جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: یکهزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا(ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس ابهام درباره رأی‌گیری بودجه ۱۴۰۰ را رد کرد

  • کد خبر: ۵۸۰۱۵
  • ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۶
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس ابهام درباره رأی‌گیری بودجه ۱۴۰۰ را رد کرد
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که نحوه رأی‌گیری بودجه ۱۴۰۰ در مجلس ابهامی نداشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدحسین فرهنگی در نشست خبری صبح امروز (شنبه) خود گفت: درباره لایحه بودجه انتقاداتی در برخی رسانه‌ها مطرح و عنوان شده که مشخص نبوده لایحه به رأی گذاشته می‌شود یا گزارش کمیسیون تلفیق. هر طرح و لایحه‌ای از روز اولی که وارد مجلس می‌شود تا به قانون تبدیل شود اگر طرح باشد به آن طرح اطلاق می‌شود و اگر لایحه باشد به آن لایحه اطلاق می‌شود. وقتی لایحه‌ای به مجلس بیاید و در کمیسیون بررسی شود تا آخر عنوانش لایحه است و رئیس مجلس هم موقع رأی‌گیری صراحتا گفت اگر کلیات لایحه بودجه تصویب شود وارد جزئیات گزارش کمیسیون می‌شویم. بنابراین ابهامی در ارتباط با نحوه رأی‌گیری بودجه ۱۴۰۰ وجود نداشته است.

 

وی افزود: علت عدم موافقت اکثریت نمایندگان هم به دلیل این واقعیت بود که از ابتدای ورود لایحه به مجلس ابهاماتی در اذهان نمایندگان وجود داشت و دولت هم در هیچ مرحله‌ای با اصلاحات کمیسیون همراهی نکرد حتی در جلسه بررسی کلیات نماینده دولت صراحتا اعلام کرد که ما این تغییرات را قبول نداریم و بعد از اینکه مجلس به رد کلیات رأی داد رئیس سازمان بودجه در رسانه‌ها اعلام کرد از مجلس تشکر می‌کنیم. یعنی دولت هم در آن مرحله با آن تصمیم اعلام مخالفتی نکرد.

 

نماینده مردم تبریز اضافه کرد: اینکه چرا نمایندگان با این نظر همراه شدند علتش این بود که بالأخره اجرا‌کننده دولتی خواهد بود که لایحه را ارائه کرده و وقتی دولت خودش اعلام می کند همراهی نخواهیم کرد طبیعتا نمایندگان هم نظر مساعدی نداشتند.

 

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس درباره رد کلیات طرح شفافیت آرا نیز گفت: تنها با سه رأی نصاب دو سوم برای این طرح حاصل نشد. برخی روزنامه‌ها نوشتند به دلیل اینکه مغایر آیین‌نامه بوده رأی نیاورده در حالی که طبق قانون اساسی برای هر آنچه مربوط به آیین‌نامه است نصاب دو‌سوم تعیین شده است. کسر سه نفر و عدم رأی‌آوری این طرح به معنی خارج‌شدن آن از دستور کار نیست و آیین‌نامه راهکارهایی پیش‌بینی کرده که از آن استفاده می‌شود. همچنین برخی نگرانی‌های نمایندگان هم در بررسی رفع خواهد شد و تلاشمان این است که موضوع شفافیت حتما به نتیجه برسد.

 

فرهنگی درباره طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت: در رسانه ها اعلام کردند که این طرح توسط شورای نگهبان رد شده است در حالی که این واقعیت ندارد و این طرح به‌طور کامل رد نشده بلکه ایراداتی در برخی مواد از سوی شورای نگهبان مطرح شده که همه قابل رفع است و امیدواریم در روزهای آینده با رفع ایراد شاهد قانون معینی برای انتخابات ریاست جمهوری باشیم که این امر قطعا قبل از انتخابات به انجام خواهد رسید.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->