افزایش آماده‌باش قطار شهری مشهد همزمان با اول مهر ۱۴۰۴ جزئیات اصلاحات جدید در خطوط ۲۹، ۸۱ و ۱۰۹۳ اتوبوسرانی مشهد تامین ۶۰ واگن جدید برای خط یک مترو مشهد وارد فاز اجرایی شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) جهش بی‌سابقه شهرداری مشهد در توسعه زیرساخت‌های ورزشی بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اقدامات حوزه فرهنگی و اجتماعی طی ۳ سال اخیر، اقداماتی بی‌نظیر و بی‌بدیل بوده است

  • کد خبر: ۵۷۳۲۱
  • ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۸
اقدامات حوزه فرهنگی و اجتماعی طی ۳ سال اخیر، اقداماتی بی‌نظیر و بی‌بدیل بوده است
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر مشهد گفت: اقداماتی که این روز‌ها در حوزه فرهنگی و اجتماعی شهر مشهد شکل گرفته، اقداماتی بی‌نظیر، بی‌بدیل و برخی نیز کم‌نظیر بوده و ریل‌گذاری‌ها و پایه‌گذاری‌های صورت گرفته به نحوی است که کارآمدی و اثربخشی آن را آیندگان به نیکی قضاوت خواهند کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، احسان اصولی در مراسم افتتاح اولین دوسالانه ملی نقاشی شاهنامه فردوسی ضمن تبریک پیش رو بودن آغاز دهه مبارک فجر و میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)، اظهارکرد: از تمامی همکاران سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد که نجیبانه و مسرانه، اهداف و سیاست‌ها و برنامه‌های تبیین شده از سوی شورای شهر و کمیسیون فرهنگی و اجتماعی را دنبال می‌کنند، کمال تقدیر و تشکر را داریم.


وی با بیان اینکه اقداماتی که این روز‌ها در حوزه فرهنگی و اجتماعی شهر مشهد شکل گرفته، اقداماتی بی‌نظیر، بی‌بدیل و برخی نیز کم‌نظیر است، گفت: ریل‌گذاری‌ها و پایه‌گذاری‌های صورت گرفته به نحوی است که کارآمدی و اثربخشی آن را آیندگان به نیکی قضاوت خواهند کرد.


رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر مشهد در ادامه با اشاره به دوسالانه ملی نقاشی شاهنامه فردوسی، افزود: این نمایشگاه یکی از اقداماتی بوده که براساس سیاست گذاری‌های شورای پنجم به اجرا درآمده و شایسته تقدیر است.


اصولی با بیان اینکه اثر اقدامات و سیاست‌گذاری‌های فرهنگی را در دهه‌ها و صده‌ها می‌توان یافت، تصریح کرد: آنچه از ابتدای فعالیت شورای پنجم تاکنون پایه‌گذاری شده، آثار و نتایج خود را در سال‌های آینده نشان می‌دهد و خیر و برکات آن شامل حال مردم می‌شود.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->