دیابت نوع ۱ در بزرگسالان؛ خطر خاموش برای قلب و طول عمر شینا انصاری: برای توسعه و پیشرفت بیشتر کشور، مقتدرانه پای کار خواهیم ماند استخدام بیش از ۸۰۰ معلم در استان مازندران تأکید دادستان کل کشور بر خروج اتباع غیرمجاز از ایران تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی ۲ فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت (۷ تیر ۱۴۰۴) آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد
سرخط خبرها

تعیین زمان جدید برای همسان سازی حقوق بازنشستگان

  • کد خبر: ۶۳۳۵۳
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۲
تعیین زمان جدید برای همسان سازی حقوق بازنشستگان
«محمدباقر نوبخت»، رئیس سازمان برنامه و بودجه در گفت‌وگویی زنده در اینستاگرام ضمن پرداختن به دغدغه‌های مهم بازنشستگان، فرهنگیان، اعضای هیات علمی وزارت علوم، معلولان و کارکنان سازمان زندان‌ها به آنها قول داد که مطالباتشان بر اساس قانون از ابتدای فروردین ۱۴۰۰ محاسبه و محقق خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه بعد از ظهر چهارشنبه در یک گفتگوی زنده در «اینستاگرام» محورهای مهمی مانند دائمی کردن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تأمین اجتماعی، نظام رتبه بندی فرهنگیان؛ همسان‌سازی حقوق اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و علوم پزشکی؛ قانون تسری مربوط به کارکنان سازمان‌ها و اجرای قانون حمایت از معلولان را مورد بحث و بررسی قرار داد.

 

مشکلی برای همسان‌سازی حققو بازنشستگان وجود ندارد

نوبخت در خصوص همسان‌سازی حقوق بازنشستگان لشکری و کشوری گفت: ما در طراحی فرمول متناسب سازی هم کارگروهی برای بررسی موضوع تشکیل دادیم و هم در جلسات مختلفی که با نمایندگان خود بازنشستگان داشتیم از نظرات و دیدگاه‌های آنها استفاده کردیم. تلاش کردیم که بر اساس یک خرد جمعی این کار انجام شود.

 

وی در ادامه افزود باید قبول کنیم که اشکالاتی در این فرمول وجود دارد و کامل نیست، اما ما همه تلاشمان را برای اصلاح نظام پرداختی بازنشستگان عزیز به کار گرفتیم و من از این نظر راضی هستم. ما هم کاستی‌های سال ۱۳۹۹ را رفع کردیم و هم اینکه برای سال ۱۴۰۰ مشکلی برای همسان‌سازی نداریم.

 

محاسبه رتبه‌بندی فرهنگیان و همسان‌سازی حقوق هیات علمی‌ها از ابتدای سال جاری

معاون رئیس جمهور در مورد رتبه‌بندی فرهنگیان نیز اعلام کرد که این موضوع طبق قانون انجام می‌شود و ممکن است یکی دو ماه طول بکشد، اما فرهنگیان مطمئن باشند که اجرای آن هر زمانی صورت بگیرد محاسبات از ۱ فروردین ۱۴۰۰ خواهد بود.

 

نوبخت در مورد همسان‌سازی حقوق اعضای هیات علمی با همتایان آنها در علوم پزشکی نیز گفت که بدون شک این همسان‌سازی نیز انجام خواهد شد. اما برای رسیدن به فرمولی عادلانه باید انجام کار حساب شده و به دور از شتابزدگی باشد.

 

نوبخت برای دستیابی به این فرمول عادلانه از اعضای هیات علمی و تشکل‌های مربوطه تقاضا کرد که با سازمان برنامه و بودجه همکاری کنند و نظرات خود را در اختیار سازمان قرار دهند. وی تأکید کرد: اجرای همسانسازی حقوق اعضای هیات علمی نیز از ۱ فروردین ۱۴۰۰ خواهد بود.  

 

قانون تسری به طور کامل اجرا خواهد شد

نوبخت در ادامه ضمن تشکر و قدردانی از کارکنان زحمتکش سازمان زندان‌ها به قانون تسری در این سازمان پرداخت و گفت: به کارکنان عزیز سازمان زندان‌ها اطمینان می‌دهم که اجرای قانون به طور کامل انجام خواهد شد و این کار به صورت ناقص نخواهد بود.

 

وی در ادامه ضمن تأکید بر این امر که کارکنان اصلاً نگران نباشند زیرا با همکاری مجلس قانون به طور کامل اجرا خواهد شد گفت: در شرایط سخت اقتصادی کنونی که منابع به سختی تأمین می‌شود تمام تلاش ما آن است که منابع به صورت عادلانه توزیع شود و برای اطمینان از توزیع عادلانه بر اجرای قانون نظارت خواهیم کرد.

 

افزایش منابع قانون حمایت از معلولان

رئیس سازمان برنامه و بودجه به موضوع قانون حمایت از معلولان نیز پرداخت و اظهارداشت: در سال گذشته تلاش‌های زیادی برای افزایش دامنه شمول این قانون انجام شد. من در سفر به سنندج و در گفتگو با معلولان عزیر به آنها قول دادم که در سال ۱۴۰۰ منابع افزایش خواهد یافت.

 

وی در این باره ضمن تشکر از همکاری‌های مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس نه تنها با منابع و مبالغ پیشنهادی ما در باره قانون حمایت از معلولان موافقت کرد بلکه خود آنها نیز مقداری به مبالغ پیشنهادی سازمان برنامه و بودجه اضافه کردند. بنابراین منابع اختصاص یافته در سال جاری بیشتر از منابع سال ۱۳۹۹ خواهد بود.

 

نوبخت همچنین به مطالبات دامپزشکان، موضوع حق مناطق جنگی و بازنشستگان قبل از سال ۱۳۹۶ نیز پرداخت و افزود: در همه مواردی که قانون وجود داشته باشد بدون شک اقدام خواهد شد. در مورد حق مناطق جنگی قانون وجود دارد و به ما هم ابلاغ شده است و به شاغلین و بازنشستگان قول می‌دهم که در ماه‌های آینده اجرایی شود. همچنین حق بازنشستگان قبل از ۱۳۹۶ نیز کاملا محفوظ است و به تدریج اجرایی می‌شود.

 

وی در پایان بر این نکته تأکید کرد که کارهایی که صورت گرفته  اتفاقی است که خواسته نظام بوده و کار فرد یا ارگان خاصی نیست. کلیت نظام بر این باور است که در شرایط سخت اقتصادی کشور باید هر آنچه در توان داریم برای بهبود وضعیت اقتصادی اقشار مختلف مردم به کار بگیریم.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->