عوارض خطرناک زیاده‌روی در مصرف انجیر راه‌آهن ایران ثبت جهانی یونسکو شد واکسن گریزی ۲۵ درصد از سالمندان مشهدی | سهمیه افرادی که واکسن نمی‌زنند چه می‌شود؟ ایمنی واکسن سینوفارم بیشتر است یا واکسن برکت؟ آمار کرونا در ایران ۳ مرداد | فوت ۲۶۰ بیمار کرونایی دیگر در ۲۴ ساعت گذشته کاهش بودجه رتبه‌بندی معلمان و انتقاد فرهنگیان از دولت (۳ مرداد ۱۴۰۰) آخرین آمار کرونا تا یکشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۰ آیا واکسن سینوفارم در افراد مسن اثربخشی کمتری دارد؟ ثبت‌نام واکسن کرونا برای افراد بالای ۵۸سال آغاز شد + جزئیات «سد گتوند» کجاست؟ | نقش سد گتوند در بحران آب خوزستان + فیلم مراقبت‌های بعد از تزریق واکسن کرونا چیست؟ آخرین وضعیت ترافیکی جاده های منتهی به تهران + جزئیات توضیحات استاندار تهران درباره تمدید تعطیلات کرونایی (۳ مرداد ۱۴۰۰) ثبت نام کتاب‌‎های درسی پایه هفتم در سال ۱۴۰۰ + نحوه ثبت‌نام و جزئیات آیا برای زدن واکسن کرونا باید ناشتا باشیم؟ | نکات مهم تغذیه‌ای قبل از انجام واکسیناسیون بیماران دیابتی واکسن کرونا دریافت می‌کنند + جزئیات
خبر فوری

پوست انبه خواص بی‌نظیری دارد + نحوه مصرف

  • کد خبر: ۷۳۷۴۱
  • ۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۷
پوست انبه خواص بی‌نظیری دارد + نحوه مصرف
بسیاری از مردم انبه را دوست دارند و منتظر فصل آن هستند، اما از فواید پوست آن اطلاع ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز، پوست انبه علاوه بر دارا بودن طیف وسیعی از ترکیبات، مواد مغذی و ویتامین‌ها که در درمان بسیاری از بیماری‌ها و مشکلات سلامتی نقش دارند از تشکیل سلول‌های چربی در بدن جلوگیری می‌کند که یک روش ایمن و مؤثر برای کاهش یا حفظ وزن است.

میوه انبه همراه با پوست حاوی یک گروه قوی از ویتامین‌های C، A، E، K، B۶ و همچنین مواد معدنی مانند مس و گروهی از فیبر‌های مهم بدن است.

انبه همچنین حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان مانند مانگیفرین، نوروترول، رسوراترول و کوئرستین است که برخی از آن‌ها از فرد در برابر انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند؛ به گونه‌ای که علاوه بر نقش برخی از آن‌ها در مقابله با پیری، درد مفاصل و استخوان و تقویت ایمنی بدن در برابر عفونت، با رادیکال‌های آزاد که مسبب سرطان هستند، مقابله می‌کند.

 

پوست انبه خواص بی‌نظیری دارد + نحوه مصرف

 

پوست انبه را چگونه مصرف کنیم؟

اگر می خواهید پوست این میوه را امتحان کنید، چند روش برای خوردن آن وجود دارد. ساده ترین روش این است که مانند مصرف سیب، گلابی یا هلو، انبه را بدون جدا کردن پوست آن مصرف کنید. برای از بین بردن طعم تلخ آن می توانید پوست این میوه را در داخل اسموتی مورد علاقه خود بریزید. مخلوط کردن آن با سایر مواد خوشمزه، یک روش عالی برای خوش طعم تر شدن آن است. در هر صورت، برای از بین بردن باقیمانده سموم دفع آفات لازم است آن را با یک تمیز کننده میوه و سبزیجات بشویید.

منبع: YJC/الودکتر


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}