طلا وارد کانال ۷ میلیون تومان شد | صعود دلار به کانال بالاتر هند هم مشتاق نفت ایران شد نرخ طلا حداقل تا ۱۰ روز آینده نوسان شدیدی نخواهد داشت | کاهش قیمت‌ها در محرم و صفر دور از انتظار است ریزش بورس شدیدتر شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۸ تیر ۱۴۰۴) اطلاعیه شرکت برق خراسان رضوی درخصوص گرم‌ترشدن هوا | درخواست همکاری از مردم برای کاهش مصرف برق زمان واریز کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد | افزایش مبلغ کالابرگ فروش فوری مدیران خودرو ویژه تیر ۱۴۰۴ آغاز شد + جدول و شرایط فروش افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد (۸ تیر ۱۴۰۴) بلیت قطار‌های اربعین از نیمه دوم تیرماه ۱۴۰۴ بدون افزایش قیمت به فروش می‌رسد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۸ تیر ۱۴۰۴) | صعود دلار به کانال ۸۵ هزار تومان مرز‌های هوایی ایران باز است | هیچ کشوری آسمان خود را به روی ایران نبسته است (۸ تیر ۱۴۰۴) اتحادیه طلا و جواهر: مردم معاملات سودجویی در روز‌های جنگ را اعلام کنند بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌ها در مشهد (۸ تیر ۱۴۰۴) نحوه پرداخت خسارت به خودرو‌های آسیب‌دیده از جنگ، از سوی شرکت‌های بیمه چگونه است؟ اجاره‌دادن خانه به اتباع غیرمجاز در مشهد ممنوع شد | ابطال پروانه‌کسب مشاوران املاک خاطی مشاوران املاک حق انعقاد قرارداد با اتباع غیرمجاز را ندارند قیمت جدید محصولات سایپا اعلام شد (۸ تیر ۱۴۰۴) + جدول تشکیل پرونده، ارزیابی و آواربرداری واحد‌های آسیب‌دیده از جنگ درحال انجام است ثبات در بازار طلا و  ارز | بورس در وضعیت قرمز ساعت کاری ساتنا به روال قبل بازگشت استاندار خراسان رضوی: صنعت خودرو و قطعه‌سازی باید موتور پیشران توسعه استان باشد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۸ تیر ۱۴۰۴) | پیاز کیلویی ۷ تا ۱۰ هزار تومان پیش‌بینی مهم از وضعیت بازار خودرو در ماه‌های آینده (۸ تیر ۱۴۰۴) کارت‌های بانکی منقضی‌شده در ماه‌های خرداد، تیر و مرداد ۱۴۰۴ تا ۶ ماه دیگر تمدید می‌شود زمان شارژ مرحله سوم کالابرگ ۱۴۰۴ دهک های ۴ تا ۷ مشخص شد + جزئیات ضرورت حل چالش‌های تولید برای رونق اقتصاد پساجنگ | همراهی بخش خصوصی و دولتی برای رونق اقتصاد کاهش ۱۷ درصدی ترانزیت محموله‌های معدنی در جاده‌های خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ زمان پیش‌فروش بلیت برای سفر اربعین ۱۴۰۴ مشخص شد نرخ ارز در جنگ ۱۲ روزه چگونه کنترل شد؟
سرخط خبرها

یارانه نقدی خرداد ماه ۱۴۰۰ چه زمانی واریز می‌شود؟

  • کد خبر: ۶۹۴۱۵
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۸
  • ۳
یارانه نقدی خرداد ماه ۱۴۰۰ چه زمانی واریز می‌شود؟
 پول بعدی که به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود یارانه نقدی ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی است که در آخر هفته آینده پرداخت می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در روز پنجشنبه هفته آینده یعنی ۲۰ خرداد بیست و چهارمین مرجله یارانه نقدی به حساب سرپرستان خانوار ۷۸ میلیون نفر واریز می‌شود.

مبلغ این یارانه از ابتدا ثبات بوده یعنی همان ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر نفر است.

از یارانه بیشتر خانوار‌ها در این ماه ۳۵ هزار تومان کسر می‌شود، چرا که در بهار پارسال ۲۱ میلیون خانوار مرحله اول وام یک میلیون تومانی کرونا را دریافت کردند.

اقساط این وام از تیر پارسال شروع شد و در خرداد ۱۲ ماهه می‌شود، یعنی از تیر پارسال تا کنون این ۲۱ میلیون خانوار ۴۲۶ هزار تومان قسط وام کرونا پرداخت کرده‌اند.

مرحله دوم این وام نیز در پاییز پارسال پرداخت شد. در آن زمان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حدود هفت میلیون خانوار را مشمول این وام دانست و به همین تعداد وام پرداخت کرد.

اقساط مرحله دوم وام کرونا از یارانه معیشتی افراد کسر می‌شود و تا کنون شش قسط آن پرداخت شده است، یعنی ۲۱۰ هزار تومان برای هر خانوار.

دو مرحله اول وام کرونا به پشتوانه یارانه نقدی و یارانه معیشتی بنزین پرداخت شد، آیا مرحله سوم این وام پرداخت می‌شود؟

کرونا فشار افتصادی روی خانوار‌ها را بیشتر کرد و دولت برای کمک به معیشت خانوار‌ها پرداخت وام کرونا را دستور کار قرار داد. دو مرحله آن را پارسال پرداخت کرد.

از آنجایی که واکسیناسیون کرونا شروع شده و حدود چهار میلیون نفر دوز اول واکسن کرونا را زده‌اند و در بودجه نیز مشخصا به پرداخت یارانه و وام اشاره نشده است پرداخت مرحله سوم احتمالا ضعیف به نظر می‌رسد؛ اگر چه که این اگر دولت بخواهد می‌تواند این وام را بپردازد.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۰
0
0
سلام دوستان لطفا اگ کار خوبی باشه تو متزل
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۱
0
0
چرا به بنده که ۳۶ ساله هستم و مجرد و بیکار و جیره بگیر پدر یارانه معیشتی و کرونا نمیدن
سمیرا
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۰۰:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۳
0
0
چرا یارانه کم میدین تا کی توروخدا کمک ما مردم کنین
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->