حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است
سرخط خبرها

خراسان‌رضوی و هرات سند توافق همکاری امضا کردند

  • کد خبر: ۵۵۲۵۳
  • ۲۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۵
خراسان‌رضوی و هرات سند توافق همکاری امضا کردند
چهارمین نشست کمیته مشترک اقتصادی استان خراسان‌رضوی و ولایت هرات افغانستان با امضای توافقنامه‌ای شامل ۴۸مصوبه در زمینه‌های انرژی، حمل‌ونقل، گمرک، تولید و سرمایه‌گذاری بین خراسان‌رضوی و ولایت هرات به پایان رسید.
به گزارش شهرآرانیوز؛ چهارمین نشست کمیته مشترک اقتصادی استان خراسان‌رضوی و ولایت هرات افغانستان، پنجشنبه‌شب با امضای توافقنامه بین طرفین با ۴۸مصوبه در زمینه‌های انرژی، حمل‌ونقل، گمرک، تولید و سرمایه‌گذاری همراه بود.
 
این توافقنامه با توجه‌ به اهمیت روابط اقتصادی ایران و افغانستان، اتفاق خوبی برای افزایش روابط اقتصادی میان دو کشور است. طبق آخرین اخبار، ارزش تجارت سالانه میان افغانستان و ایران به بیش از ۵/۱ میلیارد دلار رسیده است و ایران، سال گذشته به‌عنوان بزرگ‌ترین شریک تجاری افغانستان، بیشترین صادرات را به این کشور همسایه داشته است.
 

توافقات دو طرف از زبان معاون اقتصادی استاندار

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان‌رضوی در مراسم پایانی این نشست با بیان اینکه طی دو روز نشست این کمیته، چهار کارگروه گمرک و تجارت، حمل‌ونقل و ترانزیت، انرژی و سوخت و تولید و سرمایه‌گذاری برای بررسی موضوعات دارای اولویت برای طرفین تشکیل شد، گفت: تفاهمات به تدوین توافقنامه‌ای در ۴۸بند و ماده درباره تسهیل در مبادلات کالا در مرز دوغارون، تسهیل سرمایه‌گذاری و بهبود تعاملات، منجر شد تا بتوان مبادلاتی سالم‌تر و بهتر با هزینه کمتر در مرز دوغارون انجام داد و نظر دو کشور را تامین کرد.
 
به گفته علی رسولیان، براساس توافق‌های صورت‌گرفته، ساعت کاری دو گذرگاه مرزی افزایش خواهد یافت. همچنین در مرز دوغارون، کمیته‌ای به‌صورت ماهانه، جلسه تشکیل خواهد داد تا موانع و مشکلات موجود بررسی شود.
او در ادامه افزود: مقرر شد امکانات رفاهی در دو طرف مرز برای رانندگان کامیون‌های صادراتی و ترانزیتی افزایش یابد، سامان‌دهی محوطه‌سازی گمرک و افزایش ظرفیت پارکینگ دوغارون انجام گیرد و طرف افغانستانی هم برای تجهیز باسکول و تامین برخی امکانات، اقدام خواهد کرد.
 
معاون هماهنگی اموراقتصادی استانداری خراسان‌رضوی با بیان اینکه توافق‌هایی بین طرف ایرانی و افغانستانی درباره ترانزیت و ترانسپورت نیز انجام گرفت، افزود: یکی از محور‌های این توافق‌ها، مبادلات مالی با برنامه‌ریزی بهتر و آسان‌تر بود. همچنین توسعه صادرات سوخت و فرآورده‌های نفتی و افزایش کیفی آن‌ها در مرز دوغارون، پیگیری خواهد شد تا وضعیت در این بخش بهبود یابد.
 
به‌گفته رسولیان، در کنار این‌ها، خطوط انتقال برق از خراسان‌رضوی به افغانستان، از ۱۳۲کیلوولت به ۵۰۰کیلوولت افزایش می‌یابد که هر دو طرف از آن سودمند خواهند شد.
 
معاون استاندار اضافه کرد: در این نشست، توافق شد دو طرف ایرانی و افغانستانی نمایشگاه‌هایی را در مشهد و هرات با حمایت یکدیگر برپا کنند. همچنین توسعه کشت فراسرزمینی برای افزایش واردات کالا از افغانستان به خراسان‌رضوی، در دستورکار قرار خواهد گرفت. معاون اجتماعی والی هرات نیز در این نشست، با اشاره به این توافقنامه که در ۴۸ بند منعقد شده است، گفت: ۱۵بند از مصوبات مزبور، ویژه حوزه گمرکات و تجارت است که هم خراسان‌رضوی و هم هرات، مسئول اجرای آن هستند.
 
مونسه حسن‌زاده افزود: ۱۲بند از این مصوبات مربوط‌به حوزه حمل‌ونقل، ۱۰بند مربوط به بخش‌های صنعت و معدن و ۱۱بند مربوط به حوزه کشاورزی است که باید کمیته ناظر بر مصوبات چهارمین نشست مشترک اقتصادی خراسان‌رضوی و هرات، بر اجرای آن‌ها نظارت کند.
 
چهارمین نشست مشترک اقتصادی خراسان‌رضوی و هرات، در دو روز چهارشنبه و پنجشنبه با محوریت استانداری و اتاق بازرگانی خراسان‌رضوی در مشهد برگزار شد.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->