فرم "ج" انصرافی‌های نهضت ملی مسکن سبز می‌شود فعالیت مراکز اقامتی فاقد پروانه و پایان‌کار در مشهد متوقف می‌شود؟ بی‌مزگی میوه‌ها از کجا آب می‌خورد؟! قیمت طلای جهانی امروز (۲۶ مهرماه ۱۴۰۴) | طلای جهانی بالاخره سقوط کرد بورس جهش کرد | ورود سنگین پول حقیقی به بازار (۲۶ مهر ۱۴۰۴) شاخص‌های حذف یارانه ۱۰ میلیون نفر چیست؟ برکناری فرزین از ریاست بانک مرکزی تکذیب شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) صیانت از نیروی انسانی در محیط کار | اجرای آیین‌نامه اصلاحی ایمنی امور پیمانکاران از آبان ۱۴۰۴ مجوز واردات گوشت گرم گوساله از پاکستان و برزیل صادر شد ممنوعیت خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار استاندار خراسان رضوی: واردات برنج را با ارز آزاد برای رفع نیاز استان انجام خواهیم داد کالابرگ، کالامحور خواهد شد رکود ادامه‌دار بازار خودرو (۲۶ مهر ۱۴۰۴) کاهش قیمت دلار درپی انتشار اخبار ضدونقیض از اتمام مکانیسم ماشه | دلار فردایی چند؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) تأثیر حذف ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی بر قیمت کالا‌های اساسی | کارشناسان توضیح می‌دهند بررسی قیمت دینار عراق و ریال سعودی در بازار آزاد مشهد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ابلاغ تعرفه صفر برای واردات حبوبات و گندم از اتحادیه اوراسیا طلا امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ریزش هم‌زمان قیمت طلا، نقره، نفت و بیت‌کوین در بازار‌های جهانی + علت (۲۶ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه در مشهد اعلام شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) | افت قیمت ۶ میوه پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری ویژه آبان ۱۴۰۴ آغاز شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) افزایش ۲۵درصدی سفارش غذا در خانه! | مردم رستوران نمی‌روند صادرات خراسان رضوی در نیمه نخست امسال، ۳۵ درصد رشد یافت | صادرات در مسیر توسعه نحوه شناسایی معاملات رمزارز و اخذ مالیات از عایدی نقل و انتقال رمزدارایی‌ها طلا به دنبال رکوردزنی| نفت و بیت کوین در حال پس‌روی در بازارها پیش‌بینی بورس شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر حذف می‌شود؟ (۲۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ازدحام در واحد‌های صنفی خط قرمز نظارت‌هاست

  • کد خبر: ۶۵۲۴۴
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۸
ازدحام در واحد‌های صنفی خط قرمز نظارت‌هاست
مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد گفت: تجمع واحد‌های صنفی و رعایت‌نکردن شیوه‌نامه‌های بهداشتی در گروه یک، که اکنون فعال‌اند، خط قرمز نظارت‌هاست.
طنین همتی|شهرآرانیوز، امیر دلداری، مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد، گفت: بیشتر مشاغل در گروه یک قرار گرفتند و مشاغل گروه ۲، ۳ و ۴ حدود ۴۰ درصد مشاغل هستند. بر مشاغل گروه‌هایی که فعالیتشان ممنوع است، به‌صورت ویژه نظارت می‌شود.

وی ادامه داد: تا وقتی که مشهد از وضعیت قرمز خارج نشود، تشدید نظارت‌ها ادامه خواهد داشت. در هر صورت، مصوب ستاد ملی کرونا لازم‌الاجراست و واحد‌های صنفی که ممنوعیت فعالیت دارند، باید از قانون تبعیت کنند.
به‌گفته دلداری تا ۱۰ اردیبهشت تعطیلی گروه ۲ قطعی شده است و اگر وضعیت قرمز ادامه داشته باشد، این تعطیلی ادامه خواهد داشت که امیدوارم با نارنجی‌شدن وضعیت کرونایی مشهد، شاهد فعالیت دوباره گروه ۲ هم باشیم. باید دید در هفته آینده چه تصمیمی در ستاد ملی کرونا گرفته می‌شود.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد ادامه داد: بیشتر مجتمع‌های تجاری و پاساژ‌ها اکنون تعطیل‌اند و اجرای مصوبات در این گروه‌ها راحت‌تر است. بیشتر سختی نظارت‌ها در واحد‌هایی است که در خیابان‌های اصلی و فرعی قرار دارند. اما با کمک گروه‌هایمان، نظارت بر این واحد‌ها را جدی گرفتیم تا از تجمع و رفت‌وآمد‌ها جلوگیری شود.

وی افزود: گروه‌های بازرسی ما علاوه بر نظارت بر گروه‌های ۲ و ۳ و ۴ که امکان فعالیت ندارند، بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در گروه یک هم نظارت می‌کنند و حتی متخلفان پلمب و جریمه هم خواهند شد.

دلداری یادآور شد: از ابتدای امسال ۷۸۷ گروه مشترک داشتیم که ۶۵۹۹ بازرسی در این مدت انجام شده است. همچنین ۱۵۰۷ اخطار کتبی و حدود ۴۰۰ فرم جریمه صادر شده و ۴۵۷ واحد صنفی نیز پلمب شده است. در این تخلفات مشاغل گروه یک سهم کمتری داشتند؛ بیشتر این مشاغل جریمه شدند و اخطار کتبی گرفتند. بیشتر پلمب‌ها برای گروه ۲، ۳ و ۴ است و به‌ندرت گروه یک در آن دیده می‌شود.
وی افزود: امیدواریم با رعایت مردم و اصناف این هفته پایان محدودیت فعالیت مشاغل گروه ۲ باشد؛ مسلما این تعطیلی‌ها به این مشاغل آسیب می‌زند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->