استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: خدمات‌رسانی کاروان خدام‌الحسین(ع) به زائران اربعین در نجف اشرف باید ارتقاء پیدا کند برپایی محفل قرآنی «ام‌ابیها» یادبود شهیده زهرا نظری
سرخط خبرها

احداث بوستان بانوان در کوهسنگی

  • کد خبر: ۷۴۵۸
  • ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۰۳:۴۹
احداث بوستان بانوان در کوهسنگی
اینجا تریبونی برای بیان نظرات، انتقادات، مشکلات و درخواست‌های شما شهروندان است و می‌توانید از روش‌های زیر، مطالبتان را با ما در میان بگذارید.

اینستاگرام: shahraranews@
تارنما: shahraranews.ir
رایانامه: info@shahrara.com
پیامک: ۳۰۰۰۷۲۸۹ پیام رسان:۰۹۱۵۴۲۹۴۵۸۰
مراجعه حضوری تلفن: ۵-۳۷۲۸۸۸۸۱-۰۵۱
شهروندان گرامی! با هدف پیگیری دقیق و سریع مسائل مطرح شده، لطفا آدرس و اطلاعات کاملی در اختیار ما قرار دهید.

 

سازمان پارک‌ها
۶۶۵...۰۹۰۲ شما را به خدا پارک بانوانی وسیع در کوهسنگی بسازید، البته به گونه‌ای که مثل پارک بانوان ملت نابسامان نباشد.

تاکسی رانی
شهروند- بهتر نبود تاکسی رانی برای شهرداری و مدیریت تاکسی رانی، برای استفاده مردم از تاکسی و استفاده نکردن از سواری‌های شخصی تبلیغات بکند؟

پسماند
۳۲۱...۰۹۲۱ چند روز پیش با توجه به تعطیلی مراکز دریافت پسماند خشک محله سرافرازان و دلاوران، زباله‌های خشک مثل شیشه، فلز، کاغذ و پلاستیک را جدا بسته بندی و برای اولین بار از نرم افزار سیمپ استفاده کردم که متأسفانه به دلیل دقیق نبودن و تعیین قیمت بسیار پایین از استفاده دوباره این نرم افزار پشیمان شدم. ترجیح می‌دهم دفعه‌های بعد پسماند را به مراکز پسماند شهر تحویل دهم.

شهرداری
۶۱۷..۰۹۳۵ بعد از گذشت چند سال از اجرای طرح اگو در محله طلاب، یک سمت خیابان وحید، یعنی وحید ۱۳، ۱۵ و ۱۷ هنوز پر از چاله است و نیاز به روکش آسفالت دارد. منطقه ۴ هیچ اقدامی انجام نداده است. لطفا پیگیری کنید.

مخابرات
۴۸۸...۰۹۳۰ مدت زیادی است وضعیت ارتباطی همراه اول در حامد شمالی ۹ و ۱۱ بولوار سجاد، همچنین پارک نیلوفر مختل شده است. شماره ۹۹۹۰ هم فقط وعده بررسی می‌دهد.

اتوبوس رانی
۱۵۸...۰۹۳۶ صبح زود که مردم عجله زیادی برای رفتن سرکارشان دارند برخی رانندگان اتوبوس هیچ توجهی به اتلاف زمان نمی‌کنند، درپایانه با رانندگان دیگر خوش وبش زیادی می‌کنند و گاه رئیس خط با عصبانیت فریاد می‌زند: حرکت کن، اما رانندگان توجهی ندارند! همچنین خیلی وقت‌ها اتوبوس‌هایی که پشت چراغ قرمز کنار هم قرار می‌گیرند شروع می‌کنند به گپ زدن و حتی چای به هم تعارف می‌کنند که خطرناک است.

نیروی انتظامی
۷۵۸...۰۹۳۵ چند شب پیش پلیس برای برقراری امنیت بولوار خیام آمده بود و این محل را از وجود اراذل و اوباش وفروشندگان مواد مخدر پاک سازی کرد. از مسئولان برای این اقدام تشکر می‌کنم.

متفرقه
۲۵۶...۰۹۳۵ من مصرف کننده چرا نباید بدانم مبلغ برق، آب، تلفن و گاز مصرفی ام چگونه محاسبه می‌شود؟ اگر صرفه جویی است پول گرفتن وکاغذبازی در امور مشترکان چه دلیلی دارد؟ بی جهت مردم را سرکار نگذارید. این‌ها فقط درآمد زایی است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->