمک دار زیاده روی کنند.

همچنین مشاهده شده است که برخی افراد که دارای عدم تحمل به لاکتوز هستند، در زمان مصرف دوغ علائم آلرژیک نشان داده اند.
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->