آغاز فروش محصولات ایران‌خودرو از امروز (جمعه، ۲۹ فروردین ۱۴۰۴) تخصیص ۵ همت برای تکمیل مطالعات پروژه‌های زیرساختی استان | پیش‌بینی جهش در سهم اعتبار خراسان رضوی از بودجه ۱۴۰۵ مشهد، کانون نام‌های تجاری کشور | «ویژند»، راه میان‌بر برای تقویت تولید و صادرات خراسان رضوی جزئیات پرونده‌های قاچاق کالا در خراسان رضوی | ثبت ۸۹۶ پرونده قاچاق کالا در سال ۱۴۰۳ روند دلار زدایی از اقتصاد کشور با مبادلات ارزی دوجانبه با کشور‌های همسایه قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نمایشگاه‌داران خودرو قیمت خودرو‌های داخلی را اعلام کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) تداوم تزریق ۲۹۰ همتی بانک مرکزی در بازار باز بررسی دردسر جدید مستأجران با نزدیک‌شدن به فصل جابه‌جایی افت قیمت طلا در مشهد | سکه ۲ میلیون تومان ریزش کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شعار سال، سواد رسانه‌ای و راهکار‌های استراتژیک قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | افت قیمت دلار در آستانه دومین جلسه مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | سقوط دلار جهانی و پرواز طلا به مرز ۳۳۰۰ دلار منتظر عرضه انبوه نوبرانه‌ها از ۲۰ روز دیگر در مشهد باشید | کاهش قیمت ملون از هفته آینده اولویت‌های شعار سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی جنجال خانه‌های خالی در ایران | قانونی که اجرا نشد دستورالعمل وام ودیعه مسکن مستأجران ابلاغ شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | ثبت‌نام فقط در سامانه «تم» حجم دلار خانگی چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نرخ اقلام میوه و صیفی‌جات در میادین تره‌بار مشهد چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + جدول تمرکز قدرت در پایتخت شکسته می‌شود | تفویض اختیارات محلی به استانداری خراسان رضوی، روی میز رئیس‌جمهور تا اطلاع ثانوی، کل تجارت ایران و افغانستان به واحد «ریال» خواهد بود عوارض ویژه صادرات زعفران «صفر» شد | ایجاد نمایندگی جدید صندوق ضمانت توسعه صادرات در خراسان رضوی پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش گمرکات خراسان رضوی به ۷ پایانه | تعرفه صفر برای ۸۰ درصد از اقلام تجارتی استان با اوراسیا آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه خراسان رضوی برگزار شد | ۳۰ کشور جهان، مشتری اقلام صادراتی خراسان رضوی + فیلم تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+جزئیات پزشکیان: باید تفکر سیستمی و توانمندی کار تیمی را به دانش‌آموزان آموزش دهیم علت عدم شماره‌گذاری محصولات ایران خودرو در سال ۱۴۰۴ چیست؟
سرخط خبرها

جاماندگان یارانه نقدی کی باید ثبت نام کنند؟

  • کد خبر: ۷۱۴۴۹
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۶
  • ۱
جاماندگان یارانه نقدی کی باید ثبت نام کنند؟
به دنبال تصمیم دولت برای ثبت نام از جاماندگان یارانه فعلا با ابلاغ آیین‌نامه مربوطه باید وزارت رفاه مقدمات ثبت نام را فراهم و در نهایت لیستی را به سازمان هدفمندی یارانه‌ها ارائه و پرداخت انجام شود. در این شرایط نیازی به مراجعه داوطلبان برای ثبت نام وجود نداشته و باید منتظر اعلام وزارت رفاه جهت ثبت نام الکترونیکی باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرانجام بعد از چند بار تکلیفی که در قانون بودجه برعهده دولت جهت ثبت نام از جاماندگان یارانه نقدی گذاشته شده بود، هیات وزیران در اوایل خرداد ماه سال جاری نسبت به تصویب آیین‌نامه مربوط به ثبت نام جاماندگان از یارانه نقدی و معیشتی براساس تبصره ۱۴ قانون بودجه اقدام کرد.

طبق این مصوبه ثبت نام کلیه افراد متقاضی دریافت یارانه نقدی، یارانه حمایت معیشتی خانوار و سایر یارانه‌ها از جمله افراد جدید، افرادی که تاکنون ثبت نام نکرده اند و افرادی که منصرف شده اند و همچنین پرداخت یارانه نقدی به افراد واجد شرایط، براساس دستورالعمل مشترک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان هدفمندی یارانه‌ها تعیین و در حد وصولی دریافتی‌ها (منابع) جدول تبصره (۱۴) انجام خواهد شد.

همچنین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف شد که امکانات مورد استفاده متقاضیان دریافت یارانه نظیر سامانه ثبت اعتراضات، پاسخگویی، آزمون وسع و پیامکی را ضمن انجام آموزش‌های لازم در اختیار سازمان هدفمندی یارانه‌ها قرار دهد.

اما طی این مدت برخی داوطلبان برای ثبت نام یارانه به صورت حضوری به سازمان هدفمندی یارانه‌ها مراجعه کرده و یا این‌که ابهاماتی در رابطه با نحوه‌ی ثبت نام داشته‌اند، اما لازم به یادآوری است که تا زمانی که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شرایط وبت نام را فراهم نکرده و در این رابطه اطلاع رسانی نکند هیچ ضرورتی برای مراجعه وجود ندارد.

این در شرایطی است که طبق اعلام اخیر حاجتی -رئیس سازمان هدفمندی یارانه‌ها - پیش از این طی جلسات متعددی که بین سازمان هدفمندی یارانه‌ها و وزارت رفاه برگزار شده توافقاتی در رابطه با تبادل بانک‌های اطلاعاتی صورت گرفته و وزارت رفاه مسئولیت آماده سازی بستر ثبت نام از جاماندگان را برعهده دارد و هر زمان که ثبت نام نهایی صورت گرفته و لیست متقاضیان به سازمان هدفمندی یارانه‌ها ارسال شود، آنگاه این سازمان پرداخت را در یارانه آن ماه اعمال خواهد کرد.

رئیس سازمان هدفمندی یارانه‌ها گفته بود که منابع لازم جهت ورود افراد جدید با استفاده از ظرفیت جابه‌جایی ۱۰ درصد منابع که در قانون وجود دارد، فراهم شده و این سازمان آمادگی پرداخت جدید را خواهد داشت.

براین اساس با فراهم شدن بستر‌های لازم از سوی وزارت رفاه ثبت نام باز هم حضوری نبوده و از طریق آدرس الکترونیکی انجام می‌شود که آن را این وزارتخانه اطلاع رسانی خواهد کرد؛ بنابراین هیچ یک از متقاضیان نباید هیچ‌گونه مراجعه حضوری به وزارت رفاه یا سازمان هدفمندی یارانه‌ها داشته باشند.

در حالی قرار است تعدادی جدید به لیست یارانه بگیران اضافه شود که در حال حاضر بیش از ۷۷ میلیون نفر در قالب ۲۴ میلیون خانوار یارانه نقدی ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی دریافت می‌کنند که شروع پرداخت آن از سال ۱۳۸۹ بوده و تاکنون مبلغ تغییری نکرده است. این در حالی است که بار‌ها در قانون بودجه دولت مکلف به حذف سه دهک بالای درآمدی بوده، ولی موفقیت چندانی در آن نداشت و در سال جاری نیز این تکلیف در قانون بودجه حذف شده است.

از سویی طبق گزارش سازمان هدفمندی یارانه‌ها در حال حاضر ۱۹.۷ میلیون خانوار شامل حدود ۶۰ میلیون نفر در هر ماه یارانه معیشتی دریافت می‌کنند که از آبان ماه سال ۱۳۹۸ با افزایش قیمت بنزین در دستور کار پرداخت قرار گرفته است.

منبع: اقتصادنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
محمود نوین
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۱
0
0
سلام و ارز ادب من یارانه می‌گرفتم ولی من از خانم ام جدا شدم والان خانم ام و بچه ام می‌گیرند ولی من در سال 93
ثبت نام جا ماندم چه کنم مرسی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->