شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتظریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا؛ فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) با افزایش و اعمال متناسب‌سازی واریز می‌شود هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب
سرخط خبرها

قتل ۲ برادر به‌دنبال کل‌کلِ خانوادگی در مشهد

  • کد خبر: ۵۵۳۸۷
  • ۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۳
قتل ۲ برادر به‌دنبال کل‌کلِ خانوادگی در مشهد
پس از گذشت ۷ روز از وقوع جنایتی هولناک در منطقه منزل‌آباد مشهد، دیروز متهمان این پرونده با دستور مقام قضایی برای بازسازی صحنه جرم به محل جنایت بازگردانده شدند.
محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ پس از گذشت ۷ روز از وقوع جنایتی هولناک در منطقه منزل‌آباد مشهد، دیروز متهمان این پرونده با دستور مقام قضایی برای بازسازی صحنه جرم به محل جنایت بازگردانده شدند. آن‌ها آنچه در غروب جمعه آن روز گذشته بود را موبه‌مو برای مقام قضایی توضیح دادند، تا پس از ثبت و ضبط آخرین اعترافات متهمان و تکمیل تحقیقات، پرونده به واحد صدور کیفرخواست دادسرای ناحیه ۲ مشهد ارسال شود.

واکاوی این پرونده به ۶ ماه پیش بازمی‌گردد، جایی که جوان مشهدی در تصمیمی عجیب عکسی قدیمی از پسرخاله‌اش را بدون اجازه از آلبوم خانوادگی خارج و در شبکه اجتماعی اینستاگرام منتشر می‌کند، بدون اینکه بداند انتشار تصاویر دیگران در فضای مجازی جرم است.
 
مرد جوان با ادبیاتی سخیف و نامناسب جملاتی را زیر تصویر می‌نویسد با این مضمون که این تصویر همان فردی است که خودش را خیلی می‌گیرد و همه ببینید که در گذشته که بوده است. جملاتی که مانند یک چاشنی عمل می‌کند و موجب خشم صاحب عکس می‌شود. اما ماجرا به همین‌جا ختم نمی‌شود و موجب چالشی میان خانواده‌های طرفین می‌شود.

درگیری‌های چند جوان با یکدیگر به همراه کل‌کل و فحاشی موجب بروز کینه میان آن‌ها می‌شود، خانواده‌های آن‌ها نیز با اینکه متوجه ماجرا می‌شوند، اما اقدام مؤثری برای رفع این دلخوری‌ها و کدورت‌ها نمی‌کنند.
در مدت ۶ ماه این افراد بدون توجه به نسبت فامیلی‌شان رویاروی همدیگر قرار می‌گیرند و خشونت نهفته در وجودشان که با انتشار عکسی قدیمی شعله‌ور شده بود را در نزاع‌های جمعی نشان می‌دهند.


کل‌کلی که به منزل‌آباد رسید

هرچند متهمان و مقتولان که دوبرادر بودند، قبلا با یکدیگر درگیر شده و یک‌بار در منزل پدر یکی از آن‌ها هم اقدام به تیراندازی کرده بودند، اما خشم همچنان بر آن‌ها حکمرانی می‌کرد و آن‌ها برای چندمین بار قرار نزاع می‌گذاشتند هر چند که هر بار یکی از طرفین سر قرار حاضر نمی‌شد.
در نهایت روز جمعه آن‌ها در پی یک قرار دیگر با هم روبه‌رو شدند، اما مقتولان که با سمند به محل آمده بودند وقتی متوجه شدند متهمان مسلح هستند، فرار را بر قرار ترجیح داده و از صحنه گریختند.


به رگبار بستن خودرو مقتولان

متهمان نیز با تعقیب آن‌ها چندین‌بار به سمت خودرو مقتولان شلیک کردند. ادامه این تعقیب و گریز درست پس از غروب خورشید به منطقه منزل‌آباد مشهد رسید، تا جایی که در نتیجه تیراندازی‌های بی‌امان سرنشینان خودرو رانای سفید رنگ، باعث شد تا کنترل فرمان از دست راننده خودرو سمند سفید دربیاید و با دیوار یک منزل مسکونی برخورد کند و متوقف شود.

با ایستادن خودرو سمند، متهمان که مترصد فرصتی مناسب بودند، اسلحه به‌دست از خودرو پیاده شدند و خودرو مقتولان را به رگبار بستند و سپس متواری شدند. هر چند ۵ ساعت بعد با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی و دستور قضایی متهمان هنگام فرار به سمت مرز‌های استان در تربت‌حیدریه دستگیر شدند.


دستگیری ۷ متهم

به گفته مقام قضایی در این پرونده ۷ متهم دستگیر کرده‌اند که ۳ نفر به سمت مقتولان تیراندازی داشته‌اند و ۲ نفر از افراد در صحنه جرم حضور داشته و ۲ نفر دیگر نیز زمینه ارتکاب جنایت را مهیا کرده‌اند. عامل اصلی این پرونده که بنا بر تشخیص پزشکی قانونی شلیک‌های او موجب کشته شدن مقتولان شده است، پسر خاله متوفیان و متولد ۱۳۶۰ است.

این فرد در بازسازی صحنه جرم، تمام جزئیات از انتشار تصویر تا نزاع‌های سریالی را توضیح داد.
قاضی علی‌اکبر احمدی‌نژاد در حاشیه این صحنه بازسازی با بیان اینکه خانواده‌ها می‌توانستند جلوی وقوع این جنایت را بگیرند، بر نقش پیشگیرانه خانواده‌ها در نزاع میان جوان‌ها و اعضای خانواده تأکید کرد.
وی ادامه داد که تحقیقات پرونده در این مرحله تکمیل شده است و به‌زودی با واگذاری پرونده متهمان به دیگر بخش‌ها، کیفرخواست اولیه این جنایت صادر خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->