مهلت یک‌ماهه آمریکا به لبنان برای اجرای انحصار سلاح دیدار و گفت‌وگوی قالیباف و ریاست‌جمهوری پاکستان بیان دیدگاه ها و مشکلات در دیدار فعالان فرهنگی و اجتماعی استان کردستان با رئیس‌جمهور ۳ مسیر محتمل برای آینده سیاسی سودان عفو بین‌الملل درخصوص فجایع وحشتناک سودان هشدار داد وزیر دفاع پاکستان در آستانه گفت‌و‌گو‌های صلح استانبول، افغانستان را تهدید کرد اطلاعات سپاه عنوان کرد: تکذیب دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه‌قضائیه وزیر علوم: پیوند دانشگاه با جامعه و صنعت تقویت می‌شود تقدیر بایدن از آمریکایی‌ها برای انتخاب ممدانی رفیع‌زاده: طرح فوریت‌های اداری در استان‌ها به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: به دنبال این هستیم که حتماً قانون ازدواج با اتباع خارجی را اصلاح کنیم | به هیچ تبعه خارجی در موضوع ازدواج تابعیت داده نمی‌شود عراقچی: از جنگ ۱۲ روزه، درس‌های بزرگی فرا گرفتیم و از روز ۲۳ خرداد قوی تریم قالیباف در دیدار همتای پاکستانی: از موضع صریح پاکستان در حمایت از کشورمان در جنگ ۱۲ روزه تقدیر می کنم نماینده مجلس: آمریکایی‌ها از هیچ ظلمی علیه ملت ایران دریغ نکرده‌اند یک ناو هواپیمابر انگلیسی به مدیترانه اعزام شد ترامپ: با زهران ممدانی باید مهربان بود پزشکیان وارد سنندج شد قالیباف: مجلس شورای اسلامی در مسیر توسعه همکاری‌ها با پاکستان گام برمی‌دارد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران لاف‌زنی‌های ترامپ ادامه دارد | از قدرت اتمی جهان تا غیبت در اجلاس گروه ۲۰ رژیم اسرائیل ۳۹ شهروند سوری را ربود پزشکیان: ساختار آموزش کشور را متحول خواهیم کرد تمدید بازداشت دادستان نظامی سابق رژیم اسرائیل ممدانی جنگ با ترامپ را آغاز کرد ترور عضو حزب جماعت علمای اسلام در پاکستان مدودف: روسیه مجبور به آماده‌سازی آزمایش‌های هسته‌ای شد
سرخط خبرها

ثبت نام در انتخابات ۱۴۰۰ با اپلیکیشن

  • کد خبر: ۵۶۹۹۱
  • ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۶
ثبت نام در انتخابات ۱۴۰۰ با اپلیکیشن
سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: مرحله اولیه ثبت نام در انتخابات در ۱۴۰۰ از طریق اپلیکیشن صورت می‌گیرد و فرد بعد از طی مرحله اولیه ثبت نام برای نهایی شدن ثبت نامش در وزارت کشور، فرمانداری ها و بخشداری ها حضور می‌یابد.
به گزارش شهرآرانیوز، سید اسماعیل موسوی مدیرکل انتخابات وزارت کشور با بیان اینکه چهارمین نشست ستاد هماهنگی انتخابات ۱۴۰۰ با حضور جمال عرف رئیس ستاد انتخابات کشور، حسین ذوالفقاری رئیس ستاد امنیت انتخابات و سایر اعضا در محل وزارت کشور با دستورکار نحوه انجام فرایند‌های انتخابات الکترونیک از مرحله ثبت نام تا شمارش آراء و مسائل مالی و امنیتی انتخابات برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به در پیش بودن بیماری کرونا در کشور، پیش فرض ستاد انتخابات کشور بر برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ در شرایط کرونایی است و برای همین در نشست امروز چگونگی برگزاری انتخابات از مسائل سیاسی، امنیتی و مالی مورد بحث و بررسی مفصل قرارگرفت.

وی ادامه داد: یکی از اقدامات مهمی که ستاد انتخابات وزارت کشور انجام داده است، مطالعه کشور‌هایی است که در شرایط کرونایی، انتخابات ملی و محلی برگزار کرده اند. طبق مطالعات و تحقیقات انجام گرفته طی بازه یک ساله اخیر ۱۹ کشور در دنیا در شرایط کرونا انتخابات برگزار کردند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به اینکه نحوه ثبت نام، آموزش عوامل اجرایی، مکان شعبه، عوامل شعب، تبلیغات و روز رای گیری در هر کدام از این کشور‌ها مورد مداقه جدی کارشناسی قرار گرفته است، گفت: برآیند تصمیم گیری و استفاده از تجربیات موجود این است که مرحله اولیه ثبت نام در انتخابات در ۱۴۰۰ از طریق اپلیکیشن صورت گیرد و فرد بعد از طی مرحله اولیه ثبت نام برای نهایی شدن ثبت نامش در وزارت کشور، فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها حضور یابد.

موسوی به مساله مهم امر آموزش مجریان برگزاری انتخابات اشاره کرد و گفت: در این مرحله سه سطح تعیین شده است. سطح اول معاونین سیاسی استانداری ها، مدیران انتخابات و فناوری و فرمانداران که برای این بخش آموزش حضوری است. در سطح دوم آموزش به صورت ویدئوکنفرانسی است و مشمولان این بخش، اعضای ستاد استان ها، معاونین فرمانداری‌ها و بخشداران و کارشناسان هستند.

موسوی در خصوص سطح سوم آموزش که جمعیت زیادی را شامل می‌شود، هم گفت: این سطح شامل تمامی عوامل هیات‌های اجرایی، نمایندگان فرمانداران و اعضای شعبه است که برای این بخش تلاش بر این است که از ظرفیت‌های برنامه شاد وزارت آموزش و پرورش استفاده شود.

وی در خصوص مکان‌های شعبه هم خاطرنشان کرد: وزارت کشور پنج شاخص در این خصوص نظیر در دسترس بودن، دارای پوشش تلفن همراه، برخورداری از امنیت مناسب، فضای باز و دارای تهویه در نظر گرفته است.

دبیر ستاد انتخابات کشور در پایان به فراخوان مهم کمیته اطلاع رسانی ستاد کشور در بهره گیری از نظرات و دیدگاه‌های نخبگان دانشگاهی اشاره کرد و گفت: نخبگان علمی، دانشگاهی و اجرایی کشور استقبال بسیار خوبی از فراخوان انتخاباتی وزارت کشور با محوریت پیشنهاداتی نظیر ضرورت رای گیری الکترونیکی، افزایش ساعات رای گیری، افزایش تعداد شعبه ها، رای گیری پیش هنگام، تامین واکسن کرونا داشته اند که پیشنهادات واصله در دفتر انتخابات وزارت کشور بررسی شده اند و در جریان روند اجرای انتخابات در چارچوب قانون از آن‌ها استفاده خواهیم کرد.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->