مراکز مشاوره ازدواج و خانواده ساماندهی می‌شوند آیا مدارس مشهد فردا (چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ بارش برف و کولاک در جاده‌های خراسان رضوی(۱۱ دی ۱۴۰۳) کاهش چشمگیر سرقت‌ها در یک دهه گذشته درباره آنفلوانزای خوکی چه می‌دانیم؟ زلزله ۴.۵ ریشتری سیرچ کرمان خسارت نداشت (۱۱ دی ۱۴۰۳) تشکیل کمیته ویژه برای راستی‌آزمایی آمارهای اعلامی دستگاه‌های مسئول در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی قاتل خاموش در شهر قدس تهران خانواده ۳ نفره را به کام مرگ کشاند تعطیلی تفرجگاه‌ها و مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست در خراسان رضوی (۱۱ دی ۱۴۰۳) برای مقابله با سقط جنین غیرقانونی چه باید کرد؟ جلوی خرید و فروش غیرقانونی دارو‌های ترک اعتیاد در بازار آزاد باید گرفته شود شناسایی مرد هزارچهره در ساری | شاکیان به دادگستری مازندران مراجعه کنند + عکس سارقان دروغگو بازداشت شدند شیوع آنفلوانزای خوکی و افزایش مراجعه مردم به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در مشهد | مردم از ماسک استفاده کنند + فیلم تقدیر از داوطلبان اجتماعی برتر خراسان رضوی آخرین وضعیت بیماری‌های تنفسی در ایران و جهان (۱۱ دی ۱۴۰۳) بیماری ناشناخته اوتیسم نیازمند آگاه‌سازی جامعه است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۱ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند کاهش دما تا پایان هفته  سن ابتلا به بیماری‌های قلبی ۱۰ سال کاهش یافته است رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد: باید برای رفع کمبود‌های مالی در حوزه سلامت حوصله کرد متهم در بازسازی صحنه جرم: پشیمانم؛ اما نه برای قتل! مردان و زنان در کدام دهه عمر بیشتر ازدواج می‌کنند؟ تفاوت «نان کامل» با «نان سفید» چیست؟ کدام بهتر است؟ بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش جان ۵ بیمار شد (۱۱ دی ۱۴۰۳) رژیم‌های مد روز تأثیری بر کاهش وزن ندارند میل و هوس غذایی که ارتباط با بیماری آلزایمر دارد رانندگان تاکسی‌ کمتر آلزایمر می‌گیرند مراقب این ویروس گوارشی خطرناک باشید افزایش دو و نیم برابری اضافه کاری پرستاران تصویب شد مسمومیت اعضای یک خانواده ۶ نفره در نیشابور با گاز منوکسیدکربن بهبود معیشت و مقابله با فقر در دستور کار شورای عالی رفاه بررسی عفونت‌های بیمارستانی و مرگ پنهان بیماران!
سرخط خبرها

درست کردن کمپوت‌های خانگی به روش کنسروی

  • کد خبر: ۷۲۸۴۴
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۴
درست کردن کمپوت‌های خانگی به روش کنسروی
کمپوت کردن یکی از روش‌های قدیمی برای نگهداری چنین میوه‌هایی است که بسیار هم طرف دار دارد، اما خیلی‌ها به دلیل اینکه کمپوت‌های خانگی عمر زیادی نمی‌کنند و خراب می‌شوند، ترجیح می‌دهند از کمپوت‌های بازاری و آماده استفاده کنند.
امیر مقدم  | شهرآرانیوز؛ یکی از خوبی‌ها و امتیازت ویژه فصل تابستان تنوع میوه‌ها در آن است، میوه‌هایی که از برخی از آن‌ها تا سال دیگر خبری نیست، مانند گیلاس، آلبالو و زردآلو یا اگر هم باشد، مانند هلو و شلیل، بسیار گران اند. برای همین، خیلی‌ها از روش‌هایی مانند فریزکردن برای نگهداری این نوع میوه‌ها استفاده می‌کنند. با این روش، خاصیت میوه و طعم اصلی آن را تا حد زیادی ازبین می‌برند.

کمپوت کردن یکی از روش‌های قدیمی برای نگهداری چنین میوه‌هایی است که بسیار هم طرف دار دارد، اما خیلی‌ها به دلیل اینکه کمپوت‌های خانگی عمر زیادی نمی‌کنند و خراب می‌شوند، ترجیح می‌دهند از کمپوت‌های بازاری و آماده استفاده کنند. روشی که هیچ توصیه نمی‌کنیم، چون نه سلامت این محصولات تضمین شده و نه قیمت آن‌ها به صرفه است.
 
این در حالی است که در نوع خانگی آن، همه چیز از جمله میزان شکر استفاده شده و نوع آن دست خود شماست. نظیر اینکه به جای شکر سفید از شکر سالم قهوه‌ای استفاده کنید. از این رو، امروز تصمیم داریم روشی سنتی و به صرفه برای درست کردن کمپوت به شما معرفی کنیم که بتوان از این طریق تا چند سال کمپوت‌ها را صحیح و سالم نگه داشت.


روش کنسرو کردن انواع میوه

برای تهیه انواع کمپوت به قدری میوه، شکر (ترجیحا شکر قهوه ای)، مقداری آب و ظرف‌های شیشه‌ای درفلزی نیاز دارید. میوه برای کمپوت باید سفت و سالم باشد. برای اینکه در خریدتان اقتصادی‌تر عمل کنید، حتما میوه را از میدان میوه و تره بار تهیه کنید. با این کار،  تا ۲۵ درصد در خریدتان صرفه جویی اقتصادی خواهید کرد. چون خرید از میدان میوه و تره بار کلی است، می‌توانید با بخش‌های معیوب میوه ها، مربا یا لواشک تهیه کنید.
 
میوه‌ها را پس از شستن، آماده کنید. برای نمونه، میوه‌هایی مانند هلو، سیب و گلابی را باید پوست بگیرید و قطعه قطعه کنید، ولی میوه‌هایی مانند گیلاس و آلبالو را به همان شکل اصلی خود نگه دارید. حالا میوه‌ها را همراه با شکر موردنیاز و آب درون ظرف شیشه‌ای بریزید و در آن را محکم ببندید. آب باید ظرف را کامل پرکند و فضایی برای هوا وجود نداشته باشد. شیشه‌ها را درون قابلمه‌ای بچینید و قابلمه را تاحدی که شیشه‌ها زیر آب برود، پر آب کنید و روی حرارت بگذارید. ۱۵-۲۰ دقیقه بگذارید آب به همان حالت بجوشد. بعد شعله را خاموش کنید. شیشه‌ها که قدری سردتر شد، دوباره در آن‌ها را محکم کنید. با این روش کمپوت‌های شما کنسروی می‌شوند و قابلیت نگهداری برای چند سال را خواهند یافت.


چرا خانگی به صرفه‌تر است؟

برای اینکه متوجه به صرفه بودن تولیدات خانگی خود در مقایسه با نوع بازاری اش شوید، بد نیست این قیمت‌ها را باهم مقایسه کنید.
 
درست کردن کمپوت‌های خانگی به روش کنسروی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->