انهدام باند قاچاق مواد مخدر به سرکردگی زندانی بندباز در عملیات مثلثی پلیس تهران، گلبهار و مشهد + کشف ۸۵ کیلوگرم گل آخرین وضعیت مجروحان حادثه انفجار مهمات در خرم‌آباد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) یک شهید و ۷ مصدوم در پی انفجار مهمات عمل‌نکرده رژیم صهیونسیتی در لرستان + اسامی آیا ادارات استان فارس شنبه (یکم شهریورماه) تعطیل است؟ مصدومیت تبعه هندی در حادثه محور میامی به سبزوار + جزئیات آیا استان کرمانشاه در روز‌های چهارشنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) و شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ آیا ادارات همدان در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ آیا آتش‌سوزی در فرودگاه رشت صحت دارد؟ (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) حذف ایستگاه راه‌آهن نیشابور از نقشه ریلی کشور! (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) یادی از دکتر جواد حدیدی | آینه‌دار تمدن شرق اشتباه‌های رایج زنان در زندگی مشترک | این ونوسی‌های پراشتباه اعزام ۴ هزار مددجوی کمیته امداد خراسان رضوی به اربعین | مشارکت خیرین، آرزوی زیارت کربلا را محقق ساخت امتحانات دانشگاه‌ها در تعطیلات روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) برگزار می‌شود | لزوم پایان امتحانات تا ۲۳ شهریور افزایش قطار‌های فوق‌العاده به مقصد مشهد در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ مدیرعامل آب و فاضلاب مشهد: مشهد کمترین سرانه مصرف آب را در سطح کشور دارد + فیلم خداحافظی با پیرترین هواپیمای کشور | ایرباس ۴۱ ساله ایران‌ایر بالاخره بازنشسته شد ثبت ۵۴۳ چندقلوزایی در خراسان رضوی طی ۴ ماه نخست سال جاری کم‌خوابی چگونه سلامت قلب را تهدید می‌کند؟ چرا چای جایگزین مناسبی برای آب نیست؟ وزیر کشور: آموزش نباید به خاطر ناترازی انرژی تعطیل شود شرایط برای واگذاری سریع سهام شرکت‌های صندوق تأمین اجتماعی مهیا نیست شیرخشک رژیمی وارد داروخانه‌ها شد اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) ۱۳۰۰ طلاق صوری در میان مقرری بگیران تأمین اجتماعی کشف شد وعده وزیر آموزش و پرورش برای افتتاح ۲۴۰۰ مدرسه تا مهر ۱۴۰۴ + ویدئو ۱۷۰ ایستگاه صلواتی به زائران پیاده در جاده‌های مشهد خدمت می‌کنند اعمال محدودیت‌های جاده‌ای در تعطیلات شهادت امام رضا (ع) چرا درختان ۸۰ ساله ارومیه نابود شدند؟
سرخط خبرها

آنچه که باید از استفاده دو ماسک بدانید

  • کد خبر: ۶۵۲۳۲
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۴
آنچه که باید از استفاده دو ماسک بدانید
فوق تخصص بیماری‌های عفونی گفت: استفاده از دو ماسک باعث کاهش سطح اکسیژن خون نمی‌شود. توصیه ما این است که ماسک زیرین از نوع جراحی باشد و روی آن یک ماسک پارچه‌ای استفاده شود.
به گزارش شهرآرانیوز، زهرا ابطحیان فوق تخصص بیماری‌های عفونی در نقص ایمنی در مورد آخرین آمار و علائم و راه‌های پیشگیری از کرونا در موج چهارم در برنامه «گفتگوی علمی» گفت: در شرایط فعلی ما با یک موجی مواجهیم که خیلی شدیدتر است و سیر صعودی تری نسبت به موج‌های قبلی دارد.

وی که در بیمارستان مسیح دانشوری نیز شاغل است در مورد وضعیت این بیمارستان گفت: بیمارستان مسیح دانشوری با اینکه ظرفیت بسیار زیادی دارد اما در این موج جدید کل بیمارستان به کرونایی‌ها اختصاص داده شد که البته باز هم کم بود و مجبور به کانکس و ویزیت سرپایی بیماران بدحالِ نیازمند بستری شدیم.

فوق تخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه کرونا یک ویروس فوق هوشمند است گفت: این ویروس برای فرار از سیستم ایمنی بدن و گسترش در بدن انسان، مرتباً ساختار خودش را تغییر می‌دهد و در بخش‌هایی از بدن دچار جهش می‌شود که سیستم ایمنی بدن آن را نمی‌شناسد و قادر به مقابله با آن نیست.

ابطحیان درمورد نقش واکسن در جلوگیری از ابتلا و کاهش درگیری افراد کرونایی گفت: مسئله نگران کننده در این زمینه جهش‌ها و تغییرات بسیار سریعی است که اتفاق افتاده و همین باعث می‌شود که تاثیر واکسن هم متفاوت شود و حتی هیچ تأثیری هم نداشته باشد.

فوق تخصص بیماری‌های عفونی رعایت پروتکل‌ها را در این وضعیت به شدت توصیه کرد و گفت: با وجود تولید واکسن در برخی کشورها اما همچنان استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی همچنان تأکید و توصیه می‌شود چراکه واکسناسیون جلوی ابتلا را نمی‌گیرد و افراد واکسینه هم می‌توانند ناقل باشند.

ابطحیان با اشاره به سرایت بسیار بالای این ویروس و ابتلای دسته جمعی مردم اظهارکرد: این ویروس جدید تهاجمی تر و وحشی تر شده و ما مواردی زیادی داریم که بیمار حالش نسبتا خوب بوده اما در عرض 24 ساعت بدحال می‌شود.

وی از خانواده‌ها تقاضا کرد که در دورهمی‌ها شرکت نکنند چراکه در این پیک جدید بچه‌ها خیلی راحت تر مبتلا می‌شوند و خانواده‌ها را هم مبتلا می‌کنند.

فوق تخصص بیماری‌های عفونی تأکیدکرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه علائم مشکوک به ویژه علائم تنفسی و حتی بعد از بهبود اولیه، خودشان را قرنطینه و استراحت کنند، مایعات فراوان و بدون کافئین مانند دمنوش‌های گرم و سوپ مرغ بخورند و خواب کافی و آرامش داشته باشند.

ابطحیان با بیان اینکه احتمال انتقال کرونا از سطوح خیلی بالا نیست در عین حال متذکر شد: اگر در خانواده‌ای فردی مبتلا شده و سرفه می‌کند سطوح حتماً باید ضدعفونی شوند.

وی یادآورشد: تاکنون داروی ثابت ضد ویروس برای کرونا ساخته نشده و داروهایی هم که آزمایشی استفاده شدند همان داروهایی‌اند که سال‌های گذشته برای درمان عفونت‌های ویروسی دیگر مصرف می‌شدند.

ابطحیان با بیان اینکه استفاده از دو ماسک باعث کاهش سطح اکسیژن خون نمی‌شود گفت: توصیه ما این است که ماسک زیرین از نوع جراحی باشد و روی آن یک ماسک پارچه‌ای استفاده شود.

وی همچنین ابتلای مجدد افراد به کرونا را تأیید کرد و افزود: ما مواردی داشتیم که بعد از یک ماه دچار عفونت مجدد و شدیدتر شدند بطوریکه منجر به بستری آنها در آی سی یو شده است.

منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->