قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است
سرخط خبرها

اعدام مرد ۷۰ ساله مشهدی به‌جرم قتل همسر صیغه‌ای اش

  • کد خبر: ۷۳۳۰۸
  • ۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۰
اعدام مرد ۷۰ ساله مشهدی به‌جرم قتل همسر صیغه‌ای اش
مرد ۷۰ ساله‌ای که همسر صیغه‌ای ۳۸ ساله اش را در بولوار هاشمیه مشهد به قتل رسانده بود، سپیده دم چهارشنبه گذشته در زندان مرکزی مشهد به مجازات رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، دقایق اولیه بامداد ششم خرداد سال ۹۱ بود که مردی حدود ۶۱ ساله در حالی وارد خیابان هاشمیه ۴۷ شد که زن جوانی جلوتر از او در حرکت بود. ناگهان مرد مذکور از پشت سر به طرف زن ۳۸ ساله حمله کرد و ضربات متعدد چاقو را بر پیکر وی فرود آورد. با فریاد‌های دلخراش این زن اهالی محل متوجه ماجرا شدند و یکی از شهروندان با پلیس ۱۱۰ تماس گرفت.

دقایقی بعد پیکر غرق در خون این زن درحالی توسط نیرو‌های اورژانس به بیمارستان فارابی مشهد انتقال یافت که او بر اثر شدت خون‌ریزی بیهوش شده بود و آثار ضربات عمیق چاقو بر پشت سر وی دیده می‌شد، اما تلاش کادر درمان برای نجات این زن جوان به نتیجه نرسید و او بر اثر شدت عوارض ناشی از اصابت چاقو جان سپرد.

با اعلام مرگ این زن، از سوی نیرو‌های کلانتری شهرک ناجا به قاضی ویژه قتل عمد، بلافاصله قاضی اسماعیل شاکر (بازپرس با تجربه ویژه قتل عمد در زمان وقوع حادثه) در ساعت یک بامداد عازم مرکز درمانی شد و به تحقیق در این باره پرداخت. بررسی‌های مقدماتی مقام قضایی نشان می‌داد که مهاجم ناشناس ابتدا از پشت سر ۴ ضربه وحشتناک با تیغه چاقو بر پیکر زن جوان وارد کرده و سپس ضربات دیگر را به نقاط مختلف بدن وی زده است.

تحقیقات قاضی ویژه قتل عمد که تا سپیده دم به طول انجامید نشان داد که مرد مهاجم مردی حدود ۶۰ ساله است و با خودروی پژو ۴۰۵ نقره‌ای رنگ به محل جنایت آمده بود.

با کشف این خودرو با شیشه شکسته مقابل یک منزل مسکونی در مشهد مشخص شد که برادر مالک خودرو متهم اصلی این جنایت هولناک است بنابراین برخی از نزدیکان وی با صدور دستوری قاطع از سوی قاضی شاکر به اتهام فراری دادن متهم به قتل، بازداشت شدند و بدین ترتیب پیگیری این پرونده جنایی به گروه زبده‌ای از کارآگاهان اداره جنایی آگاهی سپرده شد تا این که چندین ماه بعد از این ماجرا، در نهایت متهم اصلی پرونده که سرهنگ بازنشسته راهنمایی و رانندگی بود در یک عملیات ضربتی دستگیر و به پنجه عدالت سپرده شد.

با تکمیل تحقیقات و بازسازی صحنه قتل در دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، کیفرخواست این پرونده جنایی صادر شد و در شعبه سوم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی مورد رسیدگی دقیق قرار گرفت. با تشکیل جلسات دادگاه اولیای دم «الف-الف» تقاضای قصاص کردند و مرد ۶۱ ساله نیز اتهام قتل را پذیرفت.

این گونه بود که قضات دادگاه رای به قصاص نفس دادند، اما رای صادر شده از سوی شعبه سوم دادگاه کیفری یک مورد اعتراض متهم قرار گرفت و این پرونده برای رسیدگی دقیق‌تر به شعبه ۳۷ دیوان عالی کشور ارسال شد. با وجود این قضات باتجربه دیوان عالی نیز پس از مطالعه دقیق پرونده، حکم صادر شده را مطابق با موازین شرعی و قانونی تشخیص دادند و مهر تایید بر آن زدند.

با قطعی شدن حکم صادر شده، پرونده مذکور به دادسرای عمومی و انقلاب مشهد ارجاع شد تا حکم قصاص نفس با انجام تشریفات قانونی و بررسی همه جوانب پرونده به مرحله اجرا درآید.

در حالی که اولیای دم حاضر نشدند از خونخواهی زن جوان بگذرند بالاخره مقدمات اجرای حکم فراهم شد و این مرد که دیگر ۷۰ سال داشت سپیده دم چهارشنبه گذشته با حضور قضات اجرای احکام، در زندان مرکزی مشهد به چوبه دار سپرده شد و به مجازات رسید.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->