شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

شیوه نشستن عیسی کلانتری چگونه مردم را ناامید کرد؟

  • کد خبر: ۷۱۹۶۶
  • ۰۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۵
  • ۲
شیوه نشستن عیسی کلانتری چگونه مردم را ناامید کرد؟
طرز نشستن کلانتری درحالی‌که برای همدردی به محل اقامت خبرنگاران رفته بود، سوژه بسیاری شد و خشم جامعه را در پی داشت. نوع نشستن او دور از ادب بود و اظهارات استاندار آذربایجان غربی که این حادثه را طبیعی خوانده بود، تیر خلاصی بود که به سمت افکار عمومی شلیک شد.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ در هفته‌ای که گذشت خبر درگذشت ۲ خبرنگار جوان در حادثه واژگونی اتوبوس و کشته شدن ۵ سرباز معلم در تصادف اتوبوس با تریلی، احساسات بسیاری را جریحه‌دار کرد. این ۲ حادثه تلخ و دردناک بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و مجامع داخلی و بین‌المللی داشت و البته حاشیه‌هایی که موجب ناراحتی و اعتراض عموم مردم شد. شامگاه روزی که اتوبوس حامل خبرنگاران در ارومیه دچار حادثه شد، عیسی کلانتری؛ رئیس سازمان حفاظت از محیط‌زیست خودش را به این شهر رساند.

 

کلانتری به جمع خبرنگاران حادثه دیده‌ای رفت که همین چند ساعت پیش، ۲ تن از همکارانشان را به‌طرز تأسف‌باری از دست داده بودند. چند ساعت بعد ویدیویی منتشر شد که در آن زینب رحیمی اشک می‌ریخت و با صدایی لرزان از حادثه می‌گفت و کلانتری رو‌ی صندلی، درست روبه‌روی او نشسته بود و می‌شنید. طرز نشستن کلانتری درحالی‌که برای همدردی به محل اقامت خبرنگاران رفته بود، سوژه بسیاری شد و خشم جامعه را در پی داشت. نوع نشستن او دور از ادب بود و اظهارات استاندار آذربایجان غربی که این حادثه را طبیعی خوانده بود، تیر خلاصی بود که به سمت افکار عمومی شلیک شد. پس از آن، اگرچه خبری مبنی بر آسیب‌دیدگی کمر عیسی کلانتری منتشر شد و علت نوع نشستن او در برابر خبرنگار را مشکلات پزشکی خواند، باز با این حال انتقاد‌ها به قوت خود باقی ماند.

 

ریشه بی‌اعتمادی مردم به آسیب‌دیدگی عیسی کلانتری را می‌شود در گرو بدگمانی عمومی دانست. جایی که اعتماد عمومی در گذر سال‌ها دچار خدشه شده است و هیچ یک از مسئولان برای بهبود رابطه با مردم، قدم از قدم برنمی‌دارند. بی‌احترامی‌های رجل سیاسی به مردم که نمونه‌اش را همین چند روز پیش و در توییت کیانوش جهان‌پور، سخنگوی وزارت بهداشت، دیدیم، تنها گوشه‌ای از عوامل بی‌اعتمادی مردم نسبت به مسئولان است. از نبود شایسته‌سالاری، وعده‌های پوچ، فساد، کارکرد دفاع ناپذیر، تبعیض، فقدان حس تعهد، رفتار نامناسب و... می‌توان به عنوان دیگر عواملی نام برد که در گذر زمان اعتماد عمومی را خدشه‌دار می‌کنند و بنای اعتماد عمومی را از بین می‌برند و قضاوت‌های مردم در آینده را شکل می‌دهند.

 

کلانتری پیش‌تر هم در واکنش به آتش‌سوزی گسترده جنگل‌های زاگرس و کشته شدن تعدادی از داوطلبان و دوست‌داران محیط‌زیست، این حوادث را طبیعی خوانده بود. علت نوع نشستن کلانتری روبه‌روی خبرنگاران، هرچه که بود؛ پیام‌های ناامیدکننده‌ای برای مردم داشت و ضربه‌ای دیگر بر تن رنجور اخلاق جمعی بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
حامد
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۶
1
0
بنده خدا پاهاش عرق سوز شده .چون شنیدم روزی ۱۸کیلومتر پیاده روی میکنه و مراقب محیط زیسته.
مش غضنفر
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۹
0
0
درود . شما گردانندگان این سایت هم خیلی با حال هستید . حتی "دیدگاهی که حاوی توهین و افترا نباشه " چون به مذاق خودتون هم خوش نمیاد انتشار نمیدین . ما فهمیدیم که چقدر در کارتون شفافیت و صداقت دارید . اصلا شما 3 ما صفر . خوبه؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->