نتایج قرعه‌کشی طرح مادران ایران خودرو اعلام شد + لینک (۱۸ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس ۱۹ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ مطالبات گندم‌کاران تسویه شد اعلام زمان دقیق واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه ۱۴۰۴ جزئیات جدید از عدم بازگشت ۹۵ میلیارد دلار ارز صادراتی یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است
سرخط خبرها

«سهام عدالت» قابل انتقال نیست مگر به یک شرط!

  • کد خبر: ۷۴۳۲۴
  • ۲۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۳
«سهام عدالت» قابل انتقال نیست مگر به یک شرط!
حسنلو گفت: به لحاظ قانونی در بازار سرمایه موضوعی به عنوان انتقال سهام عدالت وجود ندارد، مگر آنکه سهامدار فوت کرده و سهام به وراث انتقال یافته باشد و یا اینکه خرید و فروشی انجام شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود حسنلو، مدیر فنی سهام عدالت با بیان اینکه در بخش فروش سهام عدالت شاهد فروش اکثر سهم‌ها هستیم، عنوان کرد: در سازمان بورس و اوراق بهادار سفارش‌گیری از سوی سپرده‌گذاری در حال انجام است، به این شکل که هر کسی سفارش فروش داشته باشد سفارش مربوطه ثبت و برای کارگزاران ارسال می‌شود تا آن سهم فروخته شود.

وی در ادامه در خصوص سهام عدالت و اینکه برخی افراد پرسیده بودند سهام عدالت در برخی پرتفوی‌ها موجود و در برخی وجود ندارد، اظهار داشت: افراد پرتفوی‌های به روز شده خود را می‌توانند با مراجعه به سایت سهام عدالت مشاهده کنند. افرادی هم که در سامانه سجام ثبت نام کرده اند می‌توانند با مراجعه به اپلیکیشن) دی دی ان) و یا درگاه یکپارچه بازار سرمایه، از وضعیت سهام خود مطلع شوند.

مدیر فنی سهام عدالت در خصوص انتقال سهام عدالت به پرتفوی کارگزاری ها، اظهار کرد: سهامدارانی که روش غیر مستقیم را انتخاب کردند و نماد آن‌ها باز است، با انتخاب تغییر کارگزار ناظر و به دنبال آن حضور در پرتفوی کارگزاری، معاملات خود را انجام دهند.

وی ادامه داد:، اما افرادی که هنوز شرکت آن‌ها ثبت نشده و کار‌های پذیرش آن‌ها تکمیل نشده است، نمی‌توانند معامله و مابقی نیز که ثبت شده، اما قابل معامله نیستند و نماد آن‌ها بسته است می‌توانند در پرتفوی خود آورده و روی آن اقدامی انجام ندهند.

حسنلو در خصوص سهام عدالت بازنشستگان نیز گفت: برای بازنشستگان، سهام یک میلیون تومانی پرداخت شد. در سال ۹۴ طبق اطلاعیه‌ای اعلام شد که فرد مورد نظر از یک میلیون تومان، صاحب سود ۵۰۰ هزار تومانی شده است و اگر فردی خواهان کل آن یک میلیون است، باید ۵۰۰ هزار تومان دیگر به حساب خزانه دولت واریز کند. البته متاسفانه این اتفاق توسط برخی بازنشستگان انجام نشد و دولت به همراه سازمان خصوصی سازی، سهام آن‌ها را به ۵۰۰ هزار تومان تقلیل داد.

مدیر فنی سهام عدالت درباره دریافت دریافت اعتبار سهام عدالت اظهار داشت: در حال حاضر دو بانک ملی و تجارت به صورت آنلاین کار‌های مربوط به تقاضا و ثبت نام افراد متقاضی دریافت کارت اعتباری و یا وام سهام عدالت را در حوزه بانکی انجام داده اند؛ همچنین به طور آنلاین سهام آن‌ها به وثیقه گذاشته شده است تا اعتبار برای افراد پرداخت شود. لازم به ذکر است؛ این سرویس به همه بانک‌ها داده شده است. دو بانک ملی و تجارت از اسفندماه سال گذشته این سیستم را به بهره برداری رسانده اند و مابقی بانک‌ها نیز در حال پیاده سازی و اجرا آن هستند.

وی اضافه کرد: مقدار این اعتبار ۷ میلیون تومان است و پرداخت به شکل آنلاین در اختیار افراد گذاشته می‌شود.

حسنلو درخصوص جاماندگان سهام عدالت اظهار کرد: موضوع جاماندگان از سهام عدالت، سال گذشته در مجلس شورای اسلامی مطرح شد، اما هنوز مصوب نشده است؛ این موضوع در صورت تصویب به سازمان خصوصی سازی اعلام و کار‌های اجرایی به ما سپرده می‌شود.

آخرین اخبار درباره سهام عدالت را در شهرآرانیوز بخوانید

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->