واریز یک میلیون تومان به حساب برخی بازنشستگان (۶ آذر ۱۴۰۳) + جزئیات حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟ جزئیات تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد | افزایش سقف تعهدات بستری فوق‌تخصصی به ۸۵ میلیون تومان پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای درمان کبد چرب چیست؟ ۲ دارویی که باعث التهاب روده می‌شوند، کدام‌اند؟ آخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند مخوف آدم‌ربایان بی‌رحم در پایتخت اختلاف خانوادگی برچسبی خطرناک برای خشونت خانگی ماجرای انفجار معدن گنجه رودبار چه بود؟ مرگ سه کارگر جوان حین لایروبی در خیابان پنجتن مشهد + تصاویر(دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳) آیا مدارس مشهد فردا (سه شنبه ۶آذر ۱۴۰۳)تعطیل است؟ مهمترین ویژگی‌های نسل آلفا(متولدین سال ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۴) را بشناسید خارج کردن توده ۱۵ کیلویی از شکم دختر ۱۳ ساله اهوازی تشخیص ۲۸ نوع سرطان با رادیوداروی جدید در مشهد اعلام وضعیت هشدار آلودگی هوا برای دانش‌آموزان حساس و افراد دارای بیماری زمینه‌ای در مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) کشف ۳۶ قطعه سکه بهار آزادی در هنگ مرزی تایباد (۵ آذر ۱۴۰۳) رشد جمعیت ایران سال ۱۴۲۰ صفر می‌شود زن ضایعات‌فروش؛ عضو اصلی باند سرقت نیم میلیاردی در مشهد + عکس کمبود نیروی متخصص در زمینه بیهوشی و اطفال بیش از ۵۲۳ هزار خانوار تحت پوشش برنامه‌های داوطلبان سلامت قرار دارند روند افزایشی آمار مشمولین بیمه بیکاری در خراسان رضوی رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به ایدز توقیف دو خودرو شوتی و کشف بیش از ۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در زنجان
سرخط خبرها

درست کردن کمپوت‌های خانگی به روش کنسروی

  • کد خبر: ۷۲۸۴۴
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۴
درست کردن کمپوت‌های خانگی به روش کنسروی
کمپوت کردن یکی از روش‌های قدیمی برای نگهداری چنین میوه‌هایی است که بسیار هم طرف دار دارد، اما خیلی‌ها به دلیل اینکه کمپوت‌های خانگی عمر زیادی نمی‌کنند و خراب می‌شوند، ترجیح می‌دهند از کمپوت‌های بازاری و آماده استفاده کنند.
امیر مقدم  | شهرآرانیوز؛ یکی از خوبی‌ها و امتیازت ویژه فصل تابستان تنوع میوه‌ها در آن است، میوه‌هایی که از برخی از آن‌ها تا سال دیگر خبری نیست، مانند گیلاس، آلبالو و زردآلو یا اگر هم باشد، مانند هلو و شلیل، بسیار گران اند. برای همین، خیلی‌ها از روش‌هایی مانند فریزکردن برای نگهداری این نوع میوه‌ها استفاده می‌کنند. با این روش، خاصیت میوه و طعم اصلی آن را تا حد زیادی ازبین می‌برند.

کمپوت کردن یکی از روش‌های قدیمی برای نگهداری چنین میوه‌هایی است که بسیار هم طرف دار دارد، اما خیلی‌ها به دلیل اینکه کمپوت‌های خانگی عمر زیادی نمی‌کنند و خراب می‌شوند، ترجیح می‌دهند از کمپوت‌های بازاری و آماده استفاده کنند. روشی که هیچ توصیه نمی‌کنیم، چون نه سلامت این محصولات تضمین شده و نه قیمت آن‌ها به صرفه است.
 
این در حالی است که در نوع خانگی آن، همه چیز از جمله میزان شکر استفاده شده و نوع آن دست خود شماست. نظیر اینکه به جای شکر سفید از شکر سالم قهوه‌ای استفاده کنید. از این رو، امروز تصمیم داریم روشی سنتی و به صرفه برای درست کردن کمپوت به شما معرفی کنیم که بتوان از این طریق تا چند سال کمپوت‌ها را صحیح و سالم نگه داشت.


روش کنسرو کردن انواع میوه

برای تهیه انواع کمپوت به قدری میوه، شکر (ترجیحا شکر قهوه ای)، مقداری آب و ظرف‌های شیشه‌ای درفلزی نیاز دارید. میوه برای کمپوت باید سفت و سالم باشد. برای اینکه در خریدتان اقتصادی‌تر عمل کنید، حتما میوه را از میدان میوه و تره بار تهیه کنید. با این کار،  تا ۲۵ درصد در خریدتان صرفه جویی اقتصادی خواهید کرد. چون خرید از میدان میوه و تره بار کلی است، می‌توانید با بخش‌های معیوب میوه ها، مربا یا لواشک تهیه کنید.
 
میوه‌ها را پس از شستن، آماده کنید. برای نمونه، میوه‌هایی مانند هلو، سیب و گلابی را باید پوست بگیرید و قطعه قطعه کنید، ولی میوه‌هایی مانند گیلاس و آلبالو را به همان شکل اصلی خود نگه دارید. حالا میوه‌ها را همراه با شکر موردنیاز و آب درون ظرف شیشه‌ای بریزید و در آن را محکم ببندید. آب باید ظرف را کامل پرکند و فضایی برای هوا وجود نداشته باشد. شیشه‌ها را درون قابلمه‌ای بچینید و قابلمه را تاحدی که شیشه‌ها زیر آب برود، پر آب کنید و روی حرارت بگذارید. ۱۵-۲۰ دقیقه بگذارید آب به همان حالت بجوشد. بعد شعله را خاموش کنید. شیشه‌ها که قدری سردتر شد، دوباره در آن‌ها را محکم کنید. با این روش کمپوت‌های شما کنسروی می‌شوند و قابلیت نگهداری برای چند سال را خواهند یافت.


چرا خانگی به صرفه‌تر است؟

برای اینکه متوجه به صرفه بودن تولیدات خانگی خود در مقایسه با نوع بازاری اش شوید، بد نیست این قیمت‌ها را باهم مقایسه کنید.
 
درست کردن کمپوت‌های خانگی به روش کنسروی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->