استقرار ۱۴۵ دستگاه دوچرخه بایدو در بوستان‌های بانوان شهر مشهد استاندار خراسان رضوی: مشکلات طرح بلندمرتبه‌سازی مشهد به‌زودی حل خواهد شد کیفیت هوای مشهد در مرز «قابل‌قبول» (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از چالش‌های مسافران مسیر میدان شهدا تا خیابان «شهید حسینی محراب» عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم
سرخط خبرها

ورود به شهر مشهد با پلاک‌های غیربومی اکیدا ممنوع

  • کد خبر: ۶۱۶۸۷
  • ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۹
ورود به شهر مشهد با پلاک‌های غیربومی اکیدا ممنوع
رییس پلیس‌راه خراسان رضوی گفت: با توجه به قرارگیری مشهد در وضعیت زرد کرونایی و بلامانع اعلام شدن سفر‌های نوروزی به مشهد، اما تجمع افراد می‌تواند عامل افزایش شیوع بیماری باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ حسین میش‌مست در خصوص وضعیت ورود خوردو‌های غیربومی به مشهد، اظهار کرد: شهر مشهد در رنگبندی‌های کرونایی جزو شهر‌های زرد قرار گرفته و سفر به مشهد بلامانع اعلام شده، اما با توجه به مسافرپذیر بودن مشهد، ورود به این شهر با پلاک‌های درون و خارج از استان اکیدا ممنوع است.

 

وی افزود: در حال حاضر تابع دستورات ستاد کرونا و پلیس‌راه کشور هستیم و ممنوعیت و محدودیت ورود خودرو‌های غیربومی به مشهد همچون گذشته تا زمانی که تصمیم جدی برای مشهد اتخاذ شود پابرجا خواهد بود.

 

رییس پلیس‌راه خراسان رضوی عنوان کرد: از روز گذشته که مشهد در رنگبندی‌های کرونایی جزو شهر‌های زرد باقی‌مانده و ممنوعیتی برای سفر به این شهر اعلام نشد، شاهد افزایش نسبی سفر‌ها به مشهد بوده‌ایم. معمولا در ایام اسفند ماه شاهد افزایش سفر‌ها به مشهد هستیم.

 

میش‌مست اضافه کرد: در اسفند سال گذشته ممنوعیت و محدودیت تردد‌های بین شهری از مبدا انجام می‌شد، اما در حال حاضر این طرح فقط در مبادی ورودی به مشهد انجام می‌شود. از همین رو در روز‌های پایانی سال، شاهد افزایش سفر‌ها به مشهد هستیم.

 

وی گفت: در ابلاغیه‌ای که برای پلیس‌راه خراسان رضوی صادر شده، ممنوعیت ورود خودرو‌های غیربومی تنها برای پلاک خودرو‌ها تعریف شده و فقط خودرو‌هایی که مجوز پزشکی و قضایی دارند، می‌توانند با همراه داشتن مدارک خود وارد مشهد شوند؛ اما موضوعاتی از قبیل بیمه‌نامه و مجوز از شهرستان مبدا برای ورود به مشهد قابل قبول نیست.

 

رییس پلیس‌راه خراسان رضوی در خصوص وضعیت سفر شهروندان مشهدی خاطرنشان کرد: پلاک‌های مشهدی ممنوعیتی برای خروج از مشهد ندارند و می‌توانند به شهر‌هایی که ممنوعیتی برای ورود ندارند، تردد داشته باشند. از روز گذشته سفر‌های شهروندان مشهدی ۱۵ درصد افزایش داشته که پیش‌بینی می‌کنیم در روز‌های آتی این آمار افزایش یابد.

 

میش‌مست یادآور شد: سفر‌های نوروزی ۱۴۰۰ متفاوت از سفر‌های نوروزی ۹۹ و ۹۸ است. در سال جاری با وجود ممنوعیت ورود به مشهد، برآورد ما این است که سفر‌های درون استانی در محور‌های روستایی و تفرجگاه‌ها افزایش یابد.

 

وی در پایان تاکید کرد: توصیه ما به مردم این است که در نوروز ۱۴۰۰ از سفر پرهیز کنند. درست است که مشهد در رنگبندی‌های کرونایی قرار نگرفته است، اما تجمع افراد می‌تواند عامل افزایش شیوع بیماری باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->