توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) درباره سهم ما از پویش‌هایی که به غذای مراسم ترحیم نه‌ می‌گویند | نه به  ضیافت سوگ دستگیری شرور بدنام بولوار بهمن مشهد در نیمه شب گم‌شدن سارق در صحنه سرقت حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی علیه یک خودرو در لبنان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت هشدار درباره فروش دارو‌های کودکان در فروشگاه‌های سیسمونی روند افزایشی شیوع بیماری‌های تنفسی | اُمیکرون دوباره اوج گرفت (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک میلیون نفر در خراسان رضوی، مبتلا به فشارخون هستند | گزارش شهرآرانیوز از «قاتل خاموش» و راهکار‌های پیشگیری و درمان آن پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش دما در برخی استان‌ها از امروز آیا احکام حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صادر می‌شود؟ معمای گم‌شدن ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر، راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آنچه که باید از استفاده دو ماسک بدانید

  • کد خبر: ۶۵۲۳۲
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۴
آنچه که باید از استفاده دو ماسک بدانید
فوق تخصص بیماری‌های عفونی گفت: استفاده از دو ماسک باعث کاهش سطح اکسیژن خون نمی‌شود. توصیه ما این است که ماسک زیرین از نوع جراحی باشد و روی آن یک ماسک پارچه‌ای استفاده شود.
به گزارش شهرآرانیوز، زهرا ابطحیان فوق تخصص بیماری‌های عفونی در نقص ایمنی در مورد آخرین آمار و علائم و راه‌های پیشگیری از کرونا در موج چهارم در برنامه «گفتگوی علمی» گفت: در شرایط فعلی ما با یک موجی مواجهیم که خیلی شدیدتر است و سیر صعودی تری نسبت به موج‌های قبلی دارد.

وی که در بیمارستان مسیح دانشوری نیز شاغل است در مورد وضعیت این بیمارستان گفت: بیمارستان مسیح دانشوری با اینکه ظرفیت بسیار زیادی دارد اما در این موج جدید کل بیمارستان به کرونایی‌ها اختصاص داده شد که البته باز هم کم بود و مجبور به کانکس و ویزیت سرپایی بیماران بدحالِ نیازمند بستری شدیم.

فوق تخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه کرونا یک ویروس فوق هوشمند است گفت: این ویروس برای فرار از سیستم ایمنی بدن و گسترش در بدن انسان، مرتباً ساختار خودش را تغییر می‌دهد و در بخش‌هایی از بدن دچار جهش می‌شود که سیستم ایمنی بدن آن را نمی‌شناسد و قادر به مقابله با آن نیست.

ابطحیان درمورد نقش واکسن در جلوگیری از ابتلا و کاهش درگیری افراد کرونایی گفت: مسئله نگران کننده در این زمینه جهش‌ها و تغییرات بسیار سریعی است که اتفاق افتاده و همین باعث می‌شود که تاثیر واکسن هم متفاوت شود و حتی هیچ تأثیری هم نداشته باشد.

فوق تخصص بیماری‌های عفونی رعایت پروتکل‌ها را در این وضعیت به شدت توصیه کرد و گفت: با وجود تولید واکسن در برخی کشورها اما همچنان استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی همچنان تأکید و توصیه می‌شود چراکه واکسناسیون جلوی ابتلا را نمی‌گیرد و افراد واکسینه هم می‌توانند ناقل باشند.

ابطحیان با اشاره به سرایت بسیار بالای این ویروس و ابتلای دسته جمعی مردم اظهارکرد: این ویروس جدید تهاجمی تر و وحشی تر شده و ما مواردی زیادی داریم که بیمار حالش نسبتا خوب بوده اما در عرض 24 ساعت بدحال می‌شود.

وی از خانواده‌ها تقاضا کرد که در دورهمی‌ها شرکت نکنند چراکه در این پیک جدید بچه‌ها خیلی راحت تر مبتلا می‌شوند و خانواده‌ها را هم مبتلا می‌کنند.

فوق تخصص بیماری‌های عفونی تأکیدکرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه علائم مشکوک به ویژه علائم تنفسی و حتی بعد از بهبود اولیه، خودشان را قرنطینه و استراحت کنند، مایعات فراوان و بدون کافئین مانند دمنوش‌های گرم و سوپ مرغ بخورند و خواب کافی و آرامش داشته باشند.

ابطحیان با بیان اینکه احتمال انتقال کرونا از سطوح خیلی بالا نیست در عین حال متذکر شد: اگر در خانواده‌ای فردی مبتلا شده و سرفه می‌کند سطوح حتماً باید ضدعفونی شوند.

وی یادآورشد: تاکنون داروی ثابت ضد ویروس برای کرونا ساخته نشده و داروهایی هم که آزمایشی استفاده شدند همان داروهایی‌اند که سال‌های گذشته برای درمان عفونت‌های ویروسی دیگر مصرف می‌شدند.

ابطحیان با بیان اینکه استفاده از دو ماسک باعث کاهش سطح اکسیژن خون نمی‌شود گفت: توصیه ما این است که ماسک زیرین از نوع جراحی باشد و روی آن یک ماسک پارچه‌ای استفاده شود.

وی همچنین ابتلای مجدد افراد به کرونا را تأیید کرد و افزود: ما مواردی داشتیم که بعد از یک ماه دچار عفونت مجدد و شدیدتر شدند بطوریکه منجر به بستری آنها در آی سی یو شده است.

منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->