توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) درباره سهم ما از پویش‌هایی که به غذای مراسم ترحیم نه‌ می‌گویند | نه به  ضیافت سوگ دستگیری شرور بدنام بولوار بهمن مشهد در نیمه شب گم‌شدن سارق در صحنه سرقت حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی علیه یک خودرو در لبنان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت هشدار درباره فروش دارو‌های کودکان در فروشگاه‌های سیسمونی روند افزایشی شیوع بیماری‌های تنفسی | اُمیکرون دوباره اوج گرفت (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک میلیون نفر در خراسان رضوی، مبتلا به فشارخون هستند | گزارش شهرآرانیوز از «قاتل خاموش» و راهکار‌های پیشگیری و درمان آن پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش دما در برخی استان‌ها از امروز آیا احکام حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صادر می‌شود؟ معمای گم‌شدن ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر، راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شیوه ثبت‌نام سالمندان جا مانده از واکسن

  • کد خبر: ۶۶۴۷۳
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۴
شیوه ثبت‌نام سالمندان جا مانده از واکسن
رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت توضیحاتی درباره چگونگی ثبت نام سالمندان جامانده از واکسن ارائه کرد
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی شریفی زارچی درباره آغاز به کار سامانه salamat.gov.ir، گفت: این سامانه کار خود را از حدود ۱۱:۳۰ امروز (شنبه ۱۸ اردیبهشت) آغاز کرده است و متولدین سال ۱۳۲۰ و قبل از آن (افراد بالای ۸۰ سال) که واکسن کرونا دریافت نکرده‌اند یا از طریق خانه‌های بهداشت تماسی با آن‌ها برای واکسیناسیون گرفته نشده است، می‌توانند در این سامانه ثبت نام کنند.

وی تاکید کرد: افراد زیر ۸۰ سال باید منتظر اعلام سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا باشند که چه زمانی برای ثبت نام آن‌ها در نظر گرفته می‌شود. متولدین پس از سال ۱۳۲۰ در حال حاضر نمی‌توانند در سامانه ثبت نام کنند. اقدام به بازگشایی ثبت نام برای گروه‌های سنی، بر اساس سند ملی واکسیناسیون صورت می‌گیرد.

شریفی ادامه داد: با توجه به اینکه ممکن است تعداد ثبت نام‌ها بالا باشد، ظرفیت بسیار بالایی در زیرساخت‌ها و سرور‌ها در نظر گرفتیم تا سامانه با مشکل مواجه نشود به شکلی که در پنج دقیقه اول راه اندازی سامانه بیش از ۱۰۰۰ نفر ثبت نام داشتیم.

وی افزود: تا چند روز بعد از ثبت اسم، از مرکز بهداشت منطقه زندگی با فرد تماس گرفته می‌شود یا برایشان پیامک ارسال می‌شود تا زمان و محل دقیق واکسیناسیون به آن‌ها اعلام شود.

رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در خاتمه اظهار کرد: تاکنون و در لحظات ابتدایی راه اندازی این سامانه، بیش از ۴۰۰۰ نفر در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کردند.

به گزارش ایسنا، علی‌رغم اعلام قبلی وزارت بهداشت مبنی بر آغاز به کار ثبت نام در سامانه از ساعت ۱۴ امروز، این سایت کار خود را از حدود ساعت ۱۱:۳۰ آغاز کرده است و هموطنان بالاتر از ۸۰ سال می‌توانند با مراجعه به سایت salamat.gov.ir برای تزریق واکسن کرونا اقدام به ثبت نام کنند.

منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->